Mám skvělou náladu!

28.1.16

Ahoj holky, kluci a všelijací tvorečci!
Taky milujete, když máte konečně dobrou náladu? Vše vám přijde hezké a barevné? Joo, teď takovou náladu mám.
Moje dobrá nálada je způsobená:

  1. Mám ostříhané a nabarvené vlasy a díky tomu si připadám hezčí, jelikož suchý konečky a odrosty + vymytá barva asi nikomu nesluší.
  2. S přítelem jsem byla v KoČÍČÍ kavárně a byla boží. Bohužel jsme přišli docela pozdě a kočičky už spíš polehávaly a nechtěly se moc už mazlit. Ale stejně to bylo roztomilé. K čajíku jsem dostala med a přítel měl tomatovou polévku, která byla moc dobrá!♥
  3. Je moc pěkné počasí a můžu chodit v rozepnutém kabátu a neklepu kosu:). Jen koupit punčochy a můžu nosit šaty.
  4. Na votočvohoz/vinted jsem si koupila pár moc moc hezkých kousků. Ale mám fakt nepříjemné pocity z holek, co tam prodávají. Jednou mi přijde triko s flekem, pak mě seřve slečna, že mi nepůjde naproti na sraz, protože má dítě v autě (v autě s ním byl přítel!!), ale to, že jsem já měla jet hodinu cesty a ještě strávit 20 min na cestě ve sněhu a zimě k její škole jí moc netrápilo. Proč někdo vůbec prodává, když je neschopnej dodržet domluvené místo? Další holčina mi předala osobně tři věci, jedna košile byla totálně roztrhnutá na rukávu, což nejde opravit a druhá byla snad od kečupu. Třetí mi opět osobně předává sametové kalhoty, na kterých byl nějaký bordel, který vypadal jako jogurt, tak jsem myslela, že to půjde vyprat, omyl, musela jsem to vystříhat - opět jsem jela skoro hodinu na sraz. Poté, co jsem jí na to upozornila mi řekla, že jsem si to měla prohlédnout a tak neví s čím mám problém? No já vám nevím holky, ale třeba by to chtělo nepsat, že je něco jako nové a nebo na to upozornit při předávání? Každopádně jsem si koupila pěknou podprdu, kimono, kabátek, kalhoty a ještě mě čeká semišový křivák v barvě písku. Na ten se těším tak moc♥:)!
  5. Knihy. Konečně jsem se dokopala jít do knihovny a půjčit si knihy. Už jsem přečetla za jeden večer Bukowskiho Škvár, který byl boží! Teď čtu Hollywood a ten je trochu slabší. Pak nějaké knihy týkající se psychologie a dvě od Johna Graye (ne GREENA!). 
  6. Dokopala jsem se cvičit! Jela jsem samozřejmě FitnessBlender:3, ti mi chyběli.
No a to je pro dnešek vše. Přeju krásný zbytek čtvrtka♥. Pa.
Teď nějaké fotky↓ a dole videa podle kterých jsem cvičila.

Snídaně, která zastala i oběd♥. V toustech jsou srdíčka, ale poznat to není, jen vlevo jsou vykrájená.

Kdo miluje cuketu jako já?

Kabátek.

Nová maska na vlasy, snad bude dobrá:).

Praha♥




Cestou od přítele jsem u nás viděla poníka♥.


From Where I Stand.

Nové kalhoty, ale vidíte tam ten flek? Jsem musela ostříhat ten humus, který nešel vyprat.

Nové kimono a podprda.

Videa - cvičení:
1. Video je i s rozehřátím a cooldownem. Je to cvičení na břicho a Tabata/HIIT. Moc dobré!

A dva dny předtím jsem cvičila toto
1. Cardio cvičení
2. Cvičení na horní polovinu těla
3. Cool Down
















You Might Also Like

1 komentářů

  1. Není nad to mít skvělou náladu :) Bod č.1 naprosto chápu, taky mi vždycky návštěva kadeřnice udělá radost :) A do nějaké kočičí kavárny se taky musím konečně podívat! xx

    OdpovědětVymazat

Děkuju za každý komentář♥. Moc si jich vážím💪. Na každý se snažím odpovídat🌸.