3 boží podcasty, které vám změní život | TIP

21.6.18


Internet vám dává plno možností, jak si zpříjemnit den. Můžete sjíždět několik hodin vtipný obrázky na 9gagu, stalkovat ex na instagramu a nebo si pouštět inspirativní a naprosto cool podcasty, který vám napumpujou čerstvou šťávu do žil. Já si pro vás připravila 3 podcasty od kterých jen tak neodejdete a budete je sjíždět celé hodiny. Některé díly si možná naordinujete znova, abyste si udělali poznámky.

Deeptalks
Znáte knihu Konec prokrastinace? Napsal jí Petr Ludwig, který se evidentně opravdu nerad nudí a proto vede svůj vlastní podcast s názvem Deeptalks.
Petr střídá lehká témata jako je práce a těžká jako je životní filosofie nebo smysl života. Stejně jako témata, tak střídá známé a neznámé osobnosti. Přes Daniela Landu až po doktora bez hranic nebo akrobatického letce. Rozhovor je formou videa na YT, ale stačí vzít sluchátka a hodit to do druhého okna v prohlížeči. Můžete však využít iTunes nebo si to stáhnout jako mp3.
Naleznete na: www.petrludwig.com
Doporučuju: Rozhovorč. 14 s Petrou Caudr Hanzlíkovou, která zakládá jednu úspěšnou firmu za druhou. Aktuálně vede tři a má zálusk na další projekt. Pokud hledáte v Praze super knihkupectví, kde najdete origoš knihy, tak navštivte její Book Therapy.


Proti proudu
Zajímají vás příběhy lidí, kteří věci dělají jinak? Mají parádní výsledky a ještě mají čas na život podle svých přestav. To zní dobře, ne?
Dan Tržil se ptá jak na deep otázky, tak na to, co stojí za jejich úspěchem. Často dřepěli v kanclu v nudné práci, ale zjistili, že je to totálně nebaví. Třeba se vám podobali.
Toužíte po pocitu, který máte když sedíte u vychlazeného pivka s kámoši? Při poslechu Dana ten feeling totiž mít budete. Využít můžete opět iTunes nebo Soundcloud.
Naleznete na: protiproudu.net
Doporučuju: Rozhovorč. 11 se zakladateli motivačního diáře Doller. Znáte ho? Stojí necelé 4 stovky a je buď černej nebo růžovej. A má ho snad každej na instagramu. Každopádně v rozhovoru se dozvíte, jak to funguje a jaké nástrahy za celým projektem mohou být.


Travel Bible
Rádi cestujete? Chcete si dát v květnu kafe na Filipínách a v červnu drink na Kanárech? A víte, že je to možné? Četli jste někdy o digitálních nomádech? Pokud je vaše odpověď ano i ne, musíte si poslechnout podcast od Matouše Vinše a Petra Nováka.
Podcast už je tu nějaký ten rok, tudíž můžete očekávat skvělé zpracování a trefné otázky, které vám přiblíží nejen profese, které se dají dělat na dálku, ale i zkušenosti ze zemí, kde jste pravděpodobně ještě nebyli a dost možná vás ani nenapadlo, že byste mohli být.

Pokud vám to nebude stačit, tak se můžete mrknout na jejich knihy, které napsali. Travel Bible a Travel Jobs. První zmíněná je obecně o cestování, tudíž tipy, jak cestovat, aby to s vámi nešvihlo při placení letenky nebo pojištění a druhá o profesích, které jsou vhodné k práci na dálku.
Doporučuju: Rozhovor s Markétou Mandíkovou, která se zmíní nejen o tom, jak si na Zélandu přestavila dodávku, ale také o tom, jak se poprala s Vietnamkou o peníze.

Na stránce http://ceskepodcasty.cz/, najdete kromě Deeptalks a Proti Proudu, i spoustu dalších podcastů, tak se tam běžte podívat.

Teď už jen nezbývá nic jiného než nažhavit sluchátka a hurá do poslouchání. A až budete jezdit na skútru ve Vietnamu, tak mi pošlete pohled.

Posloucháte podcasty? Jaké? Máte chuť si nějaký poslechnout?
Pac a pusu♥

You Might Also Like

0 komentářů

Děkuju za každý komentář♥. Moc si jich vážím💪. Na každý se snažím odpovídat🌸.