Co zajímavého jsem našla v květnu? I OBLÍBENCI

1.6.19

Musím se přiznat, že když jsem včera zjistila, že je konec května, tak mě trochu zamrazilo a lehce  mivyrazil pot. Jak to, že to tak rychle utíká? Za chvilku budu zase kupovat dárky na Vánoce a nadávat na zimu😅.

Květen zas tak velký počet zajímavostí neskýtal, aspoň podle složky Oblíbenci - květen u mě v záložkách. Ale to nevadí. Myslím, že článek bude výživný i tak.

DEN ve SLUŽBĚ S AMERICKÝM POLICISTOU | Hlídkujeme v policejním autě Doufám, že Šopora znáte. Je to týpek v Americe, který Čechům a Slovákům zprostředkovává skrz videa svůj život tam. Dělá spoustu zajímavých rozhovorů, konceptů videí a tak různě. Pokud vás zajímá, jakej je život v USA, tak se tam podívejte. Ono totiž není vše tak růžové, jak to někdy vypadá. V tomhle videu natáčel s policistou a mně se video fakt líbilo. Máte tam i titulky.

Let's SNATCH THAT WAIST & SCULPT THAT BACK | Full Workout Pokud chodíte do fitka a chcete zapracovat na útlém pasu a silnějších zádech, tak vám to Krissy ukáže. Silnější záda jsou skvělou prevencí proti bolestem a disbalencím. Úzká pas je zase opak prevence, spíš se na vás budou lepit samé problémy aka chlapi😅.

Keanu Reeves Full Speech at his Handprint and Footprint Ceremony Nevím, jestli vnímáte Keanu Reevese, ale pro mě je ztělesnění pokory a úcty. Je to takovej miláček všech lidí okolo něj. Nechápu, jak to může být prachatej herec, protože jeho chování je něco tak úžasnýho. Víte, že zastavil paní s porochaným autem a odvezl jí tam, kam potřebovala? Ona si přála, aby jí balil, ale byl to prý 100% džentleman. A když se porouchalo letadlo, tak si s cizími lidmi pronajal auto a cestou na jiné letiště četl zajímavosti o městě (?), kterým projížděli. Furt dává nějaký dárky kaskadérům a lidem, co okolo něho pracují. A v tomhle videu mluví o ostatních lidech s takovou něhou a láskou, že to nedokážu pochopit. Nedivím se, že se na něj Halle Berry tak moc mačká a nechce se držet nikoho jiného😁.



Armin van Buuren - Blah Blah Blah Novinka to úplně není, ale písnička se mi moc líbí. Je taneční a má super nabíjecí schopnost😁. A hrozně se mi líbí, jak tam zpívají ty děti.

Vanic - Forever Down ft. Saint Sinner & Wifisfuneral Tohle je taková hezká oddechová písnička, ale je trapová, což miluju. Trocha bum bum a jak je to dobrý😁! 

Ekali & SLUMBERJACK - Helios (FOMO Remix) Hmmm...rychlejší, ale taky skvělá. Opět trapové bum sem a bum tam, prostě lahůdka😁. Trap mě vždy naplňuje energii a chutí jít okamžitě tancovat. (Sem si jí teď pustila, abych věděla o čem mám psát a nechám si jí dohrát, tak moc se mi líbí!)
Film jsem neviděla, ale zaujal mě ten námět. Je to o holčičce, která má velké matematické nadání. Stará se o ní tatínek Frank a dělá, co je v jeho silách. Pak se o jejím nadání dozví Frankova matka, která má s vnučkou své vlastní plány. Ohrozí to jinak dokonalý život tatínka a dcery.

Na tenhle seriál (8 dílů) zrovna koukám a je to pecka! Je to teda odporný, protože to je o matce, co lže svojí dceři o jejím zdravotním stavu. Gypsy je na vozíčku, má zavedenou hadičku do žaludku, alergii na cukr a oholenou hlavu... Bohužel je její matka magor převlečený za sladkou maminku. Gypsy je totiž vlastně...zdravá. A čím je starší, tím jí to víc a víc sere. Dopadne to brutálně.

Keanu podruhé. Já nevím, co o tomhle filmu říct. Je kurva dobrej a dle mého názoru je to nejlepší akční film, jaký existuje. Celá série vzdává hold frajerům, co to se zbraněmi fakt umí. Keanu na Johna trénuje fakt brutálním způsobem a možná díky tomu je film tak dobrý. Není to film plný výbuchů, neomezených zásobníků a jiných kravin. Tady se fakt snažili dělat vše, co nejvíc reálně.

Pak tady mam další dva filmy, co chci vidět. Jsou to Bodied Na břehu řeky. První zmíněný je o klukovi, co začne rapovat a všem natrhne zadek. Mladej, hubenej a jak mu to jde😁. Druhý film je zase s Keanu. Chtěla jsem vidět jeho natáčecí začátky❤.
savondelisoleil.com Tuhle firmu jsem našla skrz jeden blog a moc se mi to zalíbilo. Jsou to ručně dělaná mýdla, která jsou moc hezká a ještě mají super vlastnosti. Nejsou ani moc drahý. Ceny jsou od 150 kč. Zajímavý jsou např. kmínové mýdlo, solný kámen nebo vavřínové mýdlo. Jo a mají ještě balzámy. A pokud vím, tak se dají vyzvednout v Praze.

Děsně vtipný gif Achjo, tohle mě vždy pobaví. Pokud jste viděli 3. sérii GOT, tak to asi pobaví i vás.

Game of Thrones writers petition fans to write their own goddamn show, if they’re so smart Co na to říct, nadpis článku hovoří za vše. To mě taky pobavilo. 

10 BĚŽNĚ VYSÍLANÝCH DOKUMENTŮ, KTERÉ JSTE PROŠVIHLI A KTERÉ BYSTE MĚLI VIDĚT Prostě dokumenty, co na to říct. Jsou dobrý a určitě stojí za to na ně mrknout.
Fotku jsem počórovala z tohoto článku. Recenze je super, tak si ji přečtěte. Já si čtení téhle knihy moc užívám. Dost mě nakopla začít psát, protože k tomu nenápadně směřuju už od dob základy. Pamatuju si, jak jsem psala povídku o kočcce do nějaké soutěže😁. Je vidět, že  kočky a psání/čtení mě provází celým životem. Každopádně mě kniha fakt baví. Dozvíte se o alkoholovym a feťáckým životě Kinga a pak o tom na co si dávat pozor při psaní. Pokud máte rádi Kinga, tak doporučuju.

Další ukradená fotka, tentokrát z tohodle blogu. Knihu jsem ještě nedočetla, ale zatím se mi moc líbí. Dost mě zajímá, kam příběh ještě povede, protože se příběh postupně buduje.

Poslední fotka je odtud, sice z anglicky psaného blogu, ale i přesto je to zdroj😁. Knihu jsem dočetla a je fajn. Asi je pro děti, ale to nevadí. Mám ráda film, tak jsem si řekla, že si to ještě musím přečíst. A dobrý. Dočtu i další díly.

Taaak a máme tady konec článku. Znáte vše nebo je pro vás něco nové? Jaké zajímavosti jste našli vy?

Sledovat mě můžete i na instagramu. A nebo vás zajímá jakého podcastu jsem součástí? A víte, že je v minulém článku soutěž (bude končit😥)?

You Might Also Like

30 komentářů

  1. Tyyjo, tak pro mě je nové úplně všechno. Na GOT nekoukám, takže celý ten boom kolem toho, co teď byl, šel absolutně mimo mě. Jediné, co mě na GOT zaujalo, byla ta nová tématicky sladěná paletka očních stínů od Urban Decay, achjo. :D
    A určitě zkusím zapracovat na útlém pasu a silnějších zádech, to by se mi teď v létě mohlo hodit!
    Tereza's journal

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně se ty paletky moc nelíbí 😪. Ale celkově UD úplně neholduju😁.

      Vymazat
  2. To workout video mě zaujalo, záda jsou docela moje slabina, takže rozhodně vyzkouším :) a na Johna Wicka 3 se taky chystám do kina, tak uvidímě, jestli to ještě stihnu :) super článek :)

    Maris

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju :)! Snad se ti povedou obě věci - zacvičit si podle něj a vidět JW💖

      Vymazat
  3. Já zase nesnáším léto a vedra, já se na tu zimu těším už po dnešku :D ta stránka s mýdly vypadá dobře, díky za tip :) sice si mýdla vyrábím sama, ale inspirace není nikdy dost :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sama? No tak to je teda paráda! Já jsem taky chtěla, ale nechtěli se mi shánět ingredience. Jinak je to hrozně super, doufám, že jsi se svými výrobky spokojená😁!

      Vymazat
  4. Tak ten film Odhalení znie úžasne, to si musím pozrieť! :D Ďakujem za tip :)
    What A Fancy World

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Seriál je to😁. A dokument se jmenuje Mommy dead and dearest - ten si jdu pustit dnes.

      Vymazat
  5. Opět novinky pro mě, takže díky za tipy zase :D moc mě zaujal ten první film a hlavně ten seriál, to věřím že bude dost drsné, až bude čas tak se třeba mrknu :)
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nemáš vůbec zač 💕. Já ti moc děkuju za komentář.

      Vymazat
  6. Tak sa musím priznať, že pre mňa je 90% z týchto vecí novinka, ale ďakujem tak za tipy!
    https://inainbratislava.wixsite.com/mysite

    OdpovědětVymazat
  7. Vždyť sis našla tolik oblíbenců! :D To já za květen žádný oblíbence snad ani nemám :D Vlastně jsem dočetla během jednoho dne knížku Já Simon a pustila si hned i film, který byl oproti knížce dost slabý. Jinak YT scénu a pod moc nesleduju, mám toho dost se svým životem natož se zabívat ještě někým jiným :)

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nakonec jo, ale některé měsíce jsem jich měla tolik, že jsem ani nemohla vše dát do jednoho článku😁. Já Simon je i kniha, joo? To jsem ani nevěděla, vím jen o filmu😁. Joo já mám YT moc ráda, je to jeden z mých debilních koníčků:DD

      Vymazat
  8. Písničky a filmy neznám, já si jedu furt to svoje retro :'D Ovšem King "O psaní", na to se chystám, i když jsem ho ještě nečetla...:-( na co si mě ale nalákala, jen ten americkej policajtík! Tak to budu koukat hned dneska večer... nebo to nechám na víkend, protože to bude bavit i mého drahého! Takže děkuju za tip! :-)
    A co se Jako zabít ptáčka, na to už se strašně dlouho těším, a samozřejmě jsem se k tomu ještě nedostala, tak třeba po zkouškách, ale mám tu asi tak trilion knih...:-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám taky moc ráda retro - třeba swing mě moc baví😁. A jiné, ale taky mám ráda takovou tu hodně "taneční, svíjející, svůdnou" hudbu...haha😅.

      Šopor teda není policajt, jen s ním natáčel😁.

      A kniha dobrá, snad se ti bude líbit🙂.

      Vymazat
  9. Ani mi nepřipomínej, že se blíží Vánoce a zima. Nesnáším zimu, zlaté teplo. :D
    Skvělé, mám další seriál, co chci zkouknout. Ale nijak mi to nevadí, stejně Gotham už brzy dokoukám, The Walking Dead taky. A nebudu mít co koukat. :D Takže ti vlastně děkuji, že jsi mi rozšířila obzory. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ani se mi nechce věřit, že TWD bude končit. Už to začínalo vypadat jako nekonečný seriál:D. Já jsem přestala koukat, když zabili Glenna. To byl můj favorit a seriál pro mě ztratil kouzlo😔

      Vymazat
  10. Ja u tebe vzdycky najdu tolik inspirace :) to me bavi :)
    Ja bych tam za sebe za kveten doplnila serial HBO a to Černobyl. nevim jestli jsi se na nej divala. jasne je to ted asi vsude :d ale za me fakt strhujici sitcom. proste wow. zanechalo to ve me silne emoce jak uz dlouho nic.
    O psani jsem cetla a super kniha i ze soukromeho zivota Kinga, fakt povedene :)

    https://veronikahajkova.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na ten Černobyl se musím podívat. Brácha mi o tom pořád vypráví:D. Ale díky za tip, myslím, že by to měl vidět asi každej.

      Vymazat
  11. AAch, GoT bolo za posledný mesiac hotová zlatá baňa na memes a na skvelé gify :D a to Tvoje naozaj stálo za to :D

    OdpovědětVymazat
  12. Skvělý článek :) Pro mě skvělá inspirace na co se mrknout, nebo co si přečíst :) Ten gif s Hrou o trůny mě taky dobře pobavil :)

    OdpovědětVymazat
  13. Na Johna W. 3 sa chystám, dúfam, že ma nesklame. :)

    Rebelliouslily

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně přišel snad ještě lepší, než ty předešlé díly🙏

      Vymazat
  14. Toho Sopora jsem si teď pustila, neznám ho a jsem zvědavá, může to být zajímavé.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  15. Achjooo, Percyho Jacksona jsem četla tak stráááášně dlouho, že na to radši ani nechci myslet :D Pamatuju si, když vyšel první díl, kterej jsem hned přelouskala a pak čekala na vydání každýho dalšího. Percyho jsem naprosto milovala <3

    Korea v Česku

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem právě koukala prvně na filmy a až teď přešla na knihy😁

      Vymazat

Děkuju za každý komentář♥. Moc si jich vážím💪. Na každý se snažím odpovídat🌸.