Zajímavosti za léto 2019 I OBLÍBENCI

8.9.19

Ahoooooj❤.

Jsem příšerná ostuda. Nezvěřejnila jsem článek snad měsíc. Možná i déle... ani to radši nechci vědět😁.

Přitom já mám spoustu článků ke zveřejnění, jenže mi do toho v červenci skočila nemoc a já byla znechucená vším elektronickým😁. No a pak to nějak pokračovalo dál a dál. Prostě je to děs. Pořád jsem na svůj blog myslela, ale prostě to nešlo. 


Konec keců, jdeme na oblíbence za prázdniny.

Doufám, že se Vám článek bude líbit🙂. Když jo, tak mi určitě dejte vědět do komentářů nebo mi dejte odběr. Youtube much🤣?

Ani bych nevěřila, jak moc zajímavý bude video o "operaci plešky" 😁. Je to fakt unikátní zákrok a myslím, že je skvělý, že něco takovýho jde. No a navíc je video na kanálu, kterej je funny, takže super.

Mia je hrozně boží. Krásná, jemná a vtipná. A některý kousky z videa? Wow. Třeba ten modrej komplet? Gimme!

Jak upravit fotku do šeda? Není to zas tak náročné, jak se zdá. Na kanálu najdete i jiné návody, takže rozhodně doporučuji. Stačí telefon, jedna aplikace a voalá?

Tohle video je skvělý. Jaký máte názor na své špíčky na břiše? Co ta malá pneumatička, do které se zařezávají kalhotky? Je to odporný nebo normální? Video je opravdu moc hezký a pro holky jako dělaný. 

Učíte se anglicky? Nejde Vám to? Nejste v tom sami. Bróňa je dyslektik, dysgrafik a přesto ho jeho žáci milují. Plete si písmenka, ale i tak se naučil parádně anglicky. Jeho Youtube kanál stále roste a to mě těší. Tento rozhovor pro DVTV je ukázkou toho, že všechno jde, když se chce.

Jste introvert? Vadí Vám to? Proč? Introverti jsou opravdu silné osobnosti, které mění svět. Já si za svojí introverzí stojím a jsem na ní pyšná. A vy po tomhle videu budete taky.




Tenhle playlist je super pro všechny, kteří pracují a poslouchají, přičemž zpěv narušuje jejich soustředění. Pro všechny, kteří už slyšeli všechny jóga playlisty milionkrát a lezou jim krkem. Tenhle playlist považuji za způsob, jak si jednoduše nabudit kreativitu a výkonnost.

Jak se v minulém století pracovalo s psychologií u FBI? Blbě. Na tohle téma je Mindhunter natočený. Ukazuje, jak bylo těžké přesvědčit drsný a skeptický svět americké policie. Seriál najdete na Netflixu (nebo jinde) a první série je dokonce nadabovaná. Před pár dny vyšla série druhá.

V seriálu chodí příslušníci FBI do věznic za těmi nejhoršími zločinci a snaží se přijít na jejich motivaci. Proč zabíjí? Jak si vybírali oběti a způsoby vražd? Je jim to líto nebo by klidně pokračovali dál?

Seriál není třeskutě zábavný, sem tam nějaké to hluché místo najdete. Občas si během koukání vezmu telefon a musím přetáčet, ale i přesto koukám dál a dál. Něco na tom seriálu prostě je. A navíc na mě hlavní herec působí sympaticky a hezky...hehe.

Švestkový olej/ plum oil
A jajaj. Tenhle švestkový olej je na mém wishlistu, protože si chci čuchnout k jeho (prý) úžasné vůni. Nesmím ani zapomenout na to, že má super účinky - potlačují podráždění pleti, rychle a účinně minimalizuje pigmentové skvrny, tmavé kruhy pod očima a vrásky. Více v článku.

Kristinacechova.cz
Jestli Vás baví fitness, recepty, knihy a překrásné fotky, tak šup ke Kristině.

Fresh Sass
Terka je součástí našeho podcastu a já jsem ráda, že mě její blog moc baví. Píše (pro mě) na vysoké úrovni, je vtipná a upřímná. Píše o svém životě, inspiraci a cestování. Občas tam šoupne nějaký feminismus.

Misery
Milujete Kinga? A víte, že je v Praze představení, které se inspirovalo jeho populární knihou? Já tam musím!

Listopad
Popis představení: Politická fraška jednoho z nejlepších současných amerických autorů nás zavede do Bílého domu, kde se fiktivní americký prezident Charles Smith připravuje na novou prezidentskou volbu, ve které jsou ovšem jeho šance na znovuzvolení „stejně nízké jako Ghándího cholesterol“.

Podle mě to zní zajímavě, dostala jsem doporučení od kamarádky🙂.

V těchto videích získáte obrovské množství cviků na nohy, břicho a horní část těla. Nejsou to workouty, ale cviky ze kterých si lze sestavit trénink. Určitě doporučuju všem, kteří se zasekli a cvičení je nebaví. Cviky jsou bez příslušenství, s činkami nebo kettlebells. Záleží čistě na Vás, jak si to sestavíte a upravíte.

Jste začátečníci nebo nevíte, jak správně technicky cvičit? Ve videu získáte spoustu inspirace, rad a tipů.

Workout na celé tělo, který Vám způsobí trochu té neškodné krásné bolesti😁. Při cvičení se nebudete nudit.

Další video, kde Vám krásná Meg ukáže, jak správně cvičit. Jak se zaměřit na stehna a jak na zadek.

Medovník. Král dezertů? Pro někoho jo a proto věřím, že mu tahle fitness verze udělá velkou radost.

Rafaelo (kokosové) řezy
Nefitness dezert, ale vynikající! Dělala jsem ho už asi před 7 lety a byl výbornej. Určitě si ho zase musím udělat - sežrala jsem snad polovinu hned po vytažení🤣.

Cukrfree Podcast #3: Kateřina Saint Germain o životě influencera
Je to sice Youtube video, ale nemusíte na něj koukat, protože to je vlastně podcast🤣. Najdete ho i na Spotify zde. Kačku z MyCookingDiary sice úplně nemusím, ale podcast je opravdu zajímavý. Je o sociálních sítích, influencerech a off/online životě.

Oboustranně na Radiu R
Oboustranně mě moc baví. Je to vtipné a zajímavé. Dvě holky se baví na  různorodá témata, vyměňují si názory a tak.

DEEP TALKS 30: Ola Rosling - Coauthor of the bestselling book Factfulness [ENG]
Deep Talks je zárukou kvality. A rozhovor s autorem knihy Faktomluva!? Boží! Ta kniha je fakt skvělá. Autor je podle mě extrémně chytrej a šikovnej, protože zvládá měnit zastaralé názory odborníků i veřejnosti.

"Kniha tak důležitá pro pochopení světa, že ji Bill Gates daroval všem americkým vysokoškolským absolventům roku 2018."

Živnostníci v ohrožení. Lidé jsou přeplacení a není to udržitelné, říká představitelka asociace
No jako nového živnostníka se mi tohle moc nelíbí, co Vám budu nalhávat😁.

To je zatím pro dnešek vše. Doufám, že se Vám článek líbil a jestli jo, tak mi dejte vědět. Ale pokud se Vám nelíbil, tak mi taky napište🤣.

Kde mě najdete?

You Might Also Like

36 komentářů

  1. Moc pěkný článek, podcasty ted hodně jedu a cukrfree fakt miluju :) Jinak moc pěkná barva vlasů. Líbí se mi tvůj styl psaní a blog, dávám odběr! :) Taky jsem zrovna vydala nový článek s oblíbenci, tak klidně mrkni, budu ráda když se staneš pravidelným čtenářem :) https://fitfoodhealthy95.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jee, moc děkuju ❤. No jo vlasy jsou láska už několik let 🙂😁!

      Vymazat
  2. Takovéhle shrnutí mám ráda, člověk se dozví spoustu novinek :) První fotka se Ti strašně povedla!

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem ráda, že se líbí:). Fotka je od mojí kamarádky z www.stylebrunch.cz :)

      Vymazat
  3. S tím Raffaelo řezem jsi mi udělala chutě, sakra! :D Jinak skvělé tipy, určitě na některé z nich mrknu :))

    OdpovědětVymazat
  4. oo tolko tipov a inšpirácie Ďakujem :)))

    OdpovědětVymazat
  5. Tak ohledně té Misery, tak to chci taky vidět. :D Ačkoli od něj mám zatím načteno málo, tak je to skvělý autor a můj oblíbený. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já Misery právě nečetla, ale hrozně bych chtěla zajít. A je to i docela vyprodaný, to mě trochu štve :D

      Vymazat
  6. Tyjo, musím říct, že se mi strašně líbí styl tohoto článku. :)) Jak je to pěkně rozdělený.. :)) Ale přiznám se, nic z toho neznám. :( :D Jen na ten fit medovník jsem už narazila a teď jsem na něj dostala šílenou chuť. :D
    Tak se těším na další článek. :)

    wonderful-time.blog.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem ráda, že se ti líbí:). Tak se snad uvidíme u dalšího shrnutí😁

      Vymazat
  7. Líbí se mi, že to máš hezky přehledně vypsané :) a Broňa byl učitel na mém gymplu :D super člověk, ne jenom učitel

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Snažím se, aby to právě nebyl bordel, blbě se v tom pak orientuje😁. Kecáš! Tak to se máš. Vůbec se nedivim, že je super i jako člověk.

      Vymazat
  8. Oh nevěřím svým očím O.o naše Oboustranně v oblíbencích? ♥ ty si skvělá! Jsem moc ráda, že tě bavíme. :3

    Jinak nadšený učitel angličtiny je fakt boží :D vždycky se směju té jeho vážně neskutečné nadšenosti :D s playlistu neznám vážně ani jedinou písničku. To budu muset napravit. :D a už si asi třetí člověk, co doporučuje tenhle seriál .. ok, dávám tomu šanci na páteční večery :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hehe, ráda sdílím hezký projekty😁. A vy si to zasloužíte.

      Je hrozně roztomilej, fakt mu přeju jen to nej😁. Seriál určitě zkus, je fakt zajímavej.

      Vymazat
  9. Nadšený učitel angličtiny je jednička! :-) Sice ho v poslední době zanedbávám, ale dřív jsem se od něj naučila spoustu věcí. Teď se spíš snažím dívat na filmy a seriály v angličtině a byla jsem díky tomu všemu schopná napsat kamarádce třístránkovou esej v AJ. :-D Super shrnutí a moc hezká fotka! <3

    www.outcryblog.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jooo, je fakt suprovej:). Já mám taky takový období, kdy se na něj koukám a pak zase ne🙈.

      Třístranková esej v AJ? No to seš dobrá ty jo😱. Já ani nevím, co jsem kdy dlouhého psala v angličtině. Nejhorší je pro mě stjeně mluvení😔. A moc děkuju❤

      Vymazat
  10. Ta barva vlasů je super, moc Ti sekne!:)
    Zaujala mě ta videa, hlavně to o špíčcích na břichu, na to by se měly povinně podívat všechny holky. A možná i kluci :D
    I seriál vypadá dost zajímavě, psychologie vrahů je fascinující téma, kolikrát je mi z toho fakt až špatně.
    Fajn článek:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju, tu barvu už mám x let a nehodlám měnit😁. Teď mám dokonce ještě hezčí😁.
      Jo, to video je prostě správňácký🤷‍♀️.
      No je to děsný, někdy to u těch lidí ani nečekáš😰.

      Moc díky:).

      Vymazat
  11. Zanedbávání blogu, jo, to snad zná každý. Ale co už, nejsme roboti. Tenhle koncept článků mám moc ráda, člověk se toho dozví spoustu nového. Pro mě jako totál seriál závisláka byl nejzajímavější právě tenhle tip - Mindhunters. Určitě na to kouknu. Ale díky ti i za ostatní doporučení, například playlistů není nikdy dost, že?)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo, to zná určitě každej, ale mně je to vždy hrozně líto :(. Hrozně ráda píšu a nejvíc miluju Vaše komentáře, že si takhle podivně pokecáme a navzájem inspirujeme. Já udělám nějaký článek přímo na seriály, abys měla zase na co koukat. Já jsem totiž taky závislá. Není, hlavně těch pracovních!

      Vymazat
  12. No wooow děkujeme za všechny tipy! Já jsem si tak minimálně 10 z nich uložila do záložek :D A zas mám co poslouchat, na co se dívat a čím prokrastinovat :D Takže DĚKUJU! :D <3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No nemáš vůůůbec zač❤. Jsem ráda, že jsem tě trochu inspirovala🌸

      Vymazat
  13. Ojojoj Verčo, moc děkuji za zmínku! :)

    OdpovědětVymazat
  14. Super tipy <3 Já taky občas koukám na Broňu a jeho vychytávky na agličtinu. Je mi hrozně sympatickej. A Mindhunter jsem předevčírem dokoukala a nemůžu se dočkat další série!!

    Šári/GrünHauz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem pořád v první sérii, jsem ostuda. Ale nestíhám😥.

      Vymazat
  15. Silu introvertov som videla už dávnejšie, skvelé video. :) Inak super tipy, idem si hneď niečo pustiť. :D

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
  16. Zrovna koukám, že na ty kokosové řezy máme se slečnou stejný ověřený recept :) :D Je to klasika, kterou zná snad každý :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No nedivím se😁. Je to fakt dobrota. Ale každý to právě nezná, ty jo😁!

      Vymazat
  17. Moc ti to na fotce sluší :) Jinak pro mě jsou to super tipy, třeba blogy a podcasty, o některých z nich jsem slyšela, ale ještě na ně nemrkla a některé jsou pro mě novinka, takže na ně kouknu :)
    Inspiration by Linda

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jee, děkuju. Akorát se tam děsně hrbim😁. Ale tak, co se dá dělat😁. Jsem ráda, že se ti tipy líbí🙂.

      Vymazat
  18. Odpovědi
    1. To se ti nedivím, tolik inspirace, člověk si může vybírat :D

      Vymazat

Děkuju za každý komentář♥. Moc si jich vážím💪. Na každý se snažím odpovídat🌸.