Nákupy v poslední době 🛌👟 💄 | NEW IN

14.3.23

Zdravím. Řekla jsem si, že vás trochu pustím od svého života, co se v něm děje a tak dále. Spíš se věnuju různým materiálním věcem, ale to vám určitě vadit nebude.

Nové povlečení

Konečně jsem si na svou velkou postel pořídila velkou peřinu a povlečení. Předtím jsem měla klasiku pro jednoho člověka na jednolůžko, ale upřímně, při stlání to vypalo ošklivě, protože to nezakrylo celou postel. A taky spím občas absolutně podivně, takže mi táhne na záda a to nesnáším. 

Dostala jsem tedy možnost vybrat si nějaké povlečení z Bonami Selection, což mi udělalo velkou radost. Já obvykle moc neřeším, co na tý posteli mám, protože bych reálně chtěla každý den něco jiného. Což ne úplně jde, ale! To je taky důvod, proč sem sáhla po oboustranném povlečení, což považuju za naprosto super způsob, jak si trochu změnit vzhled ložnice. 

makové povlečení Bonami Selection

Moc se mi líbilo tohle makové povlečení z bavlny ve velikosti 200 x 200. Z druhé strany to má gingham. Bavlněný materiál je moc příjemný na dotek a dobře se v něm spí. Potisk taky pecka - kvalitní a velmi výrazný.

Ačkoliv je to "jen" povlečení, vzbudilo to ve mě chuť si koupit ještě další, už jen proto že mám na novou peřinu jen tohle jedno, takže je to spíš nutnost 😀. Mohu spát pod menší peřinou, ale nebudu lhát, ta velká je taaak pohodlná. Už pokukuju po nějakém saténovém, abych se cítila jako princezna. S tímhle jsem maková panenka🌺, tak příště zkusíme Šípkovou Růženku🥀 .

Sony ZV1

Další zajímavostí je to, že jsem se konečně začala natáčet na Youtube. Už jsem se k tomu odhodlávala hodně dlouho. Pár videí už jsem měla, ale prvně jsem neměla místo na natáčení, pak mě trochu zradila technika a nakonec sem jen neměla odvahu a nápad. Ale pak to nějak kliklo a já jsem se rozhodla, že si koupím celosvětově vychvalovaný vlogovací kameru Sony ZV 1. Ale protože jsem šťoura, hledala jsem co nejlepší nabídku, protože když už musím dát tolik peněz, tak ať se mi to vyplatí. A na megapixelu měli za dobrý peníze kameru se stativem/gripem a mikrofonem. 

A jsem naprosto spoko. Skvělej kamarád, co se vám vejde do kapsy. Já to měla levnější o 3k, asi měli slevu nebo to zdražili. Pokud zvažujete taky natáčet, tak se na něj mrkněte. Vím, že je ještě hodně populární Canon PowerShot G7 X Mark II, ale prej neostří tak rychle, což by mi vadilo.

Pokud vás zajímá, jak se s ním natáčí, tak mrkněte na tohle video, kde dělám swatche, takže jsem potřebovala docela rychlé ostření.


Koi Footwear botky

Tyhle si nemůžu nechat pro sebe. Včera (edit: před pár dny) mě oslovila paní v tramvaji, kde jsem je koupila, že by je doporučila dceři, protože ráda nosí platformy. Jsou opravdu kvalitně vyrobeny, trochu těžší, ale pozor, vysoká platforma je vlastně podpatek, takže si dávám docela dost pozor, abych si nezvrtla kotník 😅. Navíc to mám z bytu na MHD z kopce asi 10 minut a po kostkách, takže uf 😮‍💨. Ale taky jsem dostala do vínku docela chatrný kotníky, takže někdo jiný to tak brát nebude. 

No jsou totálně boží a mám z nich velikou radost. Ten řetízek z medvídky je naprosto úúúžasnej 🧸.

Koi Footwear PRISMATIC BEAMS HOLOGRAPHIC TRAINERS

Make-up

Protože je make-up moje terapie, a teď mám nějak vysokej tlak, vyřešila jsem to šminkama. A teď, když dopisuju tenhle článek, jsem přesně po měsíci zase nachcípaná 🤡. A asi před 4 dny jsem s někým řešila, že jsou lidé furt nemocní a že se jim to neustále vrací. Asi jsem se chtěla stát živým důkazem.

Každopádně jsem si pořídila nové rtěnky od NYXu. Tedaaaa, nejsou nové, ale u nás jsou teď nově. A myslím, že holky s chronicky suchými rty by mohly bejt opravdu spokojený. Na rtech nejsou skoro vůbec cítit, otírají se postupně a dají se extrémně jednoduše doplňovat. V tomto videu ukazuju 4 odstíny.
@ztracena_v_praze Bohužel Velvet Robe jsem úplně vynechala. Ale ukazuju ji na YT kanálu Veronika Krakešová ve videu o @PINK PANDA 💄. #smoothwhip #cherrycreme #chocolattemousse #lattefoam #laundryday #nyxsmoothwhip ♬ původní zvuk - 💄Veronika Krakešová 🍓


Poměrně zajímavé jsou taky dva make-upy, které jsem si vzala. Jde o Eveline Cosmetics Liquid Control a Revlon Photoready Candid Glow. Musím říct, že jsem si je vzala, nic moc nečekala, a konečný výsledek pecka. Revlon v odstínu 110 Porcelain mi sedl totálně a je tak krásně šťavnatej 😮‍💨. Eveline v odstínu 010 Light Beige by mohl bejt víc bílej. Ale koukala jsem, že jsou i nižší čísla jako 01, 02, 05, ale ty první dvě nejsou nikde naswatchovaný a 05 mi přišla moc do růžova. Takže jsem vzala 010 a není to jako dokonalý, ale používat se dá. A na pleti vypadá taky moc dobře. Konzistence je hodně tekutá, ale zároveň pěkně kryje, aniž byste na obličeji měly velkou vrstvu. A já osobně nemusím ani pudrovat, protože to samo hezky zaschne. Mám sušší pleť a oba mi velmi dobře sednou.

Eveline Cosmetics Liquid Control 010 a Revlon Photoready Candid Glow 110 recenze a zkušenosti

Sáhla jsem také po Essence novinkách a to Essence THICK & WOW a Essence Super Fine Brush Liner. A zase oboje super. Thick and Wow je řasenka na obočí a pěkně obočí zabarví a zafixuje. Linky na očí jsou z jednotlivých chloupů, což naprosto miluju a nechápu, proč to každý výrobce nemá v nabídce, protože žádný lepší aplikátor neexistuje. Jediné "mínus" je, že píšou, že jsou voděodolné, což je lež, protože se naopak výborně odličují vodou :D. Ale drží fakt pěkně, jen bych v nich asi nebrečela.

Essence THICK & WOW a Essence Super Fine Brush Liner


Ještě pár věcí jsem měla, ale to bychom tu byly dlouho, milé dámy 🤭.


Dejte mi vědět vy, kde nakupujete povlečení a jaký máte nejradši materiál nebo vzor. Pak mě určitě zajímá, jaký make-up nejradši používáte. Ráda se nechám inspirovat ❤️.

🎀Instagram🎀

🔊Podcast🎶

You Might Also Like

8 komentářů

  1. Ahoj, já miluju povlečení od Matějovského, ale mám momentálně jen jedno s vzorem květin. Jinak mám, co komu zbylo a co jsme dostali :-D přeci jen ten Matějovský není nejlevnější, ale chtěla bych určitě nějaký další. Makeup teď používám True skin od Catrice už asi rok a je super.

    OdpovědětVymazat
  2. Boty jsou naprostá pecka, takové jsem ještě neviděla :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  3. Moc krásné povlečení, hrozně se mi líbí a nutně ho potřebuji taky! :D :)

    OdpovědětVymazat
  4. To povlečení s vlčími máky nemá chybu! :) Na jaro designově ideální...Jinak ty linky od Essence také vypadají dobře, příště se po nich podívám. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Makové povlečení je boží! :) a ty boty .. no hm můj styl to teda není, ale k tobě mi to skvěle sedí. :D Tak bacha na ty kotníky. Já bych se v tom přizabila asi na prvním schodě. :D

    OdpovědětVymazat
  6. Ahojky,
    já mám hodně povlečení z Jysku a taky nějaké z Jimi textilu a Bonproxu. Mám ráda bavlnu a krep, potřebuji, aby materiál byl příjemný mému ekzému. Makeup mám momentálně z Avonu (Serum Foundation) a je moc příjemný, lehký, nedělá neplechu.
    Měj se krásně,
    Hanka z blogu ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Nooo boty jsou na mě už trochu moc extravagance, ale líčení a hlavně to povlečení super. Jedno takové by se mi celkem hodilo.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat

Děkuju za každý komentář♥. Moc si jich vážím💪. Na každý se snažím odpovídat🌸.