Jak se doma postarat o nohy a mít je jemňounký? Vím, jak na to 🦶🏻 | TIPY

19.4.23

Čím jsem starší, tím mám sušší nohy. Vlastně nevím, čím to je. Zas tak stará nejsem 😅. Nikdy jsem problém se suchými chodidly nemívala, ale poslední 2 roky je to nějaký horší. Proto hledám řešení, jak se o ty haksny postarat, aby byly jemný. 

domácí kosmetiku na nohy BisBi

Netrpím na popraskání, což je velká výhoda, protože to dokáže i hodně bolet. Já mám jen víc zrohovatělé suché kůže, což je neestetický a já to nechci mít, když v létě nosím sandálky. Máte hezký boty, pěkný líčení a haksny jak ježibaba 😂.

Člověk by si řekl, že vyrobit krém na nohy nebude problém. Ale on je. Mám doma aktuálně tak, pfff, 5 krémů. A rozhodně se nedají použít všechny. Nebo použít se dají, ale výsledek bude naprostá nula nula nic. Nejvíc nesnáším, když se vytvoří takový ten film, který se nevsákne a jen je na povrchu a žádnou jinou funkci nemá. 

Než jsem vyzkoušela domácí kosmetiku na nohy BisBis, měla jsem jen jeden fajn krém. Což není moc. Proto mám docela radost, že mě BisBis nezklamal a nohy mám jak miminko. K tomu mám ještě peeling, což miluju. Mechanický peeling na obličeji? Fuj Satane, odstup. Mechanický peeling na nohy a zbytek těla? Ano, prosím!

Peeling na nohy

Peeling na nohy

Peeling Bis Sweet kombinuje sílu mandlového oleje, rozmarýnové silice a levandulové silice. Zrníčka jsou tvořený cukrem, což znamená, že jsou trochu hrubší a to mám velmi ráda. Ale! Dávejte si pozor na použití ve vaně nebo sprše. Ten olej je docela kluzkej a hrozí zranění. Doporučuju si nohy ošmirglovat spíš v sedě v kyblíku nebo místo pořádně vydrbat a zbavit mastnoty.

peeling na nohy

Jinak je peeling fajn a já ho párkrát použila na tělo. Ale i na těle zanechává mastnější film, takže komu to vadí, ten asi nebude spokojený. Mně to zase tolik nevadí, protože to hezky zbavuje suché kůže.

Krém na popraskané paty s ureou

Krém na popraskané paty s ureou

Zajímavější (pro mě) výrobek je krém na nohy Bis Smooth. Ten je nejen super složením, ale i samotným obalem. Kdy se vám stane, že vás obal a pumpička tak nadchnou, že to uvedete do plusů, asi na tom opravdu něco bude.

Na jejich stránkách jsem našla, že obsahuje tyto složky
  • Liftonin Xpert – zvyšuje elasticitu pokožky, řídí tvorbu kolagenu i elastinu. Tím přispívá k regeneraci oblasti pat.
  • Lactil – obnovuje přirozenou hydrataci. Pokožka chodidel bude příjemnější na dotek.
  • Dermosoft Decalact – eliminuje projevy pachu. O další starost méně.
  • UREA – napomáhá změkčení ztvrdlé kůže v oblasti chodidel. Odumřelé buňky uvolní místo těm novým.
Když už jsem nakousla tu pumpičku, tak ji i rozeberu. Určitě znáte nespolehlivý pumpičky z make-upů, produktu z nich teče hrozně moc a vy tím děsně plácáte. Tak tahle pumpička je ta nejlepší pod sluncem, protože z ní jde vytlačit už od drobného množství až po větší. Nezažila jsem snad nikdy spolehlivější a preciznější dávkovač. Kdyby byly takové všechny...

Krém na popraskané paty s ureou

Každopádně chápu, že to vás asi tolik nezajímá 😀. Jdeme tedy ke krému. Ten má velmi příjemnou konzistenci. Některé krémy jen sedí na povrchu, nevsáknou se a k ničemu teda moc nejsou. Na to jsem docela alergická, protože to na kůži cítíte, ale paty máte stále suchý. 

Naštěstí tenhle krém je pecka. Nádherně se do pat vtírá a nezanechává otravnej film. Pro mě to teda znamená, že si občas mažu nohy na 3x, protože se to vždy krásně vsákne a já chci ty paty pořádně vyživit. Ale stačí ho docela málo, takže vám nějakou dobu vydrží.

Krém na popraskané paty s ureou

Co mě zaujalo a nečekala jsem, ačkoliv to asi není nic překvapivého, tak jak to změkčuje tu starou kůži, tak se pak hrozně dobře dostává pryč pilníkem. Někdy máte prostě takový nános staré kůže, že je nutné ji odstranit mechanicky. Nemusíte teda drasticky zasahovat nějakou žiletkou, což není vždy dobrá volba, hlavně pokud to neumíte!

Krém pěkně voní a podle jejich popisu dokonce řeší zápach nohou, což posoudit nemohu, jelikož toho jsem se zbavila na základce a už se nevrátil 😀.

Konečné hodnocení

Vím, že cena výrobků se zdá dost vysoká, ale uvědomte si, že jsou to výrobky pro salonní použití se skvělým složením, takže to není moc velké překvapení. Myslím, že je to super dárek pro mamku nebo babičku, protože si stačí nožky namazat, počkat minutku a hotovo. Žádné čekání. Je to něco jako gel lak oproti laku na nehty. Dražší, ale pohodlnější a s lepším a dlouhodobějším účinkem.

Z těchto dvou výrobků bych doporučila spíš krém než peeling. Peeling je prostě jen peeling s olejem, je super, hezky voní, ale ten krém je naprostá pecka. Nohy mám fakt v pěkném stavu 😍!

Pokud si přejete mít nohy konečně v pěkném stavu a bez starostí je vytasit v sandálkách, mohu vám BisBis doporučit. 


Dejte mi vědět, jak se o nohy staráte vy a jestli značku BisBis znáte. Přeju vám, ať máte jemný nožky a v létě vypadáte jak princezny 😀!


🎀Instagram🎀

📺Youtube📺

📱Tiktok📱

You Might Also Like

8 komentářů

  1. Ahoj, teda ten krém vypadá super. Já používám nožičkovou kosmetiku od Avonu, hlavně ten červený krém na popraskané paty je úplně boží a peelingy u nich člověk taky najde a všechno za velmi přívětivé ceny.

    OdpovědětVymazat
  2. Vďaka za skvelé tipy, produkty určite musím vyskúšať! :)

    OdpovědětVymazat
  3. U mě nejvíce zabírá peeling a každý večer krém na nohy, kdy si následně dám ponožku a nechám to vsáknout. Držím palce, ať kosmetika zabere a budeš mít krásně hebounké nožky :D :) Tuhle kosmetiku vidím poprvé, takže ději za tip. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Tuto značku neznám, ale ten peeling nutně opravdu hrozně nutně potřebuji! :D Vždy, když si peelinguji nohy je to slast i pro moje ruce. Je to takový 2v1! :) Jinak já nedám dopustit na FLEXITOL - krém na paty, ale už se tuším přestává vyrábět, ale rozhodně stojí za zkoušku, takže za sebe doporučuji. Pokud používám tento krém, pak se vůbec jinak o nožky starat nemusím.

    OdpovědětVymazat
  5. Značku tedy vůbec neznám a musím se přiznat, že teď svoji péči o nohy dost flákám. Dříve jsem chodila každý měsíc na pedikúru, ale posledních pár měsíců se mi nedaří.

    OdpovědětVymazat
  6. Díky za tipy, na tyhle produkty stoprocentně mrknu, protože přesně jak píšeš, v létě mám občas nohy fakt jak Ježibaba. A to můžu chodit po písku na pláži každý den a stejně to nepomáhá.. :/ :D

    OdpovědětVymazat
  7. Ahojky,
    já značku vůbec neznám, takže mě to samozřejmě zaujalo. Dřív jsem chodila na pedi každé tři týdny, ale teď to zvládám doma, i když ta masáž chodidel mi fakt chybí. Používám elektrický pilník, který je parádní. Jako krém mi nejvíc sedí jen z Avonu, který je úplně geniální a fakt funguje. Prokládám to různými maskami a peelingy.
    Měj se krásně,
    Hanka z blogu ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
  8. O značce slyším poprvé, ale vypadá dobře a díky za tip! Moc ráda se nechám inspirovat a vyzkouším zase něco nového. :)

    OdpovědětVymazat

Děkuju za každý komentář♥. Moc si jich vážím💪. Na každý se snažím odpovídat🌸.