2 nové vlogy 🫶 | YOUTUBE

17.10.23

Ahoooooj. Jak se vám daří? Jak zvládáte snižující se teploty? Jste zastánci léta nebo už se těšíte na čajíček a knížku, když venku pofukuje a teploty jsou okolo nuly?

Já jen doufám, že se máte krásně a nic moc vás netrápí. A pokud ano, tak třeba vám na pár minut zlepším náladu novými vlogy. Rozhodla jsem se do toho opět šlápnout a zkusit, jak to tentokrát půjde.

Obě videa jsou delší, ale to prostě jinak nejde ❤️. Mám toho tolik na srdci a tolik tipů a rad. Na Instagramu jsem dostala opravdu krásný zprávy a že holky moje videa fakt baví, což mi udělalo brutální radost. Tak třeba se trefím i do vašeho vkusu. Dejte mi vědět, jak se vám videa líbí a případně mi tam hoďte lajk a odběr 🫶.



🎀Instagram🎀

📺Youtube📺

📱Tiktok📱

You Might Also Like

4 komentářů

  1. Ahooj! Snižující se teploty nezvládám už teď :D Respektive miluju podzim, miluju déšť a barvičky, ale ty teploty nedávám :D Ale zase od chvíle, kdy ti vycházejí vlogy mám důvod se zahrabat do deky a být v teple :D Taky doufám, že tě nic netrápí ❤️

    P.S. - Už jsem dokoukala i ten druhý, jdu ještě jen napravit odběr, zapínám uporzornění, a už aby byl další! :D❤️

    Pauline's Tiny World

    OdpovědětVymazat
  2. Waw, působíš na těch videích hrozně přirozeně. Mám pocit, jako kdyby jsi byla vedle mě :D A musím říct, že mi i jednu moji blízkou kamarádku připomínáš :D Moc fajn odpočinkový videa (y) S mužským se odhodláváme začít natáčet naše cesty, ale ještě jsme se k tomu nedostali :D

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
  3. Zrovna jsem přemýšlela nad tím, co si asi tak pustím. Mám vybráno a jsem zvědavá na tvé tipy na seriály! :D :))

    OdpovědětVymazat
  4. Veru, taky mě moc potěšily tipy na seriály, protože v poslední době mám krizi. To cvičení na doma je pro mě taky docela dilema, takže když vidím tebe, tak se dnes taky zkusím dokopat! Ty vlogy ti svědčí! :) Držím palce ať se ti daří!

    OdpovědětVymazat

Děkuju za každý komentář♥. Moc si jich vážím💪. Na každý se snažím odpovídat🌸.