Tipy na "netradiční" dárky za nízký ceny #studentapproved I TIPY

15.12.18

Ahoj všichni. Věřím, že se většina z vás těší na Vánoce, že? Ale taky jsem si jistá, že jsou tu opozdilci, kteří nakupují dárky až teď. Nebojte, já to taky mám:). Řekla jsem si, že vám dám tipy na méně tradiční dárky, které nejsou zas tak moc drahé a udělají velikou radost. Spoustu z těch dárků budu i pořizovat já sama, takže vidíte, jak mi přijdou dobrý:D! 

Dárky nebudu řadit podle pohlaví, protože nikdy nevíte, co se komu nakonec může hodit!

Tak jdeme na to.

Jo a ještě si myslím, že spousta těch dárků je neokoukaná, takže #saygoodbyetosocks!


Já sama používám olej, který je v setu veprostřed a naprosto ho miluju. Pomáhá k hydrataci pleti a taky dost slušně bojuje proti akné! Od doby, co ho používám mám mnohem hezčí pleť:). Příteli taky voní a tak jsem mu ho už několikrát patlala na obličej:D. Dokonce mě o to i sám prosil. Jo a nezapomeňte olej smíchat s vodou, než ho nanesete na pleť, samotný může vysušovat. 
Sadu můžete darovat celou a nebo rozdělit.
Sada obsahuje: odličovací olej 50 ml + pleťová voda 50 ml + obličejový olej 20 ml

Původně jsem měla připravený jiný french press, ale bohužel ho na Bonami vyprodali. Na Alze jsem našla jiný, který je sice totálně přeslazený, ale pro kamarádku nebo mamku je to super dárek. Pokud znáte kohokoliv, kdo miluje kávu nebo čaj, tak mu french press udělá velikou radost. Cenově i vzhledově se hodně liší, takže můžete vybírat, jak hrdlo ráčí.

AeroPress za 628 ,-
Já nevím, jak to funguje, ale prej je z toho dobrý kafe :D. Táta si přeje tohle, prý je to super. Výrobce slibuje skvělou kávu do jedné minuty a to je docela dobrý, ne?

Pro milovníky čajů vyberte nějakej super čaj. Za to vám bude obdarovaný hrozně moc vděčný, kupování čajů je totiž občas dost opruz. Dávejte pozor na to, co ten druhý pije - bílý nebo zelený čaj jsou většinou trefou do černého. Zkusit taky můžete lahodný Honeybush, který chutná po medu. Já miluju kořenený čaj Masala, který se míchá s mlékem a je to ta největší dobrota. Dneska jsem si ho dávala a vždycky mi zlepší náladu. Masalu můžete udělat i doma.

Dobré víno
Tohle není příliš netradiční dárek, ale potěší každého, kdo si rád dá nohy nahoru, naleje skleničku skvělého vína a u toho čučí na televizi. Tenhle konkrétní web je krásně zpracovanej i pro víno-neznalce jako jsem já. Můžete si zvolit různé kategorie jako cena, výrobce, druh vína, odrůda a tak dále. Já mám nejradši (polo)sladké bílé, takže mě vzhledem i chutí uchvátilo tohle za 198 Kč. A nebo se mi hrozně líbí tohle polosladké za 233 Kč, kde si můžete vytvořit vlastní etiketu! To je boží, ne?

Pokud aspoň občas zavítáte na Instagram, tak jste určitě viděli boom okolo Foreo Luna. Jenže to stojí nekřesťanský peníze a upřímně...já bych to za to nedala. Myslím si, že tohle je skvělá náhrada pro každou holku, která se líčí a nedá dopustit na správně odlíčenou pleť. Pleť zůstane neiritovaná a to je plus! Pořídit můžete také tento typ "čističe" pleti za 399. Na to nedám dopustit já. Je to jako peeling a čístič v jednom.



Peelingy jsou láska. Aspoň pro mě! Pěkně promasírujete tělo a zbavíte se přebytečné kůže. Na tenhle peeling koukám už docela dlouho, ale zatím jsem nepořídila. Peeling má krásný obal a podle fotky i dobrou "hrubost" zrnek. Sůl v peelingu je super třeba na oholený nohy. Trochu to štípe, ale vyhne se vám zarůstání chloupků. A to je svělý. Nebo můžete vybrat BOMB COSMETICS Tělový peeling s vůní černého rybízu za 210,-.

Přírodní lékařský krém na akné za 125,-
To je taková blbůstka, ale moc se mi líbí to složení a třeba si to darujete sobě. A nebo kamarádovi, kterej zrovna vchází do puberty a vy ho máte rádi:D. Jo prý to není testované na zvířátkách.

Vím vím, je to drahý. Ale věřím, že to dárek pro každého uživatele notebooku nebo pc. Externí úložný prostor je skvělý způsob jak zálohovat data (fotky, filmy, hudba, operační systém,..) a nepříjít o ně. Tenhle ten má 1.5TB->je obrovský, musíte dát pozor, jestli je kompatibilní s daným notebookem. Pokud nechcete tolik utrácet tak vyberte verzi s 500 GB za 1099,- nebo s 1000 GB za 1399,-. Já osobně bych doporučila ten s 1000 GB (1TB), protože má dobrou cenu, je velký a (pokud vím) kompatibilní se všemi druhy ntb a pc.

To jsem koupila já mamce (a sobě:D) a myslím si, že je to jedna z najpraktičtějších věcí vůbec. Nemusíte kupovat pečící papír, snadno to umyjete a používáte dál do aleluja! Tahle verze je navíc velká a vejde se i na větší plech (případně zastřihnete). Věřím, že se to bude i dobře umývat a nic se vám jen tak nepřipeče. Mně se třeba stalo, že se mi jídlo připeklo do pečícího papíru a musela jsem to celý vyhodit:D.

Když jsem si o tom četla poprvé, tak jsem čuměla. Co to je gumový koště? Tak jsem si o tom přečetla a zjistila, jak moc praktická věc to je. Bye bye chlupy a vlasy obalený na koštěti! Pokud máte problém se špinavýma košťatama, tak je to něco pro vás. Domací mazlíčci a jejich srst je na uklízení docela hrůza, takže si myslím, že tohle je hrozně praktická věc. Někomu se možná nelíbí, že je to praktický, ale já si myslím, že ulehčit někomu každodenní úklid je dost ohleduplný a empatický čin:D! 

Ta samá parádička akorát v menší verzi.

Tohle je takový minidárek, můžete si to koupit pro sebe:D. Já nesnáším zabordelený odporný houbičky, takže tohle vypadá jako super pomocník. Zkušenost nemám, tak uvidím:).



Pro tenhle stolek si jdu já. Do postele si občas nosím jak noťas, tak jídlo (fuj, já vím:D), takže to určo využiju. A na knihu? Taky dobrý:D. Pro nějakého pohodáře je to super dárek. A pokud nechcete, aby vašemu známému uhořel notebook, tak je to jasný dárek :D. Je kovový, ale pokud chcete víc supráckej, tak vyberte tenhle bambusovej za 500,-.

Totální pičičinka, ale tenhle instagramovej hit se nějaké slečně bude určitě líbit. S čím by jinak dělala fotky na IG? Věřím, že tímhle uděláte na 100% radost. Vy to možná nemusíte chápat, ale o to nejde:D.

Žehlička na vlasy 289,-

Fakt divná žehlička, která má ale pěkný hodnocení a možná, že ta její divnost bude dost ku prospěchu. Mrkněte na to, žehlička je vždy super dárek. Jo a prý se s ní i skvěle natáčí vlasy!

Ruční vysavač za 449,-

Na ruční vysavač doma nedáme dopustit. Na vlasy, chlupy, drobky...je to super pomocník. Ten, co je v odkazu máme my a je úplně v poho. Jiné druhy, které jsou skladem vybírejte tady.

Pánev 28 cm za 319,-

Levná, dobře hodnocená pánev na kterou se nepřipaluje jídlo. Myslím, že i takovým dárkem uděláte radost. Já jí třeba asi budu kupovat mámě, protože na naší se začalo hrozně připalovat jídlo a už nemáme nervy:D. No a nebo můžete koupit za 300,- tuhle, která má 24 cm.



Vileda "nejlepší" sušák na světě za 749,-

Tohle není nejlevnější dárek, ale sakra! Nejlepší sušák na světe pro všechny, kteří perete jako pominutí a nemáte moc místa. Sušák je vertikální, takže není do šířky, ale do výšky! Vejde se na něj obrovské množství prádla, všechno schne na jedničku a vůbec nepřekáží. Máma ho MI-LU-JE!

Je to hezký, příjemný na dotek a vhodný na instagram fotku. Co chcete víc? Ne dělám si srandu. Využít se to dá jako kobereček a ještě líp jako přehoz na židli. Já to mám na židli a z hnusný modrý mám krásnou bílou chlupatou. Do pokoje je to hrozně hezká dekorace.

V Jysku mají nádherný dekorace do bytu, nelze vybrat jednu. Takže se jukněte a třeba vás něco zaujme. Věřím, že to je super dárek pro každou babu. A nebo mámu. Babičku?

Spoustu těch dárků si můžete vybrat na jiných stránkách, já to vybírala podle dostupnosti. Hodně z těch věcí se dá vyzvednout zadarmo v Praze, takže to ještě stihnete úplně v poho koupit. Možná budu přidávat i dodatečně, to ještě nevím.

Zaujal vás nějaký tip? Co doporučujete za levný, ale netradiční dárek vy?

You Might Also Like

8 komentářů

  1. Já mám ráda dávat a dostávat právě sypané čaje a nebo kvalitní kávu :)

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat
  2. To jsou super tipy na dárky! Mám ráda originální dárky :) čaje přes zimu miluju, takže ten rozhodně taky dávám pod stromeček :)
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem ráda, že se ti líbí:). Joo čaje, to je většinou vždycky dobrý nápad. Já například dostala zrovna dnes čaje:D!

      Vymazat
  3. Ty čajové tipy se mi moc líbí a s exterňákem naprosto souhlasím :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Čaj je vždy super, já ho například uvítám s radostí pokaždé:D. A exterňák je pomocník jak hrom. Sice drahej, ale skvělej dárek:)!

      Vymazat
  4. Domácí Masala? Tak to nutně potřebuji zkusit! Myslela jsem si, že za takovou dobrotou člověk musí vyrazit do čajovny. Jsem zvědavá na chuť domácí. Úžasné tipy, nejvíc se mi líbí ten na svítící box, už vím, co nejspíš segra dostane k narozeninám :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Domací masala je to nejlepší! Nemusíš za ní dávat 80 kč a můžeš si jí udělat přesně podle tvojí chuti:)! Já masalu totálně zbožňuju, hrozná mňamka:D.

      Jo ten svítící box je super, já si koupila takovej menší v Jysku a zrovna ho měli za 55 kč! Hned jsem po něm sáhla:D! Svítí to fakt silně a vypadá to fakt hezky.

      Vymazat

Děkuju za každý komentář♥. Moc si jich vážím💪. Na každý se snažím odpovídat🌸.