Nádherné levné nude rtěnky z drogérie? Yes, please! I KOSMETIKA

11.7.19

Do drogérky jsem zašla jen tak, spíš ze zvyku. A jaké mě čekalo překvapení, že se v ní objevily super nový rtěnky od Essence za pár kaček s nádhernýma barvama. Celá kolekce This is me je naprosto přenádherná. Myslím, že si určitě ještě nějaký odstíny koupím. Mám pocit, že mě jiná drogérková kolekce tak nezaujala. Já mám zatím odstíny dva a na ty se společně podívame. 


Prvně začnu cenou...65 Kč! Šest pětek a pětikačka. No není to super? A další super je to, že kolekce je převážně ve studených nude odstínech. Najdete tam lehce růžové, 100% nude a nebo hnědé. Mám pocit, že tam byla i nějaká ta fialová. A byl tam i takovej super studenej světle hnědej odstín, nekoupila jsem ho a teď lituju😁. Každému nesedne, ale na hraní? Skvělý.


Moje odstíny
Koupila jsem odstíny, které mi na první pohled padly do oka. Tmavě hnědá 19 a super nude studená 05. Fotky, které zde vidíte neopovídají 100% realitě, ale to je jasný. Úplně na konci pak máte porovnání s jinýma "nude" rtěnkama🙂. Essence This is me recenze This is me 05 19


Obaly
Obal byl to, proč jsem k rtěnkám hned šla. Občas je bílý plast takový laciný, ale tady to tak není. Aspoň podle mě ne. Rosegold tělo s bílým víčkem vypadá moc hezky. Rtěnku si s jinou jen tak nesplete.


Šok
Lepenku, která rtěnku chránila, jsem opatrně přeřízla skalpelem. Nechtěla jsem nikde žádný hnusný lepidlo, který nikdy nejde umýt. Vše se povedlo, rtěnku otevřu a prvotní šok vystřídala slza pomalu padající směrem k mé puse (nadsázka). Jsem to nějak idiotsky začala šroubovat aniž bych o tom věděla a takhle si rtěnku rozpatlala😕. Pak jsem strávila asi 15 minut opravou. Ale nevadí, jede se dál. 





05 v akci. Rtěnky fakt nevysušují, jenom já mám rty pořád suchý.
Odstín 19
Krytí
Rtěnky jsou super krycí. Ostatní odstíny, které jsem v drogérce zkoušela, byly taky krycí. Musím říct, že Essence rtěnky dělat fakt umí. 

Finish
Finish není super matný, spíš obyčejně lehce matný. Rty nevysušuje. Kdo chce matný rty, tak do rtů vklepe trochu pudru. Zároveň tím slušně prodloužíte výdrž. Já to tak dělam už roky a nemůžu si to vynachválit. Většinou vytvořim třeba dvě-tři vrstvy a rtěnka vydrží i jídlo.

Výdrž
Rtěnka určitě není kissproof. Obtiskává se, ale ze rtů se ztrácí rovnoměrně, nedělá fleky. Pro mě ideální💖. Dá se krásně vrstvit a vůbec se nedrolí.


Rtěnky mezi sebou můžete i nádherně míchat a vytvořit nový odstín.


Tady už vidíte porovnání s ostatníma rtěnkama. Myslím, že je vidět, že 05 je fakt nádherná nude barva, která sedne snad každému. 19 je potom trochu větší divočina, ale unosit se určitě dá.

Já jsem z rtěnek z nové kolekce Essence fakt nadšená. Vůbec jsem nevěděla, jaké odstíny si vzít dřív. Rozhodně si ještě skočím pro další nebo si udělám zásobu 05 - to je jeden z nejlepších odstínů, který dle mého existuje. Já bych dokázala nosit jenom ji. Hodí se k výraznému líčení i k tomu nude. Je ideální kandidát na vhození do kabelky💄.

Tak co? Líbí se vám tyhle rtěnky? Už jste je viděly na vlastní oči? Pořídíte si je? Máte nějaké oblíbence z drogérie? 

Sledovat mě můžete i na instagramu. A nebo vás zajímá jakého podcastu jsem součástí?

You Might Also Like

36 komentářů

  1. Odstín 05 se mi fakt líbí a takhle dobrou recenzi bych na rtěnky od Essence fakt nečekala! :O

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. 05 je fakt boží odstín, rozhodně si ho běž koupit. Já musím, protože ho určitě holky vykoupěj😁. A moc díky, jsem ráda, že se ti recenze líbila. Já se tak nějak snažím, aby dávala smysl:D.

      Vymazat
  2. Teda, tyhle rtěnky jsem v drogerce nezaznamenala, ale vypadají fakt dobře, i ty obaly:) A oba odstíny jsou krásné, nicméně asi bych se víc cítila v tom světlejším.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No a přitom už byly holky v květnu na press akcích. Já si jich ale všimla až teď😅. Ale dobře, že tak.

      Vymazat
  3. Nude rtěnky mám nejraději, rudou vůbec nenosím, protože mi nesluší. Na ostatních se mi ale líbí :-) Odstín 05 je moc hezký, podobné taky nosím a pak ještě jemné do růžova :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Essence mi vždycky přišla fajn značka. Za pár korun docela fajn kosmetika a vždycky jsem s kamarádkou nebo se sestřenicí jezdily na ty jejich výprodejové akce, kde byl třeba jeden kousek za 10 korun a někdy i méně :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo některý ty kousky jsou fakt super. A některý zas hrozný. Ale za ty peníze to zase člověka úplně nezabije, když mu to nesedne😁.

      Hm, asi nevím, jaké akce myslíš😱. Ale něco mi to řiká, kamarád mi snad dával nějaký letáček. Ale jinak jsem o tom neslyšela.

      Vymazat
  5. Rtěnky skoro nenosím, nesluší mi, ale 05 by mohla být ok :)

    OdpovědětVymazat
  6. Přesně tyto odstíny rtěnek jsou mé nejoblíbenější! :))

    OdpovědětVymazat
  7. Já musím říct, že mám se značkou Essence takový love/hate vztah. Některé produkty mi hodně sedí, ale bohužel na rtěnku, která by mi od této značky jsem bohužel ještě nenarazila. Ta cena je moc pěkná a odstíny jsou nádherné!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo, některý věci nejsou nic moc. Ale některý jsou zase fakt super🙂.

      Vymazat
  8. Ani nevím že je tam mají, ten obal je krásný, mrknu po nich :) Od Essence mám některé výrobky moc ráda :)
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si dnes koupila další odstín a je, omluvte mě, ku-va božíííí👌!

      Vymazat
  9. Zatím se pečením neživím, ale je to můj sen jednou mít svoji kavárnu s domácími zákusky 😊 zatím si dělám cukrářské vzdělání, při tom pracuji v mateřské škole a ve volném čase experimentuji v kuchyni a lidi okolo mě jsou moji pokusní králíci 😂 ty cupcaky jsem dělala kamarádce na oslavu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je super, to jsi fakt moc šikovná. Držím palce ať prorazíš:)!

      Vymazat
  10. Veľmi dlho som hľadala nude rúže, ktoré by boli matné a dlho vydržali – a našla som! Sú od Catrice a nadovšetko ich zbožňujem; majú skvelý výber, sú pomerne lacné a naozaj vydržia aj celý deň. Ale na tieto určite mrknem! ❤
    SIMPLY BERENICA // Facebook Page // READ ABOUT "INSPIRED ME #01"

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Catrice je taky super. Ale rtěnku ještě myslím nemám. Prostuduju to:).

      Vymazat
  11. Já teda nějak těžce nemůžu přilnout k tuhým rtěnkám potom, co jsem vyzkoušela ty tekuté .. přijde mi, že tekuté zkrátka lépe drží a nemusím je pořád dodělávat. Kolem a kolem bych ale mohla tuhle levnou variantu vyzkoušet, protože když už tomu moc nevěřím, tak za zkoušku nechci dát milion peněz, že jo :D ta hnědá je vážně krásná! Až půjdu příště kolem, musím si vyzkoušet :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám tekutý občas ráda, ale často vysušují rty. A to já nesnáším. Od přírody mam svý rty taky suchý, takže je pak ta kombinace šílená😅. Navíc se někdy u tekutých stává, že se po více vrstvách začnou drolit a to je děs. Ale pár tekutých mám taky a nosím je ráda🙂. Gabriella Salvete má super tekutý rtěnky🙏

      Vymazat
  12. Já moc na rtěnky nejsem, popravdě. Vždycky mám pocit, že jsem si ji na sebe napatlala úplně špatně, že mi to nesedí a že je to moc výrazné. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je jen o tom si na to zvyknout😁. Ta 05 je fakt krásný a typické Češce by měl sednout😁. Ale fakt není nutný rtěnky nosit🙂

      Vymazat
  13. Miluju rtěnky od Essence, je to bomba! Mám podobnou rtěnku v nude odstínu z podobné řady - myslím, že snad předcházela téhle (má akorát takové červeno-hnědé víčko) a nemůžu si ji vynachválit. <3 Zlatý dobrý a levný značky z drogérie! :D

    Tereza's journal

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně, mám ráda levný značky, můžu experimentovat. Což mě napadá, že si konečně musím dát tu modrou nebo zelenou rtěnku😁. Taky od Essence!

      Jo a vím, co myslíš. Nebo aspoň si myslím, že je to řada Velvet matte. Samozřejmě ji taky mám😂.

      Vymazat
  14. Asi si taky pro nějakou zajdu :D Problém ale je, že já prostě potřebuju rtěnky, které se neobtiskávají přítelovi všude možně :D Haha.

    TheWayByA

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jooo, takhle. No já když vídám přítele, tak si někdy rtěnku neberu😂. Ale my se moc nevocucáváme na veřejnosti, takže takovej problém moc nemám. Ale jasný kissproof rtěnky jsou fajn. Je fakt dobrý si tu rtěnku zapudrovat (nejlépe sypkým pudrem), pak drží dost dobře.

      Vymazat
  15. Essence mám moc ráda, ale teda tyhle vypadají nádherně. Ta hnědá!! :-O Akorát teda já mám doma těch nude odstínů asi milion a teď přes léto jsem hrozně líná se malovat. Jak jsou obrovská vedra, hrozně se mi teď zhoršila pleť a nechci jí dávat ještě větší čočku. A můj drahý už je na můj xicht zvyklí, tak to přežije. :-D :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ta hnědá je hodně dobrá. Vůbec jsem netušila, že mi bude tak slušet😁. A myslím, že sluší hodně holkám, jen o tom vlastně neví. No a za 65 kč? To se přece dá aspoň jenom vyzkoušet.

      Jinak neboj, já se teď taky moc nemaluju. Nedávám to😅.

      Vymazat
  16. Tak teraz si ma znova nalákala na návštevu nejakej drogérky! :D :D Odtiene sú naozaj krásne a o tom že rúž dlhšie vydrží ak si na neho náš púder som nevedela takže si za to taktiež ďakujem. ♥

    Blog of Sunflower ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hehe, já se vždy snažím z lidí dělat kosmetický závisláky jako jsem já😁.

      Vymazat
  17. Ta světlejší je opravdu moc hezká a cena parádní asi se po ní půjdu mrknout. :D

    OdpovědětVymazat

Děkuju za každý komentář♥. Moc si jich vážím💪. Na každý se snažím odpovídat🌸.