Tak co červen? Nějaké tipy? Jo a dokonce jich je 23I OBLÍBENCI

7.7.19

Začínám mít divnej pocit, protože zase píšu měsíční oblíbence😱! NE-U-VĚ-ŘI-TEL-NÝ!

Tak jdeme na to🌸. Nadpisy jsou proklikávací.

Skvělý web od kreativní Květuše Vašířové. Pokud vás baví flatlay fotky a chcete se na ně vrhnout nebo načerpat inspiraci, tak se na web podívejte. Jsou tam tipy, triky, případové studie a taky e-book.

Kotletův Poutník z Mohameda je to nejosvícenější, co kdy napsal!
Miluju Kotletu. Milovala jsem Kulhánka, ale ten přestal psát a nové knihy se nevydávají. Pokud máte rádi sci-fi, tak tohle je trefa do černého. Kotleta (to kupodivu není pravé jméno) píše fakt dobře, zajímavě a poutavě. Není to vážná beletrie. To vůbec. Je to rychlá jízda plná sprostejch slov, sexu, explicitního násilí, zajímavejch myšlenek, propletenejch příběhů...všeho možného. No a ten článek k jeho nové knize je prostě funny. Je to recenze, které předchází velmi...vymyšlené setkání s Kotletou😁.

Sucharům nedoporučuju.

Jak na efektivní copy rešerši v 6 krocích
Píšete? Tak si to přečtěte.

Fonty jako nástroj v grafice a marketingu
Víte, že a jak správný/špatný font dokáže ovlivnit sdělení? Určitě nevíte, tak jukněte do článku.

Čokoládová proteinella
Sorry, ale kdo nechce zdravou nutellu? Ještě navíc domácí, kterou si můžete připravit podle vlastních chutí? Já se na ni 100% vrhnu. Není náročná, ale určitě bude skvělá.

Piškotová roláda
Tohle je není fitness dezert, ale taková piškotová roláda? Nebe v hubě. Je opět jednoduchá a budete vypadat jak borci, když ji ukuchtíte. Tak směle do toho.

RECENZE: Když láska přeroste v posedlost
Divadelní představení, který působí dost dobře! Vypadá to dost temně.

Infiltrace: Obchod s důvěrou
Dokumenty je dobrý sledovat. Tak tady jeden máte.

Scream
Koukali jste někdy na Vřískota? Banda mladých lidí, kterou postupně vraždí zahalenej týpek. Tohle je seriál. Viděla jsem to už dvakrát a hrozně mě to baví! Příjemní herci (některý jsem si fakt zamilovala a chtěla bych s celou tou partou novej seriál), logický chování, hezký příběh...to vše a mnohem víc. A až uvidíte Kiernana? No...podle mě se některým z vás fakt zalíbí😁💖. Najdete na Netflixu.

Slasher
Další seriál o vyvražďovačkách😁. Nejvíc se mi líbí třetí série, pak první a nakonec druhá. Najdete taky na Netflixu.

Zdravé recepty od Maddie
Anglický blog plný zdravých receptů. Mám i takový pocit, že jsou snad všechny veganský, ale nějak jsem to nezjišťovala. Její recepty vypadají naprosto božsky🙏. A má k nim i videa, takže super.

5 důvodů, proč vám nefunguje počítání kalorií a co se s tím dá dělat
Aktin má super články. Pokud cvičíte, ale nevidíte výsledky, tak si přečtěte článek a třeba zjistíte , že děláte nějaké chyby, které progress ovlivňují.

WHAT I ATE TODAY Easy, Healthy Meals + BTS of MadFit
Maddie je super holčina, která dělá fitness videa na youtube. Ráda podle ní cvičím, protože má spoustu zajímavých cviků a tak nějak mě její workouty baví. Tohle je ale video o jídlech, která přes den jí. Evidentně není úplně na svačiny, takže čekejte snídani-oběd-večeři. Je veganka, ale jídla má moc zajímavá.

Workouty podle písniček
Maggie podruhé💪. Jak jsem se zmínila, tak dělá workout videa. Tohle je její nová série, kdy cvičí na písničku, která je třeba zrovna trendy nebo se jí líbí. Po rozkliknutí odkazu se dostanete do seznamu všech videí. Videa mají cca 3 minutky a jsou super zábavný. A překvapivě se zpotíte jako 🐖. Takže jako ranní rozcvička nebo doplněk k cvíču je to dokonalý. Mě ty videa tak bavěj, že si dávám i tři za sebou😁. Jo a furt tam natáčí svojí kočku, která je doopravdy nádherná.

I HATCHED A SUPERMARKET EGG !
Promiňte, ale koupit si křepelčí vajíčka ze supermarketu a nechat je vylíhnout? Je to super cute a já jsem nevěřila, že něco takovýho dokoukam😁. Jednu křepelku dokonce pojmenoval samotný Chris Hemsworth. Autor videa přinesl křepelku do studia, když s ním dělal rozhovor.

How This Guy Makes Amazing Mechanical Mirrors | Obsessed | WIRED
Zrcadlo, které kopíruje váš pohyb a napodobuje vás? Aha. Aha?

AMERICKÁ RESTAURACE v USA vs. v ČR! TGI FRIDAYS w/ KamFIT!
Kamil, Amie, JdemeŽrát jsou supr lidi a tohle video je hrozně vtipný. Kamil a Amie žijou v Americe, ale vydavají se poměrně často do ČR. Teď se setkali s autorem (a jeho ženou) kanálu JdemeŽrát a vzniklo porovnávací video. Jaký je český TGI Fridays? Je lepší než to americký?
Kamil má taky kanál, kde jsou další videa ve stejném složení, takže se podívejte. Já se vždy hrozně směju, protože jsou fakt skvělí.

Rihanna - Anti
Miluju tohle album. Je plný emocí, ale zároveň ne nudný a nepříjemně táhlý.

Spřízněné duše
Kniha mě zaujala, tak jsem ji rovnou začala číst. A nezklamala. Bavila, šokovala, zaujala. Bude větší recenze.

Obsah: Příběh pojednává o světe ve kterém pošlete vzorek svých slin, počkáte na zprávu, zaplatíte pár dolarů/liber a podle DNA najdete svoji spřízněnou duši/partnera. Je to docela krutej thriller a náhled na tuhle možnou budoucnost.

Než jsem tě poznala
Nemám ráda populární knihy. Většinou mi to ta masa lidí znechutí😁. Tahle bejvala populární, aspoň si to myslím. Jenže já viděla v minulosti film, líbil se mi, tak jsem si chtěla knihou doplnit informace. A dobře jsem udělala. Bude recenze.

Obsah: Příběh vypráví o Lou, která žije obyčejný život. Má 7 let přítele, pracuje v kavárně a nic moc jí neba. Jenže o práci přijde. Její rodina peníze potřebuje a tak Lou hledá práci. Zkusí několik nabídek, ale vše je příšerné. Pak přijde možnost dělat společnost kvadruplegikovi. Nikdy to nedělala a Will je navíc neprotivnější stvoření na světě, takže je...vyšťavená. Pak se to zlomí a...

Percy Jackson - Moře nestvůr
Určitě znáte. Je to hodně easy kniha, klidně pro děti. Mně osobně to nevadí, je to super oddechovka a já už čtu druhý díl.

Obsah: Percy má problémy. Ve škole, se spolužáky, s přítelem jeho mamky... A pak zjistí, že je syn olympského boha a jeho kamarád je satyr. A druhý díl je prostě pokračování, o děj ani tak moc nejde.

Nimbový olej
Tenhle olej nemám, ale je hodně zajímavej. Zabíjí kožní parazity/plísně, ulevuje podrážděné pokožce, léčí akné, zamezuje lupům a navíc ho můžete shareovat s vaším domácím mazlíčkem🐱🐶. Je to docela velkej zázrak a já ho nespíš pořídím. Má extrémně široké použítí a to se vyplatí. A ceny jsou úplně v pohodě.

Tak a to je všechno🙏. Máte za sebou další článek, paráda.

Tak co? Jaké zajímavosti jste našli v červnu vy? Zaujalo vás něco v článku? 

Sledovat mě můžete i na instagramu. A nebo vás zajímá jakého podcastu jsem součástí? Minule jsme natáčely s Andy z FitFabStrong a bylo to super! Ale taky vyšel nový díl, kde řešíme nedokonalosti a na konci je bonus v podobě bloopers při natáčení.

You Might Also Like

25 komentářů

  1. Moc děkuji za sdílení mého článku ❤️ moc si toho vážím a těší mě to :)

    Než jsem tě poznala jsem si teď objednávala na Dobrovským, tak jsem na ni zvědavá :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale mám :)
      Až se pročtu 8 knihami, co jsem si půjčila v knihovně,tak se do ní pustím 😂 takže někdy tak v září až říjen 😂

      Vymazat
    2. Ale prosimtě, to dáš. Musíš jen hodně hodně zabrat a vzdát se sociálního života😂.

      Vymazat
  2. Ráda mrknu na nějakou tu inspiraci, super článek jako vždy :) seriál Scream jsem viděla a teď snad budou poslední 3 díly, tak se těším, sice na horory nekoukám, ale děsivé seriály mi kupodivu nevadí :D
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji:)! Akorát teď nevím, jestli vím o čem mluvíš. Ona je třetí série? (10 minutes later) Aha! Fakt je třetí a dokonce fakt s maskou vřískota! Tak to jsem netušila. Akorát teď vyšel teprve trailer, takže nevím, jak to s těmi třemi díly myslíš:D. Jo tak teď koukám, že dneska dokonce má vyjít jeden díl a pak další dva. Ale většinou píšou, že by mělo vyjít 6 dílů, tak nevím.

      Vymazat
  3. Už jsem si myslela, že tenhle měsíc nic nebude, ale nezklamala jsi! :)
    Většinu prokliků jsem znala, takže jsem měla radost, že jsem tentokrát v obraze. :D Recept na proteinellu jsem viděla, ale radši nezkoušela, protože když jsem si tenhle měsíc objednávala white chocolate proteinellu z grizly.cz, tak jsem ji zbaštila asi do tří dnů. Jsem fakt špatná.
    Maddie znám a už docela dlouho ji sleduju na youtube, takže její workouty podle písniček lajkuju pokaždé, co vyjdou. :D Nevěděla jsem ale, že má i blog s recepty!
    Díky za tipy. <3

    Tereza's journal

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nějak mám rozepsanejch asi 10 článků a nestíhala jsem😁. Jsem ostuda. Jinak vidíš, super😁. Už se zlepšuješ, haha.

      No mně naopak zase všechno vydrží, protože jsem lakomá a škudlivá sama na sebe. Takže mi to vydrží, třeba dva roky. Díky bohu, že se tam nedělají plísně... Teda. Aspoň nejsou vidět😂😅.

      A víš co? Jsem úplně debilní. Mně nedošlo, že ten receptář je její web. Ani ty stejný jména mě netrkla. A ani náhled videa. Nevadí, tak díky za otevření očí😂.

      Vymazat
  4. Mě zaujaly už ty první články, které si jdu zrovna přečíst. :D Percyho jsem nečetla, ale viděla jsem film. Také odpočinkový a fajn. :D Jinak jsem si během měsíce kupodivu nic nového neoblíbila, teda kromě knížky Čtyřhodinový pracovní týden, kterou si budu kupovat, až mi dojdou peníze.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak super.

      Jinak ta kniha je určitě fajn, já jsem na ní taky už koukala a řikala si, jestli si ji nepořídím 😁. Zatím ji taky nemám. Ale je to od mého oblíbeného vydavatelství.

      Vymazat
  5. Moc moc si vážím označení, DĚKUJU ♥ Udělala jsi mi velikou radost :) Určitě mrknu na věci ze série fitness :) Než jsem Tě poznala jsem také četla, i druhý díl, ale také až s odstupem času, kdy to nebylo tak populární :) A mě se teda knížka moc líbila. Druhý díl už byl slabší.

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vůbec nemáš zač prosimtě🙏. Já tvůj blog čtu moc moc ráda💕.

      Jo druhý díl je trochu slabší, to je pravda. Není už tak silný, ale i tak mě baví. Lou mi tam připadá trochu podobná mně😁.

      Vymazat
  6. Vidíš to, to mě nikdy nenapadlo nahradit celou mouku vločkami 🤔 vždycky jsem se bála té konzistence a jak se to bude chovat a hlavně i chuti. Asi to v něčem vyzkouším. Dík za tip 😊

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hele, mně to funguje snad u všeho. Teď třeba dělam vafle a už teď vím, že jsou dobrý. Dělam je na slano i na sladko😁🙏!

      Vymazat
  7. Než jsem tě poznala jsem také četla a knížka se mi moc líbila :))

    OdpovědětVymazat
  8. tie filmy si musím zapísať! :D ďakujeme za tipy

    OdpovědětVymazat
  9. Skvělé tipy, pro mě opět výborná inspirace co si počíst, jako vždy :) Tenhle tip článků mám ráda :)

    OdpovědětVymazat
  10. Tyhle tipy mě moc baví, děkuji! :)

    OdpovědětVymazat
  11. Super článek. Mám tady v nových oknech rozklikaných pár tvých tipů, tak se na ně jdu hnedka mrknout. :)
    .
    Bt.w Blog už mám funkční (od září zase) a do zápatí jsem přidala i pravidelné čtenáře. ;) :) Ještě jednou díky za tip.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak super, to jsem moc ráda. Musím konečně napsat další oblíbence😁. Jsem na to prdělá.

      Super, tak to jsem ráda. Vůbec nemáš zač :)!

      Vymazat

Děkuju za každý komentář♥. Moc si jich vážím💪. Na každý se snažím odpovídat🌸.