Tipy na rychlejší a hezčí balení, playlisty, filmy, rychlé (zdravé) recepty I INSPIRACE

22.12.18

Ahoj všichni!

Dnes pro vás mám takovej odpočinkovej článek. Není nijak zvláštní, ani převratný, ale věřím, že některým z vás udělá radost. A třeba i pomůže.

Našla jsem pro vás ideální playlisty, videa o balení dárků a rychlé (nenáročné) recepty na cukroví. Tak jdeme na to:)!




Je vám špatně z balení dárků?

Máte pocit, že balení dárků je vaše každoroční odplata za lenost? No to možná je, ale proč si to nezjednodušit, když to jde? Balení dárků se dá ulehčit a to dost výrazně. Spotřebujete i malé kusy balícího papíru a papíru i dost ušetříte. Taky zjistíte, jak zabalit dárky, který maj děsnej tvar. No a možná, že nakonec budou vaše dárky jedny z těch nejhezčích.


1. Zabalte dárky like a pro. Primitivní tipy, jak ušetřit balící papír nebo jak udělat obyčejnou, ale moc hezkou tašku z balícího papíru. Video je super a já se těším, až si konečně při balení oddychnu.

2. V tomhle videu se dozvíte podobné tipy jako v tom prvním, ale i nějaké navíc. Opět si pomůžete k cestě za hezkým dárkem. Teda...ne, že by váš dárek najednou za něco stál, ale aspoň bude vypadat hezky:D. Najdete tam i návody, jak dárek ozvláštnit a moc se při tom nenadřít.

3. No a tady najdete easy návody, jak dárek krásně ozdobit. Návody jsou poměrně dost primitivní, ale moc hezký:). Přetočte na 1:21, pokud nemáte rádi zbytečný kecání.



Máte rádi vánoční playlisty?

Někdo vánoční hudbu nemůže vystát, někdo jí miluje. Vy, co jí nemáte rádi, můžete tento bod přeskočit, protože dnes budu sloužit těm, co si vánoční hudbu užívají. Odkazy vedou na Spotify.

Klasické vánoční písničky - najdete zde Franka Sinatru, Elvise Presleyho či Chucka Berryho. Playlist má 56 písniček.

Mega nálož americký vánoční nálady - Máte rádi vánoční písničky ala Miriaha Carey? No tak si určitě rádi poslechnete 168 písniček, který tento playlist obsahuje.

Hip-hopové Vánoce - Divíte se tomu názvu? No já se taky divila a nevěřila vlastním očím (uším). Fakt existuje playlist, kde jsou vánoční písničky ve stylu hip-hop/rap. A ani to není tak hrozný, jak se vám může zdát. Já něco poslouchala a nestydím se za to. Obsahuje 44 písniček. Najdetet tam luxus jako A Christmas Fucking Miracle, A Pimp's Christmas Song či Merry Muthafuckin' Xmas. Nu což, každý má právo na Vánoce podle jeho chuti:D.

České vánoční koledy - Nakonec jsem se trochu uvolnila z okovů Santa Clause a dávám sem i krásné české koledy. Je to na Youtube a má to 1h 35m.

Nemáte cukroví a hroutíte se?

Vánoce, Vánoce přicházejí...a vy jste s cukrovím tak pozadu? To je teda ostuda!

Ne dobře není, sama jsem žádný neupekla. Ale rozhodla jsem se, že něco teda přece jen udělám...jo jsem na sebe pyšná. Našla jsem pár receptů, které vypadají docela slibně. A snadně.

A protože nechci prasit, když to není nutný, tak chci dělat zdravější verze. Věřím, že budou chutnat stejně dobře a ještě mě ty kalorie nedonutěj brečet v koutě. Ne, že bych si to extra vyčítala, ale...pro ten pocit:D.

Bounty kuličky - primitivní, ale dost luxusně vypadající recept.

Raffaello kuličky - zde máte víc různých receptů. S rejží, ovesnejma vločkama a nebo s tvarohem. Já budu dělat s tím tvarohem, ale určitě si koupim tučnej a ne ten hnusnej nízkotučnej:D.

Medovníkové koule - jsem vás nachytala, vše zdravý není. Tohle je fakt divnej recept, ale prej je to hrozně dobrý:D.

Kokosky - jsem s tim kokosem už trapnác, co? No jo, tak ale co...je to zdravý.

Tímto končím, protože se s ničím nechci moct s*át. Nikdo si to nezaslouží, dělam to jen z důvodu, že si chci připadat šikovně. No a co jiného bych fotila na instagram, proboha?!

Nohy nahoru, chill a film

Prej je to dobrý, tak si to pusťte. Je to vánoční, takže ideální.
Edit: Viděla jsem a je to boží. Hrozně hezkej film. Zatlačila jsem dokonce několikrát slzu.

Probohaaaaa, novej Mowgli! Tak to je nutnost vidět!

Fakt nechápu, proč jsem si to pustila. Myslím, že to bylo kvůli tomu, že jsem chtěla trochu klidu. No a povedlo se. Je to kravina, ale taková milá a hezká. Na to, že Vanessu Hudgens nemusím, tak mi vůbec nevadila. Naopak

Líbilo se vám Tiché místo? Tak tohle je něco pro vás. Hraje tam nejlepší Sandra Bullock a je to o tom, že se člověk nesmí koukat, jinak mu mimozemské entity začnou zhmotňovat jeho největši noční můry. Trailer vypadá úžasně a já se moc těším. Zatím je to na Netflixu, ale možná, že je někdo z vás šikovnej a...

Aaaah. Tyhle komedie. Nemusí to mít nutně 80 %, protože to stejně pobaví. Taková americká kravina, ale já tyhle vtipy miluju.

A tohle? Suprová komedie. Musím si jí zase brzo pustit. Co se stane, když si vezmete převlek poldy a lidé si vás začnou plést s pravým policajtem?

Já se omlouvám, další komedie a ještě k tomu z Netflixu. Ale! Je to dobře hodnocený, trailer vypadá slibně a já si to na 100 % pustím. Co vy?

Máte radši krev, než smích? No a co takhle krvavý Vánoce? Je to zase takovej průměrnej horor, ale, když se nudíte? I vydloubnuté oko vás zaujme.

That's enough, Verčo.

To je zatím vše, co mě napadá. Myslím si, že něco vám vytáhne trn z paty a to se hodí, ne? Kdo by chtěl o Vánocích zešílet! Aspoň se musíme pokusit o tu minimalizaci. 

Jak si Vánoce usnadňujete vy? Máte nějaké rady? Podělte se v komentářích.

Já vám přeji kráásné a pohodové Vánoce. Vím, že to nejde vždy, sama si tím procházím, ale zkuste si aspoň na chvilku oddechnout a věnovat čas sobě. Nohy nahoru a trochu si odpočinte. Přeju vám hodně dárků, pohody a zdraví. Snad vám vyjde to, co si nejvíc přejete❤ .

You Might Also Like

2 komentářů

  1. Taky ti přeji krásné Vánoce ♥ já třeba miluju balení dárků i přes rok, takže se v tom pokaždý vyžívám :D ale tipy jsou to moc hezké! Film Let's Be Cops taky miluju, je to sranda :D
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale jooo, taky mě balení baví, ale když to má debilní tvar, tak je to děs :(. Ale ty taštičkyz balícího papíru jsou děsně cool! Let'sbe cops je děsná sranda, fakt to miluju:D. Tobět krásné Vánoce❤.

      Vymazat

Děkuju za každý komentář♥. Moc si jich vážím💪. Na každý se snažím odpovídat🌸.