Čím byl březen zajímavý a co mě zaujalo? 20 tipů I OBLÍBENCI

5.4.19

Nějak se mi zdá, že ty měsíce utíkají rychleji, když každý měsíc sepisuju tenhe typ článku🤔. Trochu mě to děsí. Každopádně tento měsíc jsem si toho uložila docela dost. Uvidíme, jestli se vám něco zalíbí.

Pozn.: Všechny odkazy jsou proklikávací.



Jak si najít bydlení? - kraťounkej článek, ale přišel mi docela zajímavej.
Ivush-life - tahle slečna je moc milá a zaujala mě. Baví mě i její články. Studuje architekturu, cestuje vaří a o tom všem píše.
JAK MÍT HEZKÉ FOTKY NA BLOG I INSTAGRAM - Lucka sepsala super tipy na focení na ig. Má tam i spoustu ilustračních (svých) fotek, takže vše pochopíte a myslím, že chytnete i nějakou tu inspiraci.
7 nových českých značek přírodní kosmetiky, kterým můžete věřit! - Další Lucka, tentokrát z Život podle Lucie, napsala článek na nové české přírodní značky, které si rozhodně zaslouží trochu (spíš hodně) naší lásky. Mně se článek moc líbil a hned jsem všechny firmy zčekla🙂.
www.czechcrunch.cz - Tenhle web se zabývá start-upy, bussinesem a novými technologiemi, které mohou ovlivnit všechny z nás. Čím se Češi zabývají? Jaké start-upy zakládají, a jak se jim vlastně daří?
21 nejlepších asijských restaurací, kaváren a bister v Praze - hledáte tu pravou Asii v Praze? Diana vám sepsala vyčerpávající článek, který vám přijde určitě vhod.
VELMI KŘEHKÉ VZTAHY SVATÉHO VÁCLAVA - jo, dějepis je nuda. Ale jde to i vtipně a zajímavě? Nevěříte? Tak si přečtěte článek od Aleše.

Léto roku 84  - mám velkou radost, že jsem tenhle film našla. Je totiž super! Máte rádi filmy zasazené do konce 20. století? Já jo, proto miluju Stranger Things a IT, protože to je přesně ono. I tenhle film je o dětech, které se přimotají k něčemu, k čemu ani nechtějí. V městech okolo se začnou ztrácet děti. Po bližším ohledání se tenhle jev děje už několik let a to dětským hrdinům nedá spát. Hlavně proto, že se ztratil někdo i z jejich předměstí. Kdo za tím stojí? 

Děti ve filmu se chovají jako děti. Jsou vychytralý, mluvěj sprostě a prostě jdou za cílem rozluštit hádanku. Film je trochu "hororovej", ale zvládne ho každej, kdo si večer dokáže dojít na záchod😁. Takže i ty, co si to čteš😁!

Všechno nejhorší 2 - někteří tvrdí, že jednička byla mnohem lepší než dvojka. Já můžu říct jen to, že je mi to fuk, protože když se mi líbí koncept, tak si to užiju. Určitě se podívejte prvně na jedničku, protože byste tu dvojku asi nepochopili. Každopádně mně se tenhle film moc líbí. Pokud to neznáte, tak je to o tom, že se hlavní hrdinka dostane do časové smyčky, kde je neustále a dokola vražděná. Samozřejmě se snaží zjistit kdo a proč jí vraždí, ale to si prvně bude muset projít x-vraždami. Druhý díl je o něčem podobném, ale nemůžu bohužel říct nic víc, jinak bych spoilerovala. Je to vtipný a já to můžu doporučit.

Spotlight - film pojednává o reportérech z The Boston Globe. Ti se snaží rozplést příběh katolických kněží, kteří údajně znásilňovali děti. Zprvu je vše jen teorie, avšak čím víc se reportéři případy zabývají, tím více toho zjišťují a tím více si ničí představy o církvi...

Příběh se zakládá na skutečnosti a je to docela odporný. Jenže se o tom musí mluvit a tenhle film je dobře natočený a má super herecké obsazení. Když jsem si hledala info, tak jsem našla tuhle stránku, kde je vidět, jak se jim povedlo najít skoro dvojníky těch reportérů. Fakt si na tom dali záležet a je to poznat. Určitě si film pusťte.

Wind River - skvěle hodnocená kriminálka ze zamrzlého Wyomingu. Poté, co je nalezeno mrtvé tělo indiánské dívky, se roztáčí kolo vyšetřování. Kdo dívku zabil? A bude to jednoduché zjistit? Film je hodně dobře hodnocený. Zamrzlý a tichý Wyoming dodává filmu hrozně zajímavý nádech, tak šup šup stahujte.

The Order (netflix) - Pokud máte rádi teenage fantasy seriály, ale Riverdale vám přijde debilní, tak si myslím, že je The Order dobrou volbou. V příběhu jde o vysokoškoláka Jacka. Ten chce pomstít smrt své matky, kterou má na svědomí jeho otec. Vydává se tedy na vysokou, kde plánuje otce konfrontovat. Boom! Do příběhu vstoupí čarodějové a vlkodlaci🐺🧙‍♀️. Jenže, a to je tak super část, není to debilní! 

Scénář nedělá z postav nejchytřejší, nejvychytralejší a nejvíc divný postavy. Líbí se mi, že se postavy chovají dost racionálně a není to prostě jen hloupý. V Riverdale mi fakt vadí, jak jsou všichni extra vyčůraný a jak se milují a další vteřinu nesnášejí (a do toho v jednom kuse plánují odplaty, vloupačky, atd.). The Order je vtipný, ale poutavý seriál a myslím, že si zaslouží aspoň zkouknutí prvního dílu. Jo a herci tam taky hrají poměrně přirozeně a nikdo vás moc neštve.

Santa Clarita Diet (netflix) - existuje něco víc kouzelného, než lidské maso požírající Drew Barrymore🧟‍♀️? Tenhle seriál je taková prdel! Hrozně vtipný a nejvíc cute seriál. Miluju ho a určitě si ho zamilujete i vy.

Drew se omylem stává neživou a jediná cesta, jak přežít je jíst lidské maso. Má manžela a dceru a oba je miluje. A s manželem má nejkrásnější vztah na světě a já bych na to mohla koukat v jednom kuse. Příběh je hrozně funny, stávají se tam nečekané věci a je to prostě pohodový seriál, který se bude líbit snad každému. Drew je fakt úžasná a já se na ní nemůžu vynadívat, protože v jedné chvíli trhá hrdlo náckovi a v druhé chvíli se za to nádherně/omluvně usměje na manžela.

Imgur.com - zdá se vám, že blogger kazí kvalitu fotek? Mně jo, tak nahrávám na imgur a házím sem přes url
Filmmaker Reacts to CRAZY HOLLYWOOD CAMERA Techniques! - víte, že se na reklamní palačinky leje motorovej olej, aby se nevsákl a nevypadal hnusně?
K smíchu - seriál s Jimem Carrey. Neviděla jsem, ale určitě se podívám, protože to zní zajímavě. Jim hraje ikonickou dětskou postavu, která každému dítěti rozzáří den. Co se ale stane, když v reálném životě začne upadat do dopresí? Jak se s tím má vypořádat, když je pro děti ikonou dobra?
The Pink stuff zázračná čištící růžová pasta - ani nevim, kde jsem na to narazila, ale je to růžový a čístí to bordel, tak to sem dát musím😁. Prej to vyčístí i zažranou špínu na hrnci, ale bůh ví. Stojí to kilo.
Seduo - tady najdete spoustu různých českých online kurzů. Některé jsou dokonce zadarmo, což je super🤘. Zajímá vás, jak se dělá blog ve wordpressu, jak investovat nebo jak pracovat na dálku?

To je vše. Tyto a další věci můžete najít zde, kde máte přehled o celé mojí složce "Zajímavosti březen".

Zde končíme, moji milí čtenáři. Co vy a zajímavosti? Našli jste něco super v březnu? Podělte se a třeba inspirujete i někoho jiného🤘.

Sledovat mě můžete i na instagramu. A nebo vás zajímá jakého projektu jsem součástí?

You Might Also Like

20 komentářů

  1. Ďakujem za skvelé tipy na filmy ! Ukladám a čoskoro pozerám :)

    S LÁSKOU, TORILINKA 💕/ @Torilinka

    OdpovědětVymazat
  2. Našla jsem v březnu skvělé seriály You a Chilling adventures of Sabrina, toť moje zajímavosti. Jinak já děkuji za tipy na blogy, jdu číst:D

    OdpovědětVymazat
  3. You je super, hrozně zajímavý příběh, kde hrajou dobří herci. Taky jsem o tom myslím psala někde na blogu.

    Sabrina je moje láska od dětství. Miluju jak originální sériál, tak tenhle satanistickej😁. Jsem asi v osmém díle a nechci dál, protože se děsím toho, že budu muset čekat na další sérii😥. Miluju tu herečku! Kiernan je takový zlatíčko a je z 25 % Češka! To je super, ne?

    OdpovědětVymazat
  4. Spotlight! Úžasný film.. je pro silné povahy, ale mělo by se o tom mluvit víc. Stačí se podívat, s čím zas katolická církev přišla za poslední půl rok :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mělo, s tím souhlasím!

      No mně se hlavně "líbí", jak v Polsku pálí ty knihy. To je teprve barbarství!

      Vymazat
  5. Ďakujem za ten recept, neskutočne obľubujem nepečené "koláčiky" (neviem, ako inak ich nazvať), určite sa do nich pustím :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jooo nepečený věci jsou super❤. Je to rychlovka a člověk se může hned nadlábnout🙂.

      Vymazat
  6. Ďakujem za super tipy, najviac ma zaujala skupina filmy a seriály. :) Sú to pre mňa novinky, takže niečo určite pozriem. :)

    OdpovědětVymazat
  7. Krásné tipy, hlavně ty blogy mě zaujaly, ráda objevím někoho nového :)

    OdpovědětVymazat
  8. O tych serialoch a filmoch so.. sice nepocula ale Santa Clarita s Drew vyzera riadna haluz akurat pre mna. Momentalne hladam nejaku inspiraciu kedze mam viac volneho casu. Musim na to mrknut. Vďaka za tip

    OdpovědětVymazat
  9. Pekný výber článkov. :-) Veľmi oceňujem grafické spracovanie čo tu máš. Vyzerá to skvelo :-)

    OdpovědětVymazat
  10. Jé děkuji moc za sdílení blogu :) Sem si toho všimla až teď. Moc si toho vážím :)

    OdpovědětVymazat

Děkuju za každý komentář♥. Moc si jich vážím💪. Na každý se snažím odpovídat🌸.