Zajímavosti za září a říjen 2019 I OBLÍBENCI

10.11.19

Nějak se mi zdá, že každý můj článek začíná omluvou, že nepíšu a že jsem vostuda vostudná. No a je to tady zase. Tentokrát jsem nepsala snad ještě déle a je to děs! 

Přitom mě tvorba baví, mám radost, když článek publikuju a přichází mi komentáře a můžu s váma o všem pokecat a probrat různý věci. Jenže, člověk je tvor nevyzpytatelný, líný a tvůrčí krizí lehce zastavitelný.

Děs. A je mi to líto. Protože ráda vypouštím svoje rozumy. Je to takovej malej sociální experiment, jestli a kdy vás začnou lidi nazývat "divnočlověkem". Ale zatím mi od vás nic takového nepřišlo, tak pohoda😁.

Edit: Dám vás sem nějaké moje kresbičky, který jsem začala tvořit na svém novém iPadu❤. O tom musím napsat článek, nejlepší investice ever!

Všechny názvy jsou proklikávací.


Víte co? Mě trochu sere, jak jsou si některý blogy hrozně podobný. Tématem, stylem psaní, výběrem "zajímavostí". Nechci na nikoho plivat, ale číst x-krát o tom samym podcastu, youtuberce nebo knize je takový... No pro mě nudný. Já se nikdy neřadila k "normálním" holkám, takže to bude asi tím. Ale  ani nejsem sněhová vločka, řadím se do trochu užšího proudu a to mě ba. Ale moc takovejch blogerek neznám. Mně většinou jde o styl psaní, mam radši ten drzejší, což se zase vracím k těm (PRO MĚ!) basic blogům, který se snaží psát spisovně a děsně nad věcí. Eh, já mam radši, když někdo řekne, že je všechno teď na hovno a že ho to sere. Ale to jsou osobní preference.

Tak pojďme k tématu, protože jsem si tu stihla vytvořit článek na úplně jiný téma, jak koukám😂.

Znáte někoho s handicapem? Zajímá vás, jak se jim žije? Já myslím, že by mělo. V tomto videu od mého oblíbeného kanálu Jubilee se dozvíte mnoho. Jak se hodnotí na stupnici lidé s různým druhem a typem handicapu? Myslí si všichni to samé? Rozhodně nemyslí a to je na tom to zajímavé. Každý to bere jinak. A nakonec? Si vlastně trochu pomohou navzájem. Video je rozdělené na otázky. Oni se po zodpovězení otázky zařádí do nějaké kolonky - např. souhlasí, neví, nesouhlasí. Pak své odpovědi rozebírají.

WhiteRabbit Channel #WRTECH
Já mám ráda techniku, takže tenhle kanál je fakt paráda. Najdete tam novinky ze světa elektroniky, tipy a triky, recenze. Vojta je hrozně sympatickej kluk, tak mrkněte.

Avril Lavigne Talks 'Head Above Water, Sk8er Boi, Billie Eilish & Upcoming Tour
Avril. Miluju jí od svého dětství. Pamatuju si, jak jsem v roce 2008 šla na její koncert. Před koncertem jsem si ve vlasech našla veš 😁. Málem jsem se posrala. Ale koncert skvělej. Haha. V tomhle hodinovém videu mluví o všem. O své nemoci, Billie Eilish, minulosti, přítomnosti a taky budoucnosti. Proč a jak jí hudba pomohla se nezbláznit, když ležela v posteli a nemohla nic dělat. Pokud Avril milujete, tak se vám tenhle rozhovor bude moc líbit. Avril je skvělá. Btw... víte, že bude mít v březnu koncert? Já si do 30 minut od zjištění koupila lístek a neuvěřitelně se těším. A to jsem asi 2 týdny vyhlášením řikala, že bych na ní určitě znova šla. A JDU❤!

PhotoshopSurgeon 
Jak by vypadaly známé osobnosti, kdyby měly dokonalý obličej? Jaká celebrita má nejdokonalejší obličej? Parádní krátký videa, který jsou hrozně zajímavý. Autor upravuje obličeje podle dokonalých koeficientu a řezů, tak se mrkněte.

7 Money Mistakes to Avoid in Your 20s
Umíte pracovat s penězmi? Mám pocit, že ne. Proč si to myslím? Protože okolo mě je spousta lidí, kteří absolutně neumí peníze zhodnocovat a ani šetřit. Určitě si video pusťte, dozvíte se (klidně i životně) důležité informace.

How craving attention makes you less creative | Joseph Gordon-Levitt
Nikdy by mě nenapadlo, že budu koukat na video kde Joseph Gordon-Levitt bude mluvit o kreativitě. Herec a tak dobrý a absolutně normální názory? Skvělý. Jak si prošel cestou od chtíče po nezájem? Jak mu pomohlo se odprostit od myšlenky, že ho všichni musí milovat? Proč vás brzdí to, že hledáte pozornosti ostatních?

10 Fashion Hacks UNDER 1 MINUTE | Quick & Easy No Sewing!
Sorry, ale na videa s hacky koukám už přes několik let a nikdy jsem neviděla tak dobrý video. Všechny tipy se vám budou hodit. Já si třeba pár hacků už zkusila a super. Aneb jak z normálních ponožek udělat neviditelný, jak zabránit vyhrnování šatů nebo jak si dát svetr do sukně a nevydat jak v 6. měsíci? Já si myslím, že pro holky je tohle video extrémně praktický. Navíc jsem ti typy fakt ještě nikde neviděla. Jinak ta páska, kterou bude zmiňovat, jde pořídit i na Aliexpressu za pár kaček. Já na ní čekám.

Andy Pavelcová: Úspěch fitness programu FITFAB Strong, budování komunity, pohyb ve firmách
Andy byla naší hostkyní (haha, feminismus ve slovech) v podcastu. Je to fakt super milá holka, která miluje upřímnost a autenticitu. Extra vzdělaná šikovná holka, která ví, co chce. Myslím, že by vás video mohlo bavit.

Šéfinstruktor URNA: Adepti se dostanou na dno, ženu si tam zatím nedovedu představit
Jak jsem řikala, já jsem trochu divná, takže mě baví videa okolo zbraní, policie, vojáků a tak. No a tohle je velmi, ale opravdu velmi zajímavé video s pánem, který nejspíš necejtí bolest a spí rovnej jak pravítko.
Moje. Ruce pryč.
Up In Smoke Tour 2001 - HD - Dr Dre - Snoop Dogg - Eminem - Ice Cube - Xzibit
Eminem vydal před rokem cédečko. Já ho miluju. Jako všechny ostatní. Lidi si na něj v posledních letech stěžují, ale já to nechápu. Každopádně, tohle video nás vezme do roku 2001, kdy mě bylo 6 let. Na videu je koncert všech skvělej rapperů z USA. Dr. Dre, Eminem, Snoop Dog, Xzibit. Takovej koncert musel bejt pecka. Prsa vytažený z triček, hysterie, úžas, skvělý hlasy i texty, kamarádství, energie...všechno! Pokud máte rádi oldschool rap, tak tady máte vánoční dárek.

TOMBOY - PRINCESS NOKIA

With my little titties and my phat belly
I could take your man if you finna let me
It's a guarantee that he won't forget me
My body little, my soul is heavy
My little titties be bookin' cities all around the world
They be fucking wit' me


That girl is a tomboy
That girl is a tomboy
Who that is, hoe?
That girl is a tomboy!
That girl is a tomboy!
That girl is a tomboy!


Může se na mě někdo zlobit, když mám ráda ženský rapperky? A hlavně, když rapují o malejch prsech? A taky o tom, že je malá? To mi přijde silně funny. Navíc je jí rozumět, když rapuje, což new school rap nejspíš neumí unést. 

Ta písnička je trochu sranda, trošku óda na malý prsa, a hodně moc dobrej beat/hudba a tak no.

Princess Nokia's “Sugar Honey Iced Tea (S.H.I.T)


Sugar honey iced tea
These bitches don't like me
These bitches wanna fight me
And doin' shit just to spite me
I see them talking on the IG
Think you jealous maybe high key
I got the juice I got the high seat
Do I care? Unlikely
I don't like drama, it's dumb
I don't be fightin' no women
I don't be totin no guns
I hate domestic abusers
In fact they all make me sick
This dude poured wine on my friend
I punched him straight in his shit
I got a real code of honor


Nuuu. Princess Nokia podruhé s ještě lepší písničkou. Nebo nevim, jestli lepší. Obě jsou dost cool 😁. Tuhle mám i na vyzvánění, kdyby náhodou někdo chtěl vědět, jaká jsem, ještě než na mě promluví😅😂. Písnička skvělá, videoklip boží. V části, kde sedí před zrcadlem, češe si vlasy, kukadla modrý, pleť tmavou...a ty baby blue hadry! No boží boží boží. Tak nějak na mě nepůsobí úplně vydlabaně jako Cardi B, kterou nemůžu skoro ani cejtit. Ženskej rap miluju. Škoda, že český rapperky moc dobrý nejsou.

Chcete vidět, jak to nááádherně ztvárnila na živo? Live Performance

MC GEY - Epizoda 2
Mc Gey je kapitola sama pro sebe. Je to jeden z těch, kterýho nabaví ta příšernost, co hraje v radiích a řiká si rap. Jeho texty jsou vtipný, dost pravdivý, ale zároveň  si nehraje na diamanty nosícího blbečka. Všichni ti mladí kluci, co začali dělat rap... No. Vtipný. Zlatá mládež jak vyšitá.

No jinak Gey teď teda vydal novou desku na který dělal s Krudenzem a je to božííí. Nejvtipnější texty a jazykový obraty ever.

PSH - Debut
Tento podzim byl plnej super cédéček. PSH, MC Gey... teď já jen čekám na společnou hudbu, když jsou to skoro jediný velvyslanci normálního vtipnýho rapu.

Debut je skvělá deska. Drzá, pohotová, vtipná, trefná. A taky upřímná. Jak to bylo doopravdy. Jak se co dělo a tak. Takže určitě doporučuju trochu si té jejich hudební drogy šlehnout i do vaší žíly😁.
Pracujete? Vadí vám text? A co si pustit úžasně jemnou a krásnou hudbu z Disney pohádek? Já to miluju. Např. hudba z filmu Vzhůru do oblak mi vždycky vykouzlí úsměv na tváři. Všechny písničky jsou kouzelný, takže si to poslechněte klidně i jen tak, když potřebujete uklidnit.

Já jsem fakt divná, jak míchám písničky z pohádek a nahatý prsa😂.
Rap Instrumentals
Tak se zase uklidníme a dáme si rap. Dlouho tady nebyl. Ale pozor tohle je taky jenom hudba, takže naladí, ale nerozhodí. 
Trap Instrumentals
A poslední. Trapová buch buch řach hudba beze slov. Takhle nabudí ještě o něco víc, to se vám bude pracovat! To se budou ty peníze točit 😂.

Moje tvorba, nečórujte.
To Kapitola 2 
Horor. Co chcete. Ten tu musel bejt. Lepší než jednička, dle mého názoru. Já jsem měla radši Pennywise z původního filmu, ale už jsem si asi zvykla. Takže dvojka super. Mega mě bavila.

O čem sní ženy 
Popis z ČSFD: Důvod, proč se režisérka Olga Sommerová rozhodla vyzpovídat několik žen zralého věku, vychází z jejího přesvědčení, že člověk muž a žena jsou dvě naprosto rozdílné bytosti a tudíž ženská zkušenost ve světě patriarchátu má zcela specifické rysy, které je hodno zaznamenat a vyslovit hodně nahlas. Vznikla tak sugestivní hodinová výpověď, v níž se zralost konfrontuje s dávnými dívčími sny a optimismus prolíná s těžkým osudem.

Dokument se mi moc líbil. Byl hrozně zajímavej. Nebylo to až moc přefeminizovaný, prostě jen pure ženy.

In the Tall Grass
King podruhé! Tohle je z dílny Netflixu, pokud se nepletu, a dobrý. Já byla spokojená. Mnohem víc jak osazenstvo na ČSFD. Ale to tak mám vždycky. Mně se líbí na 5 hvězdiček snad všechno, co má okolo 50-60 %. Asi bych nemohla chodit s někým, kdo hodnotí na ČSFD😂. Najdete na Netflixu


Vše najdete na Netflixu

Neuvěřitelná | Unbelievable
Znásilnění není prdel. A ještě menší prdel je to, když vám nevěří. Jenže, když se ty divný věci (slovo divný je na míste, uvidíte) začnou stávat i jinejm holkám, tak už se zapne alarm. Hodně zajímavý téma. Opravdu vám řikam, že tohle by si měl pustit každý.  Ať policie, kamarádky nebo učitelé. Jak s obětí zacházet? Proč každý bere znásilnění jinak? A proč někdo vypadá, že ho to vlastně ani moc nepoznamenalo? Super seriál. Fakt boží. 

Tekutý písek | Quicksand | Störst av allt
Milujte svého přítele? A vystřílely byste s ním školu? Asi ne. Ale proč ona jo? Proč to udělala? Proč zabila svojí kamarádku? Extrémně zajímavej příběh o Maje Norberg, která po x měsících konečně může odvyprávět svůj příběh tak, jak byl.

Insatiable | Nenasytná
Seriál o soutěži krásy a vraždách. Zní to divně, co? Taky, že je. Ale zároveň zbožňuju šminky, hadry a krásu, takže😁... Je to srandovní, trochu hloupý, ale baví mě to, tak co🤷‍♀️. Abych to přibližil v pár slovech: střední škola, soutěž krásy, několik vražd, rozvody, sex, podvádění, právníci, láska.

Je to dost vtipnej seriál a hrajou tam moc hezký lidi😁. A jedna herečka z Čarodějek a je fakt krásná.

The Politician | Politik
Jste na střední škole. Chystáte se na Harvard. Jste gay. Chcete být nejlepší ze všech, proto potřebujete vyhrát středoškolský volby. Bude se to vyjímat na přihlášce. Jdete si za svým, rvete se.

Bohužel vše nevychází. Intriky, podvody, lži, smutek, sebevražda. Všechno tam je. Přitom to je docela funny seriál😅.

Marianne
Hororovej seroooooš. Trochu creepy, trochu nechutnej. Hodně lidský kůže a vlasů. Mňam. A taky dost lekaček a bubáčků. Hehe. Jako je to trochu sračka, ale já koukala dál a dál. Nemohla jsem skončit!


Svatý grál? Recenze ACAI séra Renovality | CatherinexBlack.blogspot.com
Ještě jsem si to nekoupila, ale koupim. Sérum za pár kaček, který mě zbaví začervenání? Gimme! Určitě si o tom přečtěte, je to nejspíš fakt super kousek.

9 způsobů, jak žít bez plastů | Style Brunch
PJ. Co o ní říct. Je boží a má boží blog/magazín. Ačkoliv bez plastů nežiju, já vím pardón🙈, tak se mi článek líbil. Některé tipy mi přišly fakt fajn.

Jaký je nejlepší fotoaparát pro blogery v roce 2019 | Loudavymkrokem.cz
Nevíte s čím fotit nebo natáčet? Tak si přečtěte tenhle článek a vědět budete.

Kde všude jsem brečela na veřejnosti? | Style Brunch
PJ podruhé aneb článek obyčejný, ale přesto smutný a plný emocí. Moc se mi líbil. Občas je dobré být ke čtenářům upřímná a otevřít téma, které není "populární".

Jak na SEO blogu: Checklist & videorozhovor s úspěšnými blogery
Chcete blog posunout? Tak kuk sem. Na konci pak máte video s bloggery. Což mě teda zas tak moc nezaujalo, ale tak... třeba vás jo.
Moje. Nebrat.
Korková kabelka GAGOS | EcoKorek
Hele jo na jejich kabelku jsem dostala slevu. Ale zbytek jsem si zaplatila, což byla většina, takže žádný lživý podplacený info😁. Tahle kabelka se mi tak zalíbila, že jsem se nabídla majiteli jako copywriter  a on řekl ano!!!!!!!!!! Takže už jsem sepsala pár popisků a na další se vrhneme! Kabelka je boží. Akorát velká, lehká, ohebná, odolná, z KORKU!, se zlatými kousíčky a navíc má boží zipy. Nikdy jsem ještě nezažila zip, kterej by klouzal tak dobře jako tenhle. 

Mají různý věci - malý kabelky, velký kabelky, doplňky, pouzdra na brýle, peněženky, hodinky a tak. Já měla asi 11 věcí doma kvůli psání popisku a sorry, ale tohle je kvalita jak 🐖.

Jsem starej rejpal, ale nenašla jsem nic, co bych mohla zkritizovat. Jen to, že ty věci jsou tak lehký, že když jsem si je vyzvedávala, tak jsem nechápala, že to uzvednu😂. Že je to snad prázdný! Nebylo, naopak tam byly docela dost velký kousky, ale korek je prostě neuvěřitelně lehkej.

Ponaučení: Když se vám něco líbí, nebojte se zeptat, jeslti nemůžete pomoct. Třeba s Instagramem, s popisky, focením nebo něčím jiným.

Edit: Ještě přidam další věc, ačkoliv nemusím. Ale chci.
YODEYMA Acqua Woman
Tohle taky začalo jako spolupráce a skončilo jako focení produktů a psaní článků. Ten je zatím teda jeden, ale to přijde😅. Kousek Acqua Woman je boží. Má vonět jako Giorgio Armani - Acqua di Gioia, což já nikdy pod nosem nedržela, takže nemůžu soudit podobnost. Ale Acqua woman voní nádherně. Naprosto svěže a já jí miluju. Je to fakt moje jedna z nejoblíběnějších. Lukáš ze Swee po mně nechtěl, abych to dávala do článku. Jako asi bude mít radost, ale neměli jsme to domluvené. Já mám doma kvůli focení asi 15 kousků a tak 80 % mi sedlo. Další jsem dala mamce a ta byla tak nadšená. Mam tady takovou svojí svatyni do které sahám, když někam běžím.

Pro mamku mi Lukáš dal YODEYMA Kara. Já jsem jí nic neřekla, stříkla to na ní a říkám "Co to je?" a máma "Jeee, Light Blue.". Takže asi tak. Upřímně můžu říct, že to nejsou odporný smrady😂. Já jsem totiž jednou byla vyzkoušet nějaký do kadeřnictví a málem vomdlela, jak to smrdělo. Ale to byl jiný výrobce. Přesto jsem se fakt bála, že i tohle bude otřes. No a nebyl🤷‍♀️. Kdyby někdo chtěl, mam i slevu 5 % při zadání kódu ztracenavpraze. Nic z toho nemám, jen aby bylo jasno.

Kdyby to někoho zajímalo, tak jsem psala článek k němu na blog a i k sobě.



Ztroskotání - Emily Bleeker
Dva roky žijete na opuštěném ostrově, kde jíte jenom manga a ryby. Přijedete domů, ale vlastně chcete zpět na ostrov. Lily je v šoku, proč chce zpět na ostrov? Proč ke konci nechtěla domů? A proč to Kent udělal? Otázky, samé otázky. A dobrá kniha.

Malý pražský erotikon - Patrik Hartl
Konečně jsem si to přečetla. A? Je to hezký. Ačkoliv trochu bolestivý. A taky to ukazuje, jak moc byl komunismus zkurvenej.

Kříďák - C. J. Tudor
Nezklamalo. Zajímavej příběh, někdy se trochu táhl, ale dočteno a jsem spokojená. Je to zase moje oblíbené téma - děti řeší vraždy. To mám nejradší😁. Upřímný, připosraný děti, který jsou nucený vyspět. 

Outsider - Stephen King
Kingu, Kingu. Až tady nebudeš, svět zhasne. King je boží. Tenhle příběh taky. Představte si, že dětmi oblíbený trenér je přistižen poté, co brutálně znasilní svého žáka větví. Hnus, odpor. Rozhodně si to přečtěte. Je to super.

Aaaaa, nevydržím to. Je tam i Holly. Kdo ví, ten ví.

Exorcismus mé nejlepší kamarádky - Grady Hendrix
Já mam pořád pocit, že jsem o téhle knize už psala, ale asi ne ty jo. Já si nejsem vůbec jistá. Nikde žádnej článek o ní nemám. Jinak kniha je přesně o tom, o čem je název. Kamarádka je posedlá ďáblem a šikanuje své okolí. 

Je to docela dost odporný. Bohužel jsou tam někdy fakt hloupý dialogy, ale dá se to přejít :). Taková drsnější jednohubka.

Today's Leg & Glute Day | Target ALL 3 Glute Muscles
Potřebujete tip na leg day? Tady máte.

Články od Aktinu asi nemusím představovat, vyberte si podle názvu😁
Proč nikdy nezhubnu břicho díky sklapovačkám? | Aktin
Jak se zdravě najíst ve fast-foodu? | Aktin
5 chyb, kterými zabíjíte zdravou snídani. Neděláte nějakou z nich? | Aktin
7 tipů na svačiny s vysokým obsahem bílkovin, které si vezmete všude s sebou | Aktin
Jím pizzu i čokoládu, přesto mám skvělou formu! Znáš pravidlo 80/20? | Aktin


JEDNODUCHÝ JABLEČNÝ KOLÁČ | Frenchiemum
Máme tady podzim, tak proč si neudělat lahodnej jablečnej koláč? Určitě máte zásoby z léta, tak do toho. A skořicí, prosím, nešetřete!

Baby Dutch aneb nadýchaná palačinka z trouby | Aktin
Jak využít litinovou pánev a troubu? No přece an palačinky, který jsou jak obláček.

Šťavnatý bounty řez s kokosem a čokoládou | Aktin
Zdravý bounty? Nevěříte? Tak si přečtěte návod.



Protože mě teď skoro nikdo nebaví, tak sem hodím něco, co zrovna poslouchám. Je to podcast od rappera Idea. Zpovídá v něm MC Geye a Krudanze. Gey je třeskutě vtipnej a povídá tam o tom, proč ho moderní rap nebaví a proč ho někteří štvou. Krudanze zase povídá o tom, jak tvoří hudbu. Poslechnou si to můžete zde.

Tohle je vše. Jestli jsou v článku chyby, tak se omlouvám, ale je to děsně dlouhý a nechce se mi to znova číst. Kdyžtak mě na chyby můžete upozornit😁.

Tak papa a poslechněte si podcast. Nebo se nám podivejte na IG. Taky sledujte mě a moje "umění" na mém insta.

You Might Also Like

26 komentářů

  1. To 2 mě šíleně zklamalo, nezaplatit za ten lístek, tak se zvednu a odejdu z kina. Takovou parodii, navíc perverzní, co z toho udělali, chjoo. Křídák nebyl zlý, ale čekala jsem trochu víc.
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. S tím To nemůžu souhlasit. Byla jsem s kamarádkou, která čte snad jenom Kinga a byla taky spokojená😁. Perverzní mi tam teda nic nepřišlo.

      A jen tak mimochodem, King má ty knihy někdy laděný do vtipu. A zrovna kniha TO je o přátelství, takže pro mě to bylo v pohodě.

      Křiďák jako není TOP kniha, ale bavila mě a četla jsem jí s chutí 🙂.

      Vymazat
    2. Kinga čtu, To patří mezi moje top a když začalo jedno zombie kvitat perverzně jazykem jako ve Scary Movie, tak jsem fakt chtěla odejít. Za mě osobně totálně zmrvili dobrý knižní horor, ale je fajn, že jsi nebyla zklamaná :)

      Vymazat
    3. Já to chápu :). Mně se právě trochu líbilo, že to vypadalo debilně. Protože tak si děti bubáky často představují. Trochu debilně, ne jako týpka s mačetou nebo nožem. Prostě naprosto příšerný nerealistický představy, který dospělým můžou připadat hloupý a vtipný. Ale chápu i tvůj názor samozřejmě.

      Já zase můžu nepochopit film, co se líbí tobě. To je prostě normálka, ale hlavní je se navzájem nenapadat nebo tak. A viděla jsi film In the Tall Grass? To moc dobře hodnocený není, ale mně se to taky líbilo😂😅.

      Vymazat
    4. O tom jsem teď četla, kritiku :D, ale neviděla a ani nemám tušení, co je to za knihu.

      Vymazat
    5. No to je kniha od Kinga a jeho syna

      Vymazat
  2. Nemůžu s tebou nic než souhlasit .. taky mám pocit, že jsou všechny blogy na jedno brdo a dokonce mám poslední dobou pocit, že i ty články třeba tématicky o podzimu jsou snad všechny stejný :D všechny holky stejné outfity, všude yankee candle svíčky, dýně a výzdoby. Já nemám výzdobu žádnou a outfity se teda hodně liší od těch typicky béžovo šedých uhlazených :D :D ach jo, asi jsem prostě taky jiná. Ale to je dobře ne? :D Vyčnívat je občas potřeba.

    Jsem ráda, že se ti Hartl líbil. Já jeho knížky miluju, takže vřele doporučuji i ty ostatní, i když si osobně myslím, že Erotikon je stejně nejlepší :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já se teda teďka taky hodně začala vyžívat v béžový, ale ne furt no😁. To je taky pravda, že ty hadry mají stejný, ale protože jsou (pro mě) hezký, tak to vlastně ani nemůžu hodnotit jako špatný :D. Jako já ty holky chápu, je to prostě moderní, tak to chtějí taky. Mají to tak i moje kamarádky, ale mně to prostě nebaví no:D. A vůbec mi nevadí, že to mam jinak. Zas jako řikam, jsem jen užší mainstream, zase si nehraju na někoho, kdo pohrdá vším moderním😁.

      Jo, Hartl dobrej, bylo to hezky napsaný😁. Nevím, jestli se vrhnu na další, prý to má hodně podobný. Uvidím no :).

      Vymazat
  3. Uiiii jsem taky "jiná". Zajímají mě vojáci, policajti (a moje úchylka na uniformy za to může jen částečně, čestný!), takže ten rozhovor s pánem urňákem mi fakt udělal radost a jdu si ho pustit. :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já to mám jako rodinný proklení, zajímalo by mě, jeslti to máš stejně :D.
      Uniformy jsou hodně hot hot😁!

      Vymazat
  4. Za mne s To 2 docela spokojenost. Líbilo se mi to a dost jsem si ho užila. Též jsem viděla In the tall grass, ale při koukání jsem byla unavená, takže jsem ke konci jaksi usnula. :D Ale konec mi byl řečen, takže pohoda. :D
    Jinak já teď nově poslouchám Geekzónu, kde se povídá o novinkách ohledně filmů a seriálů. Tak za mne zatím dobré. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem ráda, že se ti to taky líbilo :). No ono to může trochu uspat no, ale kupodivu se mi to líbilo. Stejně jako Geraldova hra. To bylo taky zdlouhavý, dokud nepřišla ta odporná scéna s rukou.

      Jee, super. To neznám, tak budu ráda poslouchat! Moc díky :).

      Vymazat
  5. Tiež to tak vidím, že X blogov je o tom istom. Také články, kde odporúčajú nejaký podcast alebo Youtubera, už nečítam, nebaví ma to a často mi to do života nič nedá. Tiež si radšej prečítam pár slov o nasratosti a ako nič nevychádza. Lebo to je reálny život, naviac mega relatable. Pre mňa je to také back to the basic, o tom kedysi dávno v začiatkoch blogísky aj boli. :)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Právě :(. Já se snažím podporovat i ty méně známé podcasty, ne jen dokola ty samý blogerky a youtuberky😅. Jako všechna čest i jim, ale jsou i "zajímavější" podcasty, který třeba vzdělávaj.

      Jinak jsem ráda, že to máš stejně:). To mě těší😁

      Vymazat
  6. Mám tyhle tvoje souhrny strašně ráda ❤️ vždycky tu u tebe najdu spousty zajímavých a praktických věcí 😊
    Mě hrozně vadí, když lidi na někoho s handikepem doslova zírají. Znám osobně lidi který nemají třeba ruku nebo jim chybí prst, ale máme třeba i v rodině od manžela tety Downův syndrom. Nikdy mě nenapadlo se na ty lidi dívat jinak. Byla jsem i v ústavu, kde byli i lidi s velkým postižením a měla jsem možnost okusit i práci, kde v kolektivu dětí byli i děti s nějakým postižením nebo handikepem. Musím říct, že obdivuji každého asistenta, ale i člena rodiny za to, že tu každodenní péči zvládají hlavně po psychické stránce, ale rozhodně je dobře, že jsou tyto lidé začleňováni do běžného života a nejsou někde zavřený, jak tomu bylo dříve.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jee, to jsem moc ráda❤. Já je ráda píšu a těší mě, když to někoho ovlivní nebo inspiruje, blabla. Cokoliv 😁.

      Jinak máš pravdu. Já jim to asi tolik nevyčítám, protože lidi tuhle tendenci prostě mají. Všechno "jiné" přitahuje lidské oko. Jenže to neznamená, že někdo čumí jak kretén a nekoriguje to. Takový lidi jsou hrozný. Chápu, že se někdo nenápadně podívá, třeba přemýšlí nebo se nad něčím zamyslel. Ale neslušně přímo čumět? To mi přijde hrozný. To mi nepřijde normální. Není to žádná zoo, aby lidi x minut koukali.

      Jinak asistenti a sociální pracovníci to mají těžký. Peněz moc nemají, dělají fakt náročnou práci... Je to fakt záslušná práce a mělo by se jim přidat. Jako se teď přidává učitelům, tak by se mělo sociálním pracovníkům. Mají kolikrát těžší práci a syndrom vyhoření je skoro jistej. Je to smutný.

      Vymazat
  7. Takéto články zbožňujem :) A tvoj štýl písania ešte viac! :D Na To 2 som bola v kine a ja sa musím priznať, že ma to úprimne veľmi nezaujalo - ako dej bol fajn, ale od hororu očakávam trošku viac scén, ktoré mi naženú hrôzu :D :) Inak mám Kinga veľmi rada a kniha Outsider znie skvelo (resp. dosť kruto, ale presne taký štýl zbožňujem), tú si rozhodne musím prečítať :)
    What A Fancy World

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To mi je líto, že ti to nesedlo. Já zase od TO neočekávám, že to bude přímo hororový, ale spíš o tom kamarádství a spojenectví😁. A že ten klaun se tam prostě jen připletl😁. Ale, že to není ten nejdůležitější hráč😁. Ale chápu.

      Jinak Outsider je mega dobrej.

      Vymazat
  8. Myslím, že spousta z nás má ráda někoho, kdo je drzý a nebojí se vyjít ze stereotypu a neopakovat věci, co dělají/ píši jiní... :) Co se týká Avril, poslouchám ji od mých 14 let a to je mi 26.... Bohužel na koncert jsem si lístek koupit nemohla, když to řeknu na rovinu, tak blbější den si fakt vybrat nemohla :D. V pondělí chodím do práce a ani já a ani kamarádky tímto zabít dva dny nemůžeme :) I když bych ráda a jak!

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo tak pokud chodíš na noční, tak to máš blbý no. Ono je to totiž od 20:00, což zase lidi většinou můžou😁. Tak snad někdy příště🙂

      Vymazat
  9. Hej tak tenhle článek je super! :D, dneska asi zabiju celej den tím, že budu procházet tvoje oblíbence a číst si články, díky ti :D <3.

    TheWayByA

    OdpovědětVymazat
  10. Moc povedené tipy, zaujal mě ten fotoaparát! Už dlouho přemýšlím, že si nějaký nový pořídím, ale moc se v těchto věcech nevyznám, takže tyhle články mi vždy dost pomůžou :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je poráda. Určitě na to mrkni. Já mam Olympus a kamarádka taky, jiné typy, ale jsme spoko❤

      Vymazat
  11. Hey dear! I loved your post and already followed you! I want invite you to visit and follow my blog if you want <3

    www.pimentamaisdoce.blogspot.com

    OdpovědětVymazat

Děkuju za každý komentář♥. Moc si jich vážím💪. Na každý se snažím odpovídat🌸.