5 animovaných seriálů, co mě ba I NETFLIX

5.1.20

O Netflixu jsem dlouho nepsala a je mi to dost líto. Myslím, že k tomu mám, co říct, protože je to moje osobní závislost. Je to smutný? Možná😂.

Rozhodla jsem se, že dneska sepíšu 5 animáků, který mě na Netflixu bavěj. Některý jsou cute, další depresivní a nebo taky pěkně sprostý. Dětský pohádky to asi úplně nejsou 😀.

Názvy jsou proklikavací, dostanete se na ČSFD.





Proč na to koukat?
Tohle je prej pro děti. Ale já nějak nevím, jestli s tím souhlasím. Když jsem hlídala děti a ten seriál dávali v tv, tak je to absolutně nebavilo (ani ty vtipy nepochopily). Myslím, že to je dobrý pro trochu starší lidi. Hrozná prdel. Není to sprostý, ale spíš milý a podle mě mega vtipný. Finn a Jake jsou borci a já je miluju. Princeznu Bubblegum mám zrovna na teplákách, tak co říct😀. Závislost.

O čem to je?
Finn a Jake jsou dva parťáci, kteří bojují proti různým příšerám. Pomáhají svému okolí, fightují, vedou hluboké řeči, zažívají lásky... Všechny postavy v seriálu jsou úplně boží. Třeba upírka Marceline nebo BMO.


Proč na to koukat?
Teď jsou v módě deprese, co? Tak v tom případě by měl být vyzdvihovaný seriál BoJack Horseman. On je to jako dost vtipný seriál, ale zároveň pojednává hodně o životě - zklamání, prohry, fuck-upy, podvádění, špatný nálady. Pokud máte rádi, když vám něco brnkne na smutnou notu (není tohle spojení kravina? není to struna?), tak doporučuju. Kolikrát mě ten seriál zanechá dost zamyšlenou a nesvou. Ale vůbec mi to nevadí!

O čem to je?
O koni, který neví, co s životem. Chlastá, fetuje, nemá cíl, neumí si udržet dlouhodobé vztahy. Jsou tam i jiný postavy, co miluju - kočička Princezna Carolyn, pes Mr. Peanutbutter, Diane Nguyen, Todd Chavez. Všichni jsou jiní, ale skvělí.


Proč na to koukat?
Milujete vesmír? Baví vás příběhy z něj? Já/mě jo. Skoro všechno, co je z vesmíru mám ráda. Hlavně teda seriály. Ty mě baví nejvíc. A tohle je animovaný a z vesmíru. Skvělá kombinace. Tenhle seriál považuji za extra milej. Opět trochu smutnej, ale zároveň hodně o přátelství, což miluju. Jsou tam dobrý fórky, scénář a postavy. Je to tím, že je tam postava kočky? Může mě to natolik ovlivnit? No asi jo😂.

O čem to je?
Hele, abych byla upřímná, tak vlastně vůbec nevim, o čem byl začátek😀. Prostě parta lidí ve vesmíru, co se škádlí, ale miluje. Řeší různý problémy a tak. Občas je tam střih, kdy je Gary sám ve vesmíru a pomalu umírá. Jak to dopadne? Who knows. Tyhle postavy fakt miluju: Little Cato, Avocato, Mooncake, Gary, Tribore, Ash Graven,... no a tak dále. Vlastně skoro každého, kromě Lorda Commandera!

Proč na to koukat?
Je to sprosťárna. Myslím, že to stačí, ne? Ne, vtípek. Teda zas tak moc ne, protože tenhle seriál je vlastně jen o sprostejch slovech a buranech😀. Nevím, co k tomu říct. Jo vím, jsou tam kočky😂😂. A je jich tam hodně, protože se o ně týpek jménem Bubbles stará. Kdyby vás to zajímalo, tak existuje i hraný seriál, ale ten mě z nějakého důvodu štve. Já zvládnu burany v animovaný verzi, ale ne hraný😀. 

O čem to je?
Je to trochu dementní, přiznávám. Ale je to zároveň hrozná sranda. Fakt se u toho hodně směju. Baví mě dialogy a celkový scénář. Asi si to víc užijou chlapi, ale myslím, že i spousta holek. 

Big Mouth

Proč na to koukat?
Pamatujete si na své erotické začátky? Jaký to bylo, když vám bylo 13 let? Co jste se o sobě dozvídali? V tomhle seriálu je všechno. Je to o první lásce, erotických představách a taky... monstrech. Hlavní postavy mají svá monstra, která jim pomáhají zvládat jejich hormony.

O čem to je?
Je to hrozně vtipný pohled na puberťáky, kteří neví, co dělat se svým životem. Příběh se točí okolo Nicka, Andrewa, Jessi, Jaye a Missy. Jsou to kamarádi, ale občas se ty vztahy mezi nimi hodně mění. To je ta puberta, no. Myslím, že se v tom seriálu najdete i vy, protože to ukazuje realitu.


Tohle je zatím všechno. Určitě budu psát článek na další (animovaný) seriály, které mě baví, ale 5 je do jednoho článku až dost. Nebudu to přehánět, protože taky potřebujete kontakt i s lidma, ne jen se seriálovými postavami😂. Vím, že tyhle seriály asi nejsou mezi blogerkama úplně rozšířený, ale o to je to zajímavější, ne? Doufám, že vás aspoň trochu něco zaujalo, a jestli ano, dejte mi vědět. Ráda si s vámi dole pokecám.

Taky mi napište, jaké animované seriály na Netflixu žerete vy, třeba to máme stejně. Já mam ještě další v záloze, tak se těšte na příště🙏🏼.

You Might Also Like

23 komentářů

  1. Super tipy, Netflix jsem si nějaký týden zpět ,,pořídila" taky a pořád objevuju, co všechno tam je. A animáky mám ráda, zatím jsme koukali na Disenchantment a to je taky super :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak o tom budu psát v dalším dílu, taky mě to hrozně baví. Bohužel mi zbývá jen pár dílů a je to fakt smutný :(

      Vymazat
  2. Ani jeden seriál neznám, ale tyto seroše by zajisté ocenil známej.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak třeba se mu nějaké budou líbit, kdyžtak dej vědět :).

      Vymazat
  3. Čas na dobrodružství mi také nepřijde úplně pro děti. Sice to děti bavilo, ale je fakt, že většinu vtipů nepochopí a dle mého by ani neměli :D
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Že by neměly! Já si to taky myslím, někdy jsou tam podle mě sexuální narážky. Nerada bych si vymýšlela, ale mám pocit, že tam párkrát fakt byly :D. Hodně zakuklený, ale...i tak! Přitom to pouštějí na Déčku, ty jo :D.

      Vymazat
    2. Jsou to kulišáci na tom Déčku, učí to děti od dětství:DD

      Vymazat
  4. Tak vůbec žádný z těch seriálů neznám, ale pár mě hned zaujalo. A vypadá to, že je i ráda zkusím. :D

    OdpovědětVymazat
  5. Cooože takový dobrý popisky a já neznám ani jeden ten seriál? Nasraný kůň otrávený životem, co neví co s ním? Tak to bude rozhodně moje oblíbená věc :D :D díky za tipy! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hahah, já si řikala, že těma popiskama spíš někoho znechutim :DDD. Určitě na BoJacka podívej, je to takovej chudák s velkým egem. Ale stejně ho miluju :D

      Vymazat
  6. Já nemám Netflix a ani jeden z těchto seriálů neznám :D :D asi nežiji v dnešní době :D

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hele, vždyť to není důležitý. Pokud nejsi takovej seriálovej freak, tak proč by sis ho pořizovala :).

      Vymazat
  7. Oh animované seriály sú moja úchylka. BoJackHorseman ma moc nebavil ale dám mu druhú šancu. Big Mouth je úplne skvelý! Ja ľúbim Rick&Morty, Family Guy a po novom aj Hilda
    xxx Alexandra z MS ALWAYS LATE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. BoJack tě nebavil, jooo? Ty jo, ale mého kamaráda taky ne :(. On je to hodně specifický seriál, nemusí sednout každému.

      Rick a Morty jsou super, ty chci dát do dalšího dílu. Family Guy nedávám kvůli Peterovi, to je hroznej kretén :D. Stejně jako Homer, tem mě taky ubíjí :D.

      Vymazat
  8. I had no idea about any of them. I rarely watch tv.
    I just followed your lovely blog :)

    www.fashionradi.com

    OdpovědětVymazat
  9. Doporucuju jeste Normalku, ta je taky bozi!
    https://www.csfd.cz/film/299860-normalka/prehled/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten mi-lu-ju! To je strašná sranda. Je to boží seriál :D! Musím na něj zase mrknout. U toho jsem se taky hodně smála, ale děti vůbec, hehe :D.

      Vymazat
  10. Oh very interesting series darling
    xx

    OdpovědětVymazat
  11. Trailer Park Boys vyzerá ako niečo pre mňa. :D Vďaka za tip!

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
  12. Mě bohužel animáky nikdy moc nebavily..:)

    OdpovědětVymazat

Děkuju za každý komentář♥. Moc si jich vážím💪. Na každý se snažím odpovídat🌸.