Poizolační nákupy - Zara, Stradivarius | NEW IN

7.6.20

Zdravím🌸.


Fashion články moc často nedělám. Zaprvé mám pocit, že to nikoho nezajímá, zadruhé nemám moc kde fotit a zatřetí... něco mě nutí je nepsat😁.

Krajkový croptop a mom jeans


Edit: Jo já už vím, proč to nepíšu. Protože mám poměrně výraznej styl oblékání a vím, že to spousta lidí nechápe. Ne, že by to bylo něco divného, ale je to výraznější v porovnání s ostatníma blogerkama. A když vidím, že se holky oblékají strašně basic nebo nedejbože sportovně, přijde mi, že by to nikoho nebavilo. Nebo bych akorát četla, že to není váš styl. Ale proč by to mělo vlastně vadit? Nevadí mi to nosit na veřejnosti, tak proč to nemít i na blogu. Aspoň mě poznáte i trochu jinak. Tyhle kousky jsou teda poměrně umírněný, kdybyste viděly některý moje šaty😅...

Mě samotnou tyhle články fakt baví a říkám si, že bych svou závislost měla přetvořit do nějakého contentu. Takže here we go!

Kousků je jenom pár, protože do obchodů přílis nechodím. A hlavně jsem poslední dva měsíce nemohla. Mám spoustu nákupů z www.everything5pounds.com, zajímal by vás článek na tohle téma? Mé zkušenosti, koupené věci (všechno určitě nemůžu ukázat, protože...eeeh toho je moc) a tak nějak vše okolo?

Ukážu vám 4 kousky, které jsem si koupila dnes 6.6. a pak 3.6 (s tou stejnou kamarádkou😅). Btw Péťa má super web Stylebrunch.cz. Píše o módě, lásce (ale dost vtipně a reálně, žádný romantish píč...ptákoviny), aktuální situaci, filmech, stylu a tak dále. Má tam taky redaktorky, takže věřte, že vás její web bude fakt bavit. A taky šije.

Stradivarius

Černá džínová sukně
Šly jsme do Zary, Péťa chtěla. "Pohodka, mrknu tam s tebou." odvětím s myšlenkou, že nic nepotřebuju. Byla jsi hloupá, milá Verčo. Našla jsem dva hezký croptopy a uviděla pěkný džíny. Šla jsem si to zkusit. Z kabinky vyjde Péťa v hezký černý sukni a já hned reaguji "Hele, ta je moc hezká, nemají tam Sko?". "Na, zkus si tuhle, ale je to Mko..." odvětí a jde si ji sundat. Vyzkoušela jsem si ji a uuuuf. Perfektní kousek, který se dá nosit na milion způsobů. Tu chci. A dokonce bych si nechala i velikost M, protože hezky sedí a nezařezává se. Péťa se šla podívat, jestli tam tuhle velikost ještě mají, ale bohužel mají jen S. Prvně si ji zkusila Péťa a řiká, že pohoda. Pak si ji zkouším já a řikám, že je taky dobrá a jaká jí sedí víc, že si ji zkoušela první a má nárok na tu lepší😁. Takže nakonec mám S. To byla hodně zajímavá story, co? Stálo vám to za přečtení doufám😂... Stála myslím 550,-. To je docela dost a já si to ani moc neuvědomila, ale je to kus, který fakt vynosím a budu ji mít x let, tak co už.

Černá džínová sukně Stradivarius

Mom Jeans
Jak už jsem psala, v Zaře jsem si všimla mom jeans, který nemám a chtěla je zkusit. Mám široký boky, tak to ne vždy vypadá dobře. Jsem zvyklá na super upnutý kalhoty, který mi obepnout stehna a v pase neodstávají. Jenže, je to občas už nuda a navíc se v tom člověk trochu potí. Takže mam tyhle krasavce. Abych byla upřímná, nebyla jsem si jistá, jestli je vzít. Musela jsem se zeptat Péti na její názor, protože jsem si v nich přišla jak buřt. Prý v nich tak nevypadám a hlavně (a to je důležitý!) mi nedeformují zadek a hezky sedí v pase. A víte, co? Jsem ráda, že jsem si je vzala. Už jsem je na sobě měla a super! Dokonce si je i dole ohrnuju, což jako mrňavá holka absolutně nedělám. Jsem ráda, že můžu nosit konečně něco ležérního a přitom cool (je to cool x není? nevim😅). Cena taky 550,-.

Mom jeans Stradivarius

Zara

"Neměla bys na mě čas cca do jedný?" přijde mi v sobotu ráno zpráva. Unavenýma očima to čtu a reaguju "No tak jasně, to víš, že jo.". Sešly jsme se, pokecaly a ke konci se rozhodly, že je dobrej nápad zajít naproti do Zary. Teda.... Já jen plnila přání Péti, která tam chtěla. A achjo, achjo. Delší peníze v čudu😂. Ale věci tam mají pěkný. Já do Zary vůbec nechodím, takže nejsem zvyklá a hned jsem si řikala, že je to tam hrozně rozlehlý a takový... sterilní. Ale jinak pěknej obchod a kupodivu ani ne přehnaný ceny (já mám furt v hlavě, že je to předraženej obchod). Jakože....croptop za 500,- je fakt hodně, to určitě nedam, ale slevy jsou tam slušný.

Žlutý semišový kabát
Tenhle kousek byl láska na první pohled. Jen jsem viděla barvu, šla jsem k němu. A ten materiál❤. Jemňounkej a hlaďounkej. Semiš je úžasnej, mám pár semišových šatů a je to jak druhá kůže🙏. Každopádně jsem mrkla na cenovku a stál jen 450,-! No to mi neříkejte, že je to za krásnej, kvalitně zpracovanej kousek přehnaná cena. Vzala jsem si XS a byl mi maaaalinko užší v ramenou (jako všechno, protože je mám širší), ale neměli jinou velikost, takže jsem ho i tak vzala. Líbí se mi, že se dá nosit elegantně, ale zároveň i dost výrazně. Třeba k tý černý džínový sukni a croptopu.

Žlutý semišový kabát Zara

Krajkový croptop
Odcházíme, jsme se za východem. "Hele, pojď se podívat ještě jednou na ten krajkový croptop." zavelí Péťa. Poslušně jdu, byl totiž fakt krásnej. Bere ho Péťa, nedá mi to a beru ho taky. "Nevadí ti, že si ho beru?" ptám se trochu nejistě, protože vím, že lidé občas nedokáží rozdýchat, když má někdo stejný kus. "Tak taková nejsem, klidně si ho vezmi." odvětí s úsměvem. Sahám po Sku, a jdeme ke kabinkám. Já si zkoušet nemusím, u trik jsem si dost jistá, jestli mi budou nebo ne. Ale Péťa ne, takže čekám. Vrací se bez něj a já okamžitě "Neee, kde ho máš?". "Na mě je to moc odhalený, a jsou mi vidět prsa." reaguje. Mě moje ohalený neprsa fakt nevaděj, takže jdu směr pokladna. V plánu bylo jít k jiné prodavačce, abych jak trapák po necelých 10 minutách nešla k té samé😂. Už to vypadalo nadějně, ale bohužel. Přijdu tam a nervózně "Hehe, tak jsem tady znova, ale nešlo to jinak.". Prodavačka v klidu "Jste se pro něj vrátila? Je moc hezkej. Skvěle se bude hodit k těm kalhotám, co máte...". Ha, a to byly ty mom jeans, takže evidentně super kauf! Croptop stál 300,-.

Černý krajkový croptop Zara

A tady máte nějaký fotky, abyste viděly (holky😅?), jak to vypadá na postavě.

Modré mom jeans Stadivarius

Černá džínový sukně a černý krajkový crop top

Žlutý semišový kabát Zara

A to je vše, milé dámy. Omlouvám se, že píšu hrozně zdlouhavě, ale pro mě je to jako deníček a až to budu za pár let číst, bude se mi lépe vzpomínat. 

Jaké kousky jste si koupily v poslední době vy? Kde rády nakupujete a jak často svůj styl měníte? Chtěly byste něco nosit, ale nemáte na to odvahu? Budu ráda za každý fashion komentář 🌸. Krásný den.

You Might Also Like

45 komentářů

  1. Ten croptop je skvělej! Já mít víc odvahy, nosím je v létě furt! :) Do čeho jsem se ale zamilovala je ten žlutý kabátek, krása.

    janietheginger.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je fakt krásnej a drží prsa i bez podprsenky. Ne, že bych nějakou oporu potřebovala :D. Moc moc děkuju🌸.

      Vymazat
  2. Já bych se takových článků vůbec nebála. Velmi ráda se podívám na něco "jiného". :-) Ten žlutý kabátek je nádherný.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak super, moc díky Marti👍. Budu se snažit. Největší problém je stejně focení :(.

      Vymazat
  3. No sakra a k té sukni ten croptop a kabátek! Olala

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkujiiii. Jsem poctěna, že jsme to koupily spolu 😁!

      Vymazat
  4. Oukej tak na ten krajkovaný top se asi zajdu podívat .. tohle nutně musím na léto k moři mít! :D I když kdyby mi nezrušili festival na Balatonu, tak už bych ho asi dávno měla, přesně něco takovýho jsem v jednom outfitu chtěla na fesťáku mít. Tam je totiž všem jedno, jestli ukazuješ moc nebo ne a to na fesťácích miluju. Za mě máš styl naprosto přijatelný, sexy a strašně se to k tobě hodí! :P Konečně nějaká změna, už mě ty usazený romantický styly všech blogerek mírně lezou krkem :/ :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jooo, mrkni na něj! Hele za 3 kila... Je pěkně pružnej a na prsou neprosvítá, takže pohoda. Jojo, na fesťák by to bylo fakt super. Kamarádka zase psala, že by ho chtěla na párty do Chorvatska. A že by to jinak taky nenosila :D. Což mě vždy pobaví, protože pro mě je tohle fakt pohoda. Na pracovní schůzku bych si to asi nevzala, ale jinak úplně všude, jo :D.

      Oli, jsi mooooc hodná🖤. Já jakože,... ne že by mi lezly krkem, ale spíš mě to úplně nebaví. Černá, bílá, pudrově růžová a to je tak všechno. Ale já holky chápu. Já jsem prostě fakt ráda výrazná i co se týká šminek. Asi si kompenzuju mojí introverzi😅.

      Vymazat
  5. Moc se mi tvůj výraznější styl líbí! :) Já jsem se dřív nebála nosit odvážnější kousky, ale teď už upřednostňuju spíš jednodušší a lehce kombinovatelné kousky :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jeee, tak to jsem ráda🖤. Moc díky, Domi. Já jsem právě jako mladší v pubertě furt nosila černý tlustý džíny. I v létě. Pak jsem se rozhodla, že už ne a teď jedu ještě větší bomby občas. Ale to si třeba dovolim jen do klubu. Já právě si taky říkám, je mi 25, měla bych být víc elegantní. Jenže mě to prostě nebaví, a navíc jsem prostě hravá. U mě musí být elegance zase o něco vylepšená.

      Vymazat
    2. Ježiš, celej ten komentář zní fakt kostrbatě. Omluv moji neschopnost napsat pěkný text 😁.

      Vymazat
  6. Jako na nějaký přiblblý komentáře typu: ,,To už na sebe neber, jsi tlustá/hubená/malá/dlouhá. Není to můj styl, ale...'', tak na ty bych se upřímně vys*** :D Blog píšeš ty, ne nikdo jinej, nikoho ty články číst nenutíš, a když si ho někdo přečte, tak buď teda ať napíše konstruktivní, slušnej komentář, nebo ať stránku zavře a jde. Pozoruju to všude, čím dál tím častěji, že maj všichni chuť řešit všechny okolo. Odstřelilo by mě do vesmíru, když jde někdo po ulici a má tak trapnej život, že musí kolemjdoucímu komukoliv říct, že je odpornej a nenosí tohle nebo támhleto. Já mám ráda, když je člověk originální nebo když prostě kašle na všechny ostatní a nosí to, co se líbí nebo je pohodlný jemu. Na ničem jiným stejně nezáleží :) A není to teda jenom u hadrů. Upřímně se těším, až budu zítra recenzovat alkohol, podle mě se pár takových taky najde :D :D

    Pauline's Tiny World

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo, přesně. Máš naprostou pravdu. Člověk aby se furt zaobíral názory druhých. Proč? Každý máme své problémy. Já teď třeba řešila celulitidu. A byla jsem tak týden smutná. A upřímně mě to sralo. Nechci se dostat do kolečka sebenenávisti. Prostě mám větší zadek a stehna a k těm celulitida často patří. O své tělo se starám hezky, takže proč bych si něco měla vyčítat.

      A jo, taky mám ráda originální lidi. Je to super pozorovat a nechat se inspirovat.

      Moc díky za super komentář, jsi moc hodná Pájo🖤🖤

      Vymazat
  7. Moc se mi líbí tvoje články. A máš moc pěkný styl oblékání. :)
    Jinak já o víkendu byla nakupovat, ale jen oblečení pro přítele, takže si rozšířil oblečení hend o několik košil. :D Já se na nákupy budu hlavně chystat na podzim, kdy bych chtěla sehnat nějaký hezký zimní kabát. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jééé, děkujiii. Jsi moc hodná. Jsem ráda, že se ti líbí🙏.

      Hele, to je náhodou dobrý, když si nechá poradit a nechodí pořád v tom samém. Jsi šikovná :D, Enthu. A mimochodem já viděla krásný kabáty v Zaře, a stály jen 550,-! Elegantní a materiál vypadal moc dobře :)

      Vymazat
  8. Tak ten žlutý kabátek je naprosto nádherný! ♥

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat
  9. Crop top se mi na tobě strašně moc líbí, já sama bych neměla odvahu ho nosit, výrazné obleční jsou přece fajn, to my lidi bez fantazie, radši šáhneme na basic věci, hahaha.

    Až se ti to krásně nosí. ♥

    All about Candys life

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jeee, to jsem moc ráda, Candy. Ale ty se vůbec nemusíš bát. Máš nádhernou postavu a navíc jsi celá hezká, takže neboj :D!

      A to vůbec nevadí, já si teď taky kupuju víc basic věci. Někdy je prostě lepší si vzít něco jednoduchého a nic neřešit. Džíny, tílko, slip-ons, malou kabelku a jdeš. Začínám to taky oceňovat :D!

      A moc díky🖤

      Vymazat
  10. Zbožňuju mom fit džíny. Přítel je nesnáší, ale kdo by to řešil. :-D :-D
    Já teď nekupovala dlouho žádné oblečení, utrácím za knihy. :-D Ale byla jsem nucena koupit něco na státnice, tak jsem si koupila krásnou sukni v Gatu za 448 korun...:-D
    Moc krásný kousky! :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Haha, nesnáší joo? Ty jo, ti chlapi jsou ale vemena! Vůbec nerozumí módě! Hlavně to neřešit a nosit, co je ti pohodlné a v čem si připadáš dobře.

      Hele, já se ti nedivím. Knihy jsou děsně super! Člověka rozvíjí a to je skvělý, proto je miluju.

      No vidíš, ať se ti sukýnka hezky nosí :)!

      Vymazat
  11. Moc krásný kousky. Já si teď nic moc nekoupila, ale je toho spousta, co bych chtěla nosit. Za prvé si na to netroufnu a za druhé na to jaksi nemám postavu :-D.
    Michaela Blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jee, ale zase aby sis to pak někdy nevyčítala. To by byla škoda :(

      Vymazat
  12. Haha, tak ten popisek s tvým stylem mi hodně připomíná sebe :D Nesnáším basic věci a sportovní věci nosím akorát na sport nebo před dům :D
    Náhodou se mi tvé úlovky líbí, ten top je úžasný, mám jich několik podobných. Moc nemusím také džínovinu, ale jinak třeba ta sukně je super a moc ti sluší. Baví mě i ten žlutý kabátek, přesně takové věci a barvy a trochu života mám moc ráda! Takže já jsem za další články!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Muhahah, Barčo, tak to máme stejně😈. Jakože já nechci říct, aby to holky nenosily, to vůbec, ale mně to ne vždy sedí. Módu jsem si zamilovala a nejde s tím přestat😁.

      Jsem ráda, že se ti můj nákup líbí. A na tobě si ten top a kabátek dokážu představit. Jsi taková výrazná (vlasy, krásný obličej,...) a to je boží!

      Další fashion článek bude už brzy, už se těším, až ho vydám.

      Vymazat
  13. jéé, takový samý krásný věci! :) Já asi ty věci neumím vybírat nebo nevím :D
    Sarushef blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hele, možná se jen některých věcí bojíš. Někdy člověk přehlíží to, o čem si myslí, že by mu nesedlo. Já jsem fakt otevřená skoro všemu a tak mám hladový oči a chci celej obchod 😂. Proto tam dokážu strávit hodně času. Ráda sahám na látky a šmejdím😂.

      Vymazat
  14. Croptop vypadá vážně nádherně! I černá sukně ti hezky padne - skvělé kousky! :))

    OdpovědětVymazat
  15. Ta sukně vypadá fakt skvěle. Mě se v poslední době moc oblečení v klasickýc obchodech nelíbí, takže obcházím všechny možné sekáče a tam si skoro vždycky něco vyberu :D Naposledy mě padlo do oka vínové volné tričko s krajkou na rukávech, kardigan z C&A, ve předu delší než v zadu a příjemný svetřík, který má na zádech krajku. Už se moc těším, až ty věci vynosím :)

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji :). Jojo, já sekáče miluju celý můj život 🖤. To je prostě můj domov. Je super, že se ti tam tak líbí. To jedině podporuji:)! A kraječka... ta je krásná na všem :)!

      Vymazat
  16. Croptopům jsem úplně nepropadla.. mám tedy asi dva, volnější a ty jsou ok, ale upnuté mi nějak psychicky nesedí.. Ale černá sukně se hodí, mám podobnou s knoflíky ale do áčkového střihu a je boží :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo, já vím. Každý croptopy moc nemusí. Což naprosto chápu. Já ani nevim, jestli tahle taky není trochu ačková, řekla bych, že asi trošičku jo. Ty knoflíky jsou na těch sukních prostě super :)!

      Vymazat
  17. To jsou krásný kousky!!! Tu sukni černou a ten crop top miluju 😍 moc ti sluší všechno!! A ten žlutý kabátek taky nemá chybu.. takový letní krásně barevný 😍

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jeeee, moc díky Míšo❤. Jsou to super kousky, jsem fakt ráda, že jsem do nich šla🙏. Navíc, tu černou sukni budu mít tak do konce života :D.

      Vymazat
  18. Moc pěkné kousky, oslovila mě podprsenka, či crop top, na mě by to sice nebylo, ale moc se mi to líbí a hlavně, když to někdo umí nosit, je to super.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tohle je fakt croptop :D. Ale je pravda, že by to klidně mohlo být braný jako braletka. Ani mi to nedošlo, mám fakt posunutý hranice 😂.

      Jsem ráda, že i když něco nenosíš, dokážeš to ocenit. To moc lidí neumí🖤.

      Vymazat
  19. Nádherné kúsky si si vybrala. Ten crop top je dokonalý :) Dúfam že po pôrode sa čím skôr vrátim k svojej pôvodnej postave a budem nosiť crop topy

    AKO SA PODOBAŤ NA FRANCÚZSKY VĎAKA ŠATÁM?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já věřím, že určitě. Ono to bude chvilku trvat, ale důležitý je, se sama sobě věnovat. Z toho má člověk nakonec největší radost. Držím palce a těším se na fotky v croptopu :)!

      Vymazat
  20. Mňa práve vôbec nebaví minimalistický štýl, ktorý ovládol takmer všetky blogy. Všetky outfity sú rovnaké, bezfarebné a nudné. Páčia sa mi originálne outfity s výraznými a farebnými kúskami. Tvoj nový crop top je perfektný a pristane ti :)

    OdpovědětVymazat
  21. Croptop moc pekny☺️Muzu se zeptat na kod, abych si ho nasla na eshopu?

    OdpovědětVymazat

Děkuju za každý komentář♥. Moc si jich vážím💪. Na každý se snažím odpovídat🌸.