Maybelline Lifter Gloss 💄 recenze 🌟 | KOSMETIKA

4.2.21

Zdravím. Přeji vám nádherný den 🥰.

Dneska mám pro vás krátký kosmetický článek. Chtěla jsem psát recenzi na krém od CeRaVe, ale rozhodla se, že prvně zrecenzuju tenhle lesk na rty, který mě velmi mile překvapil.

Já jsem nikdy lesková nebyla, ale v posledních měsících mám lesky fakt ráda. Když nechcete řešit, co máte kde rozpatlaný, je lesk na rty naprosto ideální bojovník. Navíc můj pitný režim spíš neexistuje, než existuje, takže pak nemám rty #crustyAF

Maybelline Lifter Gloss Topaz

Lesk na rty Maybelline Lifter Gloss v odstínu Topaz jsem si nekoupila sama. Dostala jsem ho od Anety Chroustové, kterou můžete znát z Youtube a Instagramu. Vůbec jsem nevěděla, co ve výherním balíčku najdu, takže jsem měla velkou radost hned, jak jsem lesk uviděla. Vím, že docela frčel, ale kupodivu jsem nad koupí nepřemýšlela.

Maybelline Lifter Gloss Topaz

Mám odstín Topaz, který je lehce do hnědo červena. Myslím, že bude slušet každému, protože mi přijde dost univerzální. V Česku se dá sehnat 8 odstínů, jeden z nich je průhledný. Topaz se považuje za dupe pro Fenty Gloss Bomb. Koukala jsem na porovnání a musím říct, že to tak určitě je. Takže pokud nechcete dávat 520 kč za Fenty, kupte Maybelline za 169 Kč. A máte vystaráno.

Některé odstíny jsou trochu víc zabarvené a některé méně. Topaz se krásně hodí jako topper na rtěnky. Zkoušela jsem přes nude i červenou a boží!

Lifter Gloss Topaz


Maybelline Lifter Gloss v odstínu Topaz

Maybelline Lifter Gloss v odstínu Topaz

Ještě jsem chtěla dodat, že v Topazu najdete malinkaté třpytky. Ale pozor. Já jsem myslela, že to bude ošklivý, ale na rtech, hlavně na sluníčku, to vypadá naprosto nádherně. Rty se zdravě lesknou a, ... no prostě k zulíbání👄!

Čím Lifter Gloss vyniká? 

Obsahuje kyselinu hyaluronovou! Ta se v kůži normálně vyskytuje a dokáže přitahovat vlhkost. Díky tomu získají vaše rty dostatečnou vláhu. A to je super, ne? Já osobně Lifter Gloss doporučuju hlavně těm, co trpí na fakt suchý rty. Moje rty se po aplikaci cítí moc příjemně a občas si ho dávat jen tak, když sedím u počítače. Vůbec nelepí.

Maybelline Lifter Gloss v odstínu Topaz

Maybelline Lifter Gloss v odstínu Topaz

A ta vůně! Moc moc pěkná. Nedokážu ji přesně popsat. Jemná, sladká a akorát parfemovaná. A dobře chutná😅.

Maybelline Lifter Gloss v odstínu Topaz

Maybelline Lifter Gloss v odstínu Topaz

Pokud vás zajímají ostatní odstíny, tak se mrkněte na videa.




Pokud nad nákupem váháte, nebojte se. Určitě nebudete vůbec zklamané. Rtům dodáte lesk, barvu a hydrataci. A jak krásně po aplikaci vypadají...


Jak se vám lesky líbí? Už máte svůj? Nebo si nějaký odstín chcete pořídit?

Nezapomeňte můj blog odebírat, ať nepřijdete o nové články! Na levé straně najdete widget Pravidelní čtenáři a pod ním Odebírat.

You Might Also Like

25 komentářů

  1. Na tento gloss som už pozerala v dm-ke, ale teraz som ho tam už nevedela nájsť. Ale vyzerá skvelo a hlavne to že nelepí, ma moc prekvapilo.
    xxAlexandra MS ALWAYS LATE

    OdpovědětVymazat
  2. Musím říct, že dřív, když jsem byla mladší, jsem měla lesky ráda.. Pak jsem přešla na rtěnky. Líbily se mi matný rtěnky a u lesků mi právě vadilo to, že je nepříjemné s nimi pít nebo jíst. Ale teď se zase trochu vracím k leskům, i když na matné rtěnky nedám dopustit. :D
    Tenhle lesk vypadá dobře, a taky miluju, když mají lesky nebo rtěnky krásnou vůni. :D

    OdpovědětVymazat
  3. Já nejsem fanoušek lesků na rty. Asi dva doma mám, ale že bych je nějak používala to se říct nedá :)

    OdpovědětVymazat
  4. Už na tvojom Instagrame som tento lesk obdivovala, zaujalo ma krásne balenie :) Ja som skôr na matné tekuté rúže, ale keďže trpím na suché pery, zišiel by sa mi aj lesk :) Tento vyzerá super, skvelé je, že nelepí, lebo to neznášam :D :)
    What A Fancy World

    OdpovědětVymazat
  5. Mám hodně ráda lesky na rty, ale dávám přednost rtěnce. Hlavně proto, že na ní se mi pak nechytají vlasy, když jdu ven a fouká vítr. :D Takže lesk na rty pouze na doma. :D

    OdpovědětVymazat
  6. Maybelline má obecně skvělé produkty na rty a tenhle lesk vypadá moc dobře, líbí se mi odstín. :)

    OdpovědětVymazat
  7. Akorát jsem tento lesk viděla na Instagramu a taky měl pozitivní recenzí. Lesky sice nepoužívám, ale tento se mi líbí. Možná se po něm taky podívám.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  8. Ahojky,
    já jsem byla vždy lesková a pořád je ráda nosím, i když tedy nyní mi to dost komplikují roušky... Tento jsem ještě neměla, ale dost mě na něj lákáš, líbí se mi i ten odstín. Nemám moc ráda světlé a nude lesky, ony mi vůbec nesluší, moje rty jsou dost pigmentované přirozeně. Ach jo, mám kosmetickou stopku (jestli mrkneš k mně na blog a uvidíš všechny nákupy za leden, tak pochopíš proč), ale až budu moci zase nakupovat, tak bude můj:-) Měj se krásně!
    Hanka z blogu ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
  9. Och, vyzerá lákavo. Páči sa mi hlavne že vonia a tá kyselina hyaluronova, tak to musi byť super. Lebo teda nemám tiež rada, ked mi ruž, lesk alebo čokolvek ine na pery - pery vysušuje.

    OdpovědětVymazat
  10. Ty krááso, tak tohle je jiná bomba :D Já mám teď všechno zaspamovaný tou novou řasenkou od Maybelline a do drogerky to mám daleko (ani ne, jenom jsem líný hovínko), tak jsem to vůbec nepostřehla #shameonme :D Jak jsem si dlouho ujížděla na matných rtěnkách, tak teď si stejně ujíždím na lip glossech, jen teda pod rouškou nic moc no. Tenhle odstín mě ale vystřelil ze židle, fakt krásnej! ♥

    Pauline's Tiny World

    OdpovědětVymazat
  11. Já poslední dobou ujíždím na všem, co se dává na rty :-D Musela jsem si dát stopku, dokud to nespotřebuji, protože toho mám opravdu hodně. I tohle se mi líbí :-)

    OdpovědětVymazat
  12. Já mám raději rtěnky než lesky, nevím proč mi prostě vadí, jak to lepí a vše se na to lepí :D Ale vybrala sis krásný odstín, sluší ti!

    OdpovědětVymazat
  13. Moc ti sluší! Krásný odstín. :)

    OdpovědětVymazat
  14. Vypadá moc pěkně :) Ale myslím, že další lesk by u mně ležel moc dlouho, mám toho teď moc :D

    OdpovědětVymazat
  15. maybelline ruže naprosto milujem.. ale austália je úplne pozadu čo sa týkla klasických drogerkových produktov,takže takéto veci sú tu vôbec neni dostupné :/

    OdpovědětVymazat
  16. Mám radši rtěnky, ale tenhle lesk je nádhernej! Škoda těch roušek teď no, rtěnky mi tak chybí!:D

    OdpovědětVymazat
  17. Rtěnka vypadá dost dobře, obecně má Maybelline dobré produkty! :)

    OdpovědětVymazat
  18. Já se přiznám, že na takovou kosmetiku vůbec nejsem :D. Ale líbí se, že je to taková "jemná" barva :).

    OdpovědětVymazat
  19. No já na tu kosmetiku moc nedám a do 18 jsem nesnesla, aby mi kdykoliv cokoliv dával na rty. Teď mám ale oblíbenou rtěnku z oriflamu, která je naprosto boží a oblíbila si ji i mamka :) Akorát ty lesky/rtěňky jsou v době rouškové dost naprd. Akorát Ti to tu roušku zašpiní :D :D

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
  20. Super článek a hezké fotky. Po přečtení článku jsem si pro lesk hnedka běžela do drogérky a jsem naprosto spokojená! Lesk je skvělej :)

    OdpovědětVymazat
  21. Noo lesky nic moc pro mě. Nevím proč, ale mám to tak nějak zafixované jako něco, co jsem nosila, když mi bylo 13 a netroufla jsem si ještě na rtěnku. :D Vždycky mám představu lepivé, sladké věci, která není na rtech vůbec příjemná a i když věřím, že už se dneska lesky posunuly a můžou být vážně super, mě to ten můj zažitý feeling asi nepřebije. :/ :D

    OdpovědětVymazat
  22. Lesky ani rtěnky jsem nikdy moc nenosila, protože nemám ráda tvar svých rtů, a proto se snažím na svá ústa tolik neupozorňovat. Ale tohle vypadá jako naprostá pecka! Odstín mi přijde supr, mám ráda tyhle rádoby nenápadné, hnědočervené barvičky, které rtům dodají "šťávu". Těch není nikdy dost! Moc ti sluší a věřím, že si dárek od Anet užíváš! Já mám nejraději lesky od Macu, které jsem dostala darem od mé sestřenice k osmnáctinám a zatím díky své výdrži a odstínům patří mezi ty nejlepší, co mám. <3
    Mimochodem, v neděli jsem se na Clubhouse připojila do blogerské roomky a byla jsem moc ráda, že jsem tě takhle mohla slyšet na "podiu"! Celá ta hodinka mi dala spoustu šikovných rad a tipů, o kterých jsem vůbec netušila. :) Takže palec nahoru, holky! :)

    Terka z blogu Tereza's journal

    OdpovědětVymazat

Děkuju za každý komentář♥. Moc si jich vážím💪. Na každý se snažím odpovídat🌸.