Spodní prádlo z SHEIN 💃 - 1. část. Stojí to za to😲? A jakou kvalitu dostanete za 200 Kč💸? | HAUL

25.2.21

Krásný den, dámy😎. Dnes je článek jen a jen pro vás! Ráda bych vám předala jedno malé poselství: 

Dělejte si radost, jak jen to jde. Malou, velkou, střední, na tom nezáleží.

Život je občas fakt na prd. Nemáte motivaci, protože kde ji brát, když dřepíme doma? Proto to musí přicházet od nás. Občas si něco koupit, naučit se něco nového, odpočívat, přečíst si konečně "tu" knihu. Prostě se překonat. 

Já jsem si třeba řekla, že chci nové spodní prádlo. Nemám žádné sety a všechny víme, že někdy se hodí. V určitých situacích, chcete vypadat jak z obálky časopisu. Proto jsem se dokopala udělat nákup na SHEIN EU

"Fashion is the armor to survive the reality of everyday life." —Bill Cunningham

Začala jsem totiž sledovat pár holek na tiktoku a jen koukala, co se tam dá pořídit za super ceny. Tisíce a tisíce variant, barev, typů a bůhvíčeho. Dá se tam pořídit oblečení, kosmetika, plavky, spodní prádlo, ale i dekorace. Udělala jsem nákup i s Luckou z Moodytime. Uf, stálo nás to dost. Přes 200 euro. Protože jsme objednávaly poprvé, a ještě dostaly různé slevy, ušetřily jsme 36 euro. K produktům napíšu PŮVODNÍ CENY.

Samotné SHEIN objednávku rozdělilo do dvou balíků, přišly hned den po sobě. Neplatily jsme clo ani DPH. Osobně jsem se toho hrozně bála, ale u oblečení jsou na celnici asi benevolentnější.

Co jsem si koupila?

Jak už jsem psala, objednala jsem asi za 120 euro. Je toho tedy fakt hodně. Proto napíšu 2 články. Trochu to rozdělím na spodní prádlo a oblečení. Ale nebojte, i v druhém článku bude pár kousků😍.

Krajkový župan (Lace Trim Sheer Mesh Belted Robe8,00€/200 Kč, velikost S

Tento krasavec mi chyběl. Co si přes sebe přehodit, když si zrovna připadáte jako královna? Krajku. Materiál je moc moc příjemný a délka akorát. Nafotila jsem ho jako jediný v zrcadle, ostatní věci ne, jelikož je všechno průhledný a nechci, aby mě google zabanoval😅.

Krajkový župan z SHEIN


Set s puntíky (Harness Polka Dot Garter Lingerie Set5,00€/130 Kč, velikost S

Pokud jste prsatý, kupte si větší velikost než S. Vršek je dost malinkatej. Na kalhotkách a podvazcích je posunovací systém, takže to si lze upravit podle vaší postavy. Když jsem to šla fotit, tak jsem se trochu zhroutila, protože je tam asi tak milion ramínek a pásků. Nakonec jsem to nějak nafotila. Zajímavý a dost sexy set.

Spodní prádlo s puntíky SHEIN

Puntíkaté spodní prádlo SHEIN

Spodní prádlo SHEIN

Červený a zelený set spodního prádla s podvazky (Scalloped Trim Floral Lace Garter Lingerie Set8,00€/200 Kč, velikost S

Oh lala. Tohle je něco, co si pod oblečení jen tak asi nedáte. Věřím, že tímhle setem uděláte partnerovi velikou radost. Je to set, který si oblékne holka, která si věří. Ví, že je krásná a má v ruce celý svět. A tak by se měla cítit každá holka, slečna a žena. I když se tak necítíte, zkuste si koupit spodní prádlo, kterého se bojíte. A postupně do něj myšlenkově dospějte. Já vám slibuju, že jiná královna než vy, neexistuje. Set je extrémně svůdný a very very nice. Musela jsem si ho koupit v několika barvách! Červené, zelené a lila.

Červený set spodního prádla s podvazky SHEIN

Červený set spodního prádla s podvazky SHEIN

Červený set spodního prádla s podvazky SHEIN

Červený set spodního prádla s podvazky SHEIN

Červený set spodního prádla s podvazky SHEIN

A zelená verze.

Zelený set spodního prádla s podvazky SHEIN

Zelený set spodního prádla s podvazky SHEIN

Zelený set spodního prádla s podvazky SHEIN


Červeno černé spodní prádlo (Floral Lace Triangle Lingerie Set4,00€/105 Kč, velikost S

Opět. Pokud máte větší prsa, neberte si velikost S. Kalhotky si lze upravit/nastavit, tak si radši kupte větší velikost, pokud nemáte áčka. Velmi minimalistické spodní prádlo, hehe.

Červeno černé spodní prádlo SHEIN

Červeno černé spodní prádlo SHEIN

Červeno černé spodní prádlo SHEIN


Růžové spodní prádlo s kytičkami (Embroidery Appliques Mesh Underwire Lingerie Set9,00€/230 Kč, velikost S

Olala. Hotpink spodní prádlo rozhodně ještě nemám! Proto jsem si musela vzít tuhle nádheru. Nešlo odolat. Jestli budu ještě na SHEIN nakupovat, tak vezmu i jiné barvy. Na postavě vypadá opravdu božsky. Krásně zpracované! A myslím, že se do podprsenky vel. S vejdou i menší béčka. Je to takové "elastické". Ale protože jsou kalhotky zas nastavitelné, zvolte velikost podle sebe. Edit: No radši tam ty béčka nervěte, u mejch malejch prsou je to jen tak tak :D.

Růžové spodní prádlo SHEIN

Růžové spodní prádlo SHEIN

Černé spodní prádlo - krajková balkonová podprsenka (Floral Lace Lingerie Set8,00€/200 Kč, velikost M

Uf. Tohle spodní prádlo vás zaujalo na instagramu. A já se vám nedivím. Jedním slovem luxus. Právě ho mám na sobě i s tím župánkem a přijdu si fakt dobře 😎. I feel like I can conquer the world. Na postavě vypadá nádherně! Pokud máte prsa trochu do hrušky (ne plná jak po plastice), zamilujete si balkonové podprsenky. Obepnou a nikde neodstávají. No, co vám budu říkat. V tomhle setu zvládnete vše. Velikost M sedne i na menší prsa. Nezařezává se, což se divím.

Černé spodní prádlo a balkonová podprsenka SHEIN

A to je pro dnešní článek vše. Já si myslím, že to byl dost úspěšný nákup, co říkáte? Spodní prádlo u mě patří k velmi oblíbeným kouskům v mém "šatníku". Nemám ráda ošklivé onošené podprsenky a kalhotky. Člověk se v tom necítí vůbec dobře. 

Kdybyste chtěly ušetřit 15 %, můžete se zaregistrovat přes můj odkaz. Sleva platí na jakoukoliv částku, pokud jsem to pochopila správě. Já z toho asi budu něco mít, ale spíš vám ti chci říct, že z SHEIN nikdy nenakupujte bez slevového kódu 😎! A není to spolupráce, jen aby nedošlo k mejlce.

The body is meant to be seen, not all covered up.
Marilyn Monroe

To all the girls that think you’re fat because you’re not a size zero, you’re the beautiful one, its society who’s ugly.
Marilyn Monroe

Co se vám líbí nejvíce? Jaké prádlo nosíte? Chtěly byste zkusit něco nového? A znáte SHEIN?

Nezapomeňte můj blog odebírat, ať nepřijdete o nové články! Na pravé straně najdete widget Pravidelní čtenáři a pod ním tlačítko Odebírat.

You Might Also Like

64 komentářů

  1. Koukám, že She-in má spodní prádlo opravdu dokonalé. Ten červený set nemá chybu! :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vypadá bombasticky, viď? Já jsem fakt spokojená :)! A jo, to červené je top!

      Vymazat
  2. Ty joo musím se přiznat, že je mě hodně překvapilo, ze je prádlo za super ceny! Řekla bych ze vypadá dost kvalitně a čekala jsem dražší! Určitě dobra koupě a vypadá všechno moc moc hezky a sexy hlavně 😊😊😍

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No ceny jsou fakt boží. Samozřejmě tam je i dražší prádlo, a možná i kvalitnější. Ale mně stačí asi to, co mi přišlo :). Občas je někde nějaká nitka, ale nic za co bych se styděla :D. Moc moc děkuju za komentář❤

      Vymazat
  3. ufff. Tak tie sú krásne!! Ale že dokonalé. Ten červený a ružový sa mi páčia asi najviac. Netušila som, že na Shein majú takéto pekné spodné prádlo. Musím sa tam pozrieť. Pekné spodné prádlo milujem a mám pocit, že ho nikdy nie je dosť

    xxAlexandra z MS ALWAYS LATE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Věř mi, Alex, že já mám taky pocit, že toho ještě nemám dost 😂😁. Už si brousím zuby na další věci. Víš kolik mám věcí v oblíbených? Prozradím ti to. 198 věcí!

      Vymazat
    2. Haha :D toto ma dostalo. Som rada, že na tom nie som rovnako

      Vymazat
  4. Ty jo nevěřila bych tomu, že prádlo ze Shein bude tak hezké! Fakt skvělý nákup!

    OdpovědětVymazat
  5. Nečekala jsem takové skvělé ceny. Prádlo vypadá fakt nádherně. Taky mám ráda pěkné spodní prádlo. Já to své nakupuji na Astratexu, ale ty ceny mají dost vysoké. Tak díky za tip na e-shop.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já bych taky radši podpořila tyhle značky, ale právě ty ceny jsou trochu až moc moc :(. A nemáš vůbec zač :)

      Vymazat
  6. Spodní prádlo vypadá krásně, hlavně to zelené se mi líbí :) Já bych se asi akorát bála toho, že spodní prádlo ze Shein nic moc nevydrží, ale možná to je jen můj předsudek :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji, Domčo. Jasný, chápu tě :). Ale pokud to pereš v ruce nebo na jemný program, tak si myslím, že se tomu nic nestane. Ale uvidíme časem :)!

      Vymazat
  7. Jen k tomu úvodu... Já mám pocit, že si poslední dobou dělám radost celkem často a většinou jen tak, aniž by za těmi nákupy stál jakýkoliv úspěch. :D Jinak wau, tohle miluju! Přijde mi to extrémně sexy, svůdné a s tím krajkovaným županem je to eňo ňuňo! A ty ceny, ach! Já jsem upřímně, co se spodního prádla týče, celkem konzerva a potrpím si na klasických tangách. U podprsenek jsem se přistihla, že poslední rok v karanténě jsou spíše nevyužité, ale jinak trávím většinu času v těch sportovních nebo miluju klasické pushupky, protože já jsem přesně ten člověk, co má áčka a stačila by mu velikost S. :D :( Na mě je tedy tohle možná až moc odvážné, já se zkrátka cítím nejlépe v obyč černých tangách a jsem maximálně spokojená. :D Jinak jako tip bych ti možná mohla doporučit tanga značky GoldBee, který jsem si nedávno pořizovala z naine.cz a už skoro nenosím nic jiného. :D

    Tereza z blogu Tereza's journal

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hele, Terko, já tě naprosto chápu. Já jsem taky teď žila je v bavlněných tangách z HM. Jsou naprosto boží a mají vysoký pas! Ale na druhou stranu jsem vůbec neměla žádné sety na... určité situace a to mi bylo líto. Jinak já většinou taky jedu na pohodlí, ale v týhle době jsem pohodlná až moc, tak chci mít aspoň takové malé tajemství sama se sebou, že mám pod oblečením takovou bombu :D!

      Jinak konzerva určitě nejsi :). Já si jen na sexy věcech prostě potrpím :D. Já jsem poměrně dost klidná a dramafree, tak si to kompenzuju tímhle :D. Hadrama a spodním prádlem.

      A moc díky za tip. To vůbec neznám :O!

      Vymazat
    2. Anoo, Hm je v tomhle srdcovka! :D
      Jinak ti naprosto rozumím, také mám pár setíků na výjimečné situace, ale stále nejsou too hot too handle jako tyto, takže bych asi měla jít do sebe a něco takového si taky pořídit! :D
      Nemáš za co. :)

      Vymazat
  8. No ty kráááso! :O Přísaham, že jak nemusim růžovou, tak zrovna růžovej set se mi líbí nejvíc. A hned po něm ten červenej. O bože. Všechno to chci. Mojí postavě teda úplně nesedí balkonový podprdy, ale ten černej set by mi prostě seděl! :D Protože něco tak dokonalýho už jsem dlouho neviděla. A třeba bych častěji nosila podprsenky :D :D

    Pauline's Tiny World

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je krásnej! A mají dalších milion barev. Já si budu muset ještě koupit další, nedá se svítit :D. A ty jo, tobě nesedí balkonové podprsenky? To se fakt divim, většině totiž jo :(.

      Haha, tak já jsem taky často bez podprsenky, ale pak přijde doba, kdy mi to spodní prádlo prostě přijde extrémně dobrý :D!

      Vymazat
  9. Wow, krásné prádlo, sety jsou nádherné. Já tedy průhledné snad ani doma nemám, i když krajky apod, to miluji. Hodně se mi líbí ta zelená verze, to mě upoutalo na první pohled. A balkonovky mám ráda, z té jediné mi nelezou prsa :D Jinak super ceny, to jsem nečekala. Když chci kvalitní, tak kupuji na Astratexu, ceny teda vyšší, ale zas výběr z velikostí no.
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji 😍😎! Jo balkonovky jsou super, já je mám asi nejradši.

      A věřím, že Astratex super! Určitě tam člověk pořídí kousky i na několik let. Ale já ráda vše měním a jsem extrémní konzument :D

      Vymazat
  10. Thats a great idea to styling outfit. Love it so much!

    Love,
    Alexandra R, | Style Scarf as Tops

    OdpovědětVymazat
  11. Z she in, mi furt chodily reklamy a bála jsem se o kvalitu ale jak říkáš, kousky vypadají pěkně! Rozhodně si tam udělám mega nákup ! ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jooo, já zase furt viděla nějaké videa a nakonec mě přesvědčila MilenaM12 na Tiktoku. A jsem moc spoko😍. Není to jako spodní prádlo za 2k, ale mně to bohatě stačí.

      Vymazat
  12. Shein už mám okouknutý dávno, ale ještě jsem si nic neobjednala, ačkoliv košík mám celkem plný :-D A to prádlo? Wow! To červený je mega a musím teda říct, že na spodní prádlo jsem se tam vůbec nekoukala, takže vím, co budu dělat dneska o noční směnu! Sjíždět Shein! :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty jo! Já právě naopak šla hned po spodním prádle! Ale vzala jsem i jedny kalhoty, triko a nějaký šaty. A jsem spoko 😅. Myslím, že je to moje nová závislot. A fakt na ní nejsem pyšná :(. Ale jen běž sjíždět. Já mám skoro 200 věcí v oblíbených.

      Vymazat
  13. Tak ten červený set vypadá sexy i jen takhle na posteli, to je paráda! :O
    hodně se mi líbí i ten růžový set s kytičkami :)

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Viď, to vypadá prostě dobře i když to jen leží :DD. A ten kytičkový set se mi taky hrozně líbí :)!!

      Vymazat
  14. Tak Ty jsi jinak odvážná. Tohle bych asi nebyla schopná na sebe dát a cítit se v tom nějak dobře... :D Jediný, co se mi líbí a byla bych schopná nosit je ten krajkový župan, jen vypadá moc krásně.

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si nemyslím, že je to o odvaze :). Nebo nevim, pro mě je přirozený připadat si “sexy” (Lol). Je to můj nejoblíbenější pocit 😀. Já si sama sebe zase nechci představovat v bombarďákách😀. Baví mě, že jako žena můžu tyhle věci nosit. Líbit se sama sobě je můj nejoblíbenější cíl, kterého jsem vlastní práci dosáhla, tak si to užívám. Ale každý má jiný styl :). A to je na tom krásný :)

      Vymazat
  15. Mít krásné spodní prádlo je opravdu úžasný pocit! :) Já si ho zažila díky práci v sexshopu, kdy jsem popisovala produkty a musela jsem napsat i zápis z vlastního testování :D. A vždy to bylo skvělé, bohužel doma ještě žádné hezké nemám :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ježiš, to je cool. My máme jako klienta právě sexshop:D! Takže cool práce, Teri! To máš dost cool zkušenost, o tom bys měla napsat na blogu :D! A určitě si pořiď nějaké, ať se zase cítíš "wuhuuuuu"😍!

      Vymazat
  16. Nádherné kousky!😍 Na Shein jsem koukala nedávno a dost jsem přemýšlela zda si prádlo objednat, ale dnes si mi pomohla k rozhodnutí, jdu do toho!😀

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jeee, tak to mám moc velkou radost 😍😍. Já tam taky znova objednala. A ne málo věcí. Jsem závislá. Hnus a děs :DDD

      Vymazat
  17. Páni, skvělé kousky :) Spodní prádlo je ale zrovna asi ta věc, kterou bych si z internetu neriskla objednávat, protože bych to určitě vracela kvůli nesedící velikosti :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, Natt :)! Já se toho moc nebojím. Maximálně, když je to podprsenka s kosticema, to mi pak může být velká :D. Ale tyhle se krásně přizpůsobí :).

      Vymazat
  18. Uuuuu, to je záplava krajek!

    Set s puntíky je nejvíc. :)

    Ela

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Máš pravdu, Elo. Je to hrozná záplava krajek! Ale když to je tak krásný na pohled, já za to fakt nemůžu. Haha :D.

      Vymazat
  19. Z Shein jsem si už dřív něco objednávala a bála jsem se. Ale oblečení bylo přesně jak na obrázku, takže se mi ulevilo, když mi došel balíček:) Každopádně, bych se spíše bála odtamtud objednávat zas spodní prádlo, ale koukala jsem se tam už po některých. Tak uvidím, třeba nějaké spodní prádlo také nakonec objednám:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo, já si taky nebyla jistá, ale koukala jsem na hodně video na YT a Tiktoku a řekla si, že to asi úplný shit nebude, když se to lidem tak moc líbí :D! A vyplatilo se. A určitě zkus :). Za pár kaček můžeš mít fakt pěkné prádlo. Třeba jen na speciální chvíle :)

      Vymazat
  20. Olala, to je nádhera!!! Ten petrolejově zelený set je dokonalý.. Díky, že se teď musím podívat, co bych si tak objednala :D:D:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Že je krásnej? Já si myslím, že petrolejová barva sluší snad všem :)! Haha, a jen objednávej :D

      Vymazat
  21. Tyjo já měla vždy ze she in malinko strach, tohle ale vypadá tak božsky! Ještě jak to máš krásně nafocené.. počkám na výplatu a udělám si radost taky :D

    OdpovědětVymazat
  22. Tyjooooooooooooo WOOOOOOOOOOOOOW vypadá to skvělé VERU :) nejvíce mě zaujalo to tmavě zelené s volánky na stehnech... och vážně krása! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jeeee, moc děkuji😍. Jsi moc moc hodná! A jsem ráda, že se ti fotky a prádlo líbí🖤. To mi udělalo velkou radost!

      Vymazat
  23. A ještě jsem ti chtěla říct, že to máš nádherně nafocené!!! :)

    OdpovědětVymazat
  24. Aaaa, boží. Miluju prádlo!! Tohle jsou krásné kousky. 😍

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ooooh, děkuji, Míšo. A jo spodní prádlo je prostě radost❤!

      Vymazat
  25. Já jsem osobně naprostý maniak na spodní prádlo, punčošky a podvazky! Jsem totální závislák! Mám toho tolik, že už to nemám kam dávat a něco ani není úplně na nošení na ven, ale čistě pro přítele, takže jen tak se mi další místo neudělá, bohužel :D
    Na Shein jsem také koukala, právě hodně na prádlo, dost mě zajímalo, jak vypadá ve skutečnosti a vypadá to docela dobře! Akorát bych asi měla problém, že by mi neseděl vršek se spodkem, prsa mám spíše větší a spodek zas menší, jak kde :D Nebo lze vybrat různé velikosti pro vršek a spodek? Asi ne, viď.

    Myslím si, že za tu cenu asi bude i lepší než mé vysněné a šíleně drahé prádlo od značky Agent Provocateur, které jsem si přála roky a když jsem ho loni k narozeninám dostala od přítele, byla jsem absolutně zhnusená, jak přístupem firmy, co se týče balení a pošty, tak i kvalitou, kdy se mi kalhotky za 65£ doslova rozpadly ve švech po dvou nošeních a to mi byly naprosto akorát, ne malé nebo tak, reklamace neuznána a už u nich bohužel nikdy nechci nic kupovat.
    Jinak mám ráda Ann Summers, mají krásné prádlo a i kvalitní :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jeee, tak to jsem fakt ráda! Jasný, některý kousky nejsou úplně praktický na ven, ale na doma pro sebe nebo partnera? Wohohohooo 😍.

      Jo, na velký prsa asi nic moc z tý jejich "normální" kolekce, ale neboj se ničeho, mrkni na Curvy and Plus, kde mají i na větší prsa:

      https://eur.shein.com/Plus-Size-Lingerie-c-2347.html?ici=eur_tab02navbar03menu11&scici=navbar_PlussizeHomePage~~tab02navbar03menu11~~3_11~~real_2347~~~~0~~50000&srctype=category&userpath=category%3ECLOTHING%3ELINGERIE

      To kecáš :(. Tak to mě šíleně mrzí. To jsou fakt idioti! 65 liber! No tak to mě po... To radši koupit SAVAGE X FENTY, kteří podle mě problémy s kvalitou nemaj.

      Ann Summers vůbec neznám, mrknu :). Děkuji, Baru

      Vymazat
  26. Vypadají moc dobře, jakožto jsem přemýšlela, že bych si podobný set pořídila. :) Zatím se ale jen poohlížím. :)

    OdpovědětVymazat
  27. Skvělé fotky! A souhlasím... dělejme si radost! ❤

    OdpovědětVymazat
  28. Ahoj Verčo,
    to je krásné prádlo, líbí se mi všechno, ale ta růžová sada prostě vede. Sice bych potřebovala asi desetkrát větší podprsenku, ale je to krásna! Já mám spodní prádlo moc ráda, zrovna mi přišla objednávka z Marks & Spencer, kde jsem nakoupila několik podprsenek a kalhotek. Měj se krásně!
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Hani :).

      Růžová je kouzelná, viď? Ale neboj, mrkni na kolekci Curvy and Plus, mají tam skoro stejný set akorát v jemnější růžové. Ale když to projedeš, tak možná najdeš stejný set :).

      Z MS ještě žádné spodní prádlo nemám :O!

      Vymazat
  29. Pokud má někdo hezkou postavu a tvary tak akorát proč ne, ale na sebe si to nedokážu představit, to už je hard :D Jinak já prádlo nakupuji většinou někde v kamenných prodejnách, u podprsenek mám problém najít velikost, takže jich prolezu několik, navíc nechci tolik investovat :)

    Jinak ta první fotka vypadá jak vystřižená někde z časáku, fakt super nafoceno :)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Náhodou, vždyť máš pěknou postavu! A já si nemyslím, že to je o postavě. Zrovna spodní prádlo většinou skrývá skoro stejnou plochu. Naopak se na své pochybnosti vykašli and embrace your body😍😍.

      A moc moc děkuji 😍

      Vymazat

Děkuju za každý komentář♥. Moc si jich vážím💪. Na každý se snažím odpovídat🌸.