Vydala jsem 3 videa na YOUTUBE 🫢! Vlog, Q&A a Get Back On Track po nemoci 🤧

20.2.23

 Zdravííííím.

Mám jednu novinku a to, že snad začnu natáčet na Youtube. Už jsem vydala 3 videa. 

  1. První je mega dlouhý vlog, kterej mi prostě přišel vtipnej do budoucna. Pro někoho asi mega dlouhý, ale třeba k uklízení? Asi fajn 😅. Co v něm můžete vidět? Jakou mám ranní skincare, čajovna s mojí extrovertní kamarádkou, zkouška Catrice Tinted Serum, funny návštěva a dárečky z Lushe, na co koukám na Netflixu, co je nového v Primarku a tak dále.
  2. Druhý video je takový klidný Q&A. Odpovídám na základní, ale i docela deep otázky, na které si můžete odpovědět třeba s kamarády nebo partnerem.
  3. Poslední video je o tom, jak se dostávám zase zpět do normálního života po nemoci. Byla jsem teď nachcípaná, tak jsem si dala menší glow up aka umyla si vlasy a namalovala se 🤣. Ale taky tam zkouším kosmetický novinky od Essence a Catrice, takže by vás to mohlo bavit.
Doporučuju se podívat prvně na nové video a až pak na otázky a pak na ten dlouhej vlog, když budete třeba uklízet, vařit a chcete jen něco poslouchat a příliš se nesoustředit 😃.








Přeju vám krásný den a snad se vám některé video bude líbit. Dejte mi vědět, jestli ode mě chcete něco vidět ❤️.


🎀Instagram🎀
🔊Podcast🎶

You Might Also Like

3 komentářů

  1. Viděla jsem zatím to nejnovější video a těším, až si pustím ty další! Ta kamera je super!

    ABOUT MAI LIFE

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Veru,
    první vlog jsem viděla hned, jak vyšel. Jsem moc ráda, že ses do toho tak pustila. Ta barva vlasů, jakou tam máš, je fakt skvělá, to je odstín, který se mi vždy hodně líbil. Druhé video mám už taky zkouknuté, na třetí se chystám. Jsem zrovna na dovolené, tak nějaký den na něj určitě dojde:-)
    Měj se krásně a těším se na další videa a články!
    Hanka z blogu ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Přeji hodně štěstí ve vlogování! Já sama na yt úplně nemám čas :)

    OdpovědětVymazat

Děkuju za každý komentář♥. Moc si jich vážím💪. Na každý se snažím odpovídat🌸.