Když si zamilujete kabelku a džíny... | OOTD

27.6.20

Pokud jste četly článek POIZOLAČNÍ NÁKUPY - ZARA, STRADIVARIUS | NEW IN, už jeden kousek znáte. Ukazovala jsem vám tyhle kalhoty, které teď nosím pořád. Jsou pohodlné a hodí se kupodivu ke spoustě oblečení. A když se ohrnou víc, vypadají skvělé s kotníkovými botami na podpatku.

Ráda bych pro vás měla fotky, které fotí někdo jiný, ale bohužel. Tak snad se vám budou líbit fotky v zrcadle u kamarádky doma, kde jsme spolu pracovaly. Mně se fotky v zrcadle moc líbí, tak to snad nebude propadák. Jaký překvapení, že jsem ty kalhoty koupila s Péťou a fotím si je v jejím zrcadle😂.

bílá malá kabelka

Tenhle outfit je klasicky jarní. Světlé barvy, odhalené břicho... Abych na sebe něco práskla, tak já jsem obrovský milovník croptopů. Jiný trička u mě moc nenajdete. Jsem malá, nosím vše do pasu a tak preferuju, když mi kouká kousek břicha. Snažím se na něm makat, abych měla zase viditelný břišáky jako před lety, tak uvidíme. Co vy? Jste klasická ženská, která chce mít plochý břicho? Nebo je vám to spíš fuk?

Modré mom jeans a světlý croptop

Top už mám několik let. Je ze sekáče Crashily ve Štěpánský. Nakupuju tam moc ráda, prodávají super kousky. Ceny jsou občas trochu výš, ale zase chápu, že platí nekřesťansky drahý nájem a navíc je to lovebrand. Doufám, že se mi jednou poštěstí psát jim popisky na web.

Modré mom jeans a tetování vlka

Správně by mom jeans měly být od pasu volnější, ale moje boky řekly, že ne😂. Ale mně to nava, zase mi moc hezky sedí na zadku. Líbí se vám mom jeans? Nebo preferujete boyfriend jeans? Já ani nevím, jaký je rozdíl, ale tipuju, že mom jeans jsou víc vypasovaný.

Béžový crop top
Malá bílá crossbody kabelka Mango

Kabelku mám novou z Manga. Stála pouhých 400 Kč a je naprosto úchvatná. Je docela malinká, ale i tak se mi tam vejde peněženka, telefon a čtečka. Takže naprostá paráda. Já žádnou světlou menší kabelku k šatům a sukním neměla, takže když jsem ji viděla, hned jsem se zamilovala. S Péťou (už zase? haha) jsme v Mangu koukaly na takový ty mini kabelčičky, kam se vám vejdou tak dva klíče😂. Je to extrémně cute, ale fakt nepraktický. Ale takhle malá bílá kabelka? Ta čekala jen na mě. Vypadá poměrně i dost luxusně, což je super. Pásek se dá sundat, čímž z kabelky uděláte elegantní kousek například do divadla nebo společenskou akci.

A to je asi vše. Víc k tomu nemám co říct. Doufám, že se vám některé kousky, nebo rovnou celý outfit, líbí a budu se těšit v dalším článku.

V komentářích mi dejte vědět, co rády nosíte v teplém počasí vy. Jaké barvy jsou vaše oblíbené? Jak moc je vaše zimní oblečení rozdílné od toho letního? Nosíte croptopy? A co byste se chtěly "naučit" nosit?
Verča

You Might Also Like

41 komentářů

  1. Tie rifle sú teda úplná bomba. :) Ja by som tiež strašne chcela mom jeans, ale mojim nohám a hlavne bokom absolútne nepristanú, z čoho som trochu smutná, lebo si kupujem stále len jeden osvedčený typ gatí. :D

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jeee, děkuju :)! Hele já mam taky široký boky, takže si myslím, že se nemusíš bát. Ale já si v nim po prvním kouknutí připadala jak buřt😅. Takže se člověk musí podívat méně kriticky. Jinak já taky nosím skoro jen jedny kalhoty z TopShopu. Ale teď si rozšiřuju své obzory a je to boží!

      Vymazat
  2. Máš nádherné vlasy. Moc se mi líbí jejich barva. Crop topy jsou super. Kdybych na to měla postavu, taky je nosím. :-D Přes léto též dávám přednost světlým odstínům a jelikož jsem sportovní typ, nejraději nosím kraťasy, tričko a žabky.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju :). Červená je moje poznávací znamení :D.

      Aaaale, když máš dostatečně vysoký pas, tak může nosit croptop každý si myslím :)!

      Vymazat
  3. Ta kabelka je krásná! Jinak já crop topy nenosím, svoje břicho bych ukazovat nedokázala :D Ale na jiných holkách vypadají moc pěkně. Jo a to tetování na zádech je boží! ♥

    www.lucyvillain.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jeee, moc děkuju. Teď ji taham všude, kde můžu. Je děsně rozkošná. Ajajaj, chápu. Břicho bejvá často "problém". Ale někdy je fakt dobrý se na to vyprdnout a cítit se fajn😁✊🥂.

      Vymazat
    2. A děkujiii, to bylo mé první tetování :)!

      Vymazat
  4. Moc ti to sluší, ten croptop je úžasný!
    Z kalhot nosím jen černé a upnuté, nevím přesně, jak se tento střih nazývá.
    Jinak já taky mám několik croptopů a mám je ráda, akorát si v nich občas připadám tlustá, zvlášť když se dobře najím :D
    A na léto miluju šaty a sukně, naopak třeba nesnáším šortky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkujiii, Baru. Jojo, červený upnutý Joni Jeans z Top Shopu. Taky to tak mám, ale tohle léto jsem chtěla zabrousit i jinam a kupodivu se mi to vyplatilo. doporučuju :).

      Aaaale, každá holka si přijde tlustá, když se nají. Navíc se břiško zakulacuje postupem času k večeru. Já to taky tak mám, ale snažím se to ignorovat :D.

      Joo, šaty a sukně jsou boží🖤.

      Vymazat
  5. Rozkošná kabelka, mne by nejakú presne takúto trebalo, hehe ♥ A parádny pár džínsov! ❤

    Blog de la Licorne * Instagram * We♥It

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Doporučuju obejít obchody nebo mrknout online. Teď jsou fakt veliký slevy :)!
      A moc moc děkuji🖤

      Vymazat
  6. Croptopy vůbec nenosím, protože do práce a vzhledem k věku už bych na to neměla. Ale na ostatních se mi to líbí a do horka jsou hodně praktické. Já nejraději nosím vzdušné šatky nebo šortky a tílko :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně je 25, možná bych už to taky neměla nosit, naštěstí vypadám mladě a vše se mi promine :DD... Jinak vzdušný oblečení je v horku nejlepší! Ačkoliv já ho moc nenosim :D

      Vymazat
  7. Krásne kúsky! Takú malá kabelku už dlho hľadám. Aj ten croptop vyzerá skvelo.
    Ja asi celoročne nosím tak nejak všetky farby ale veľmi ma začala baviť biela a monochromatické outfity. A chcela by som sa naučiť nosiť croptopy k rifliam. Stále mi to na sebe nepasuje.
    xxx Alexandra z MS ALWAYS LATE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji, Alex🖤. Já nevěděla, že ji hledám a byl to fakt super kup! Je nádherná.

      Monochromatický outfity jsou cool. Já teď zkoušela celobílý a vypadá to fakt dobře! Hele, to chce prostě jen překousnout a pak to budeš nosit furt :D

      Vymazat
  8. Já jsem si strašně oblíbila maxišaty. Je to ohromně pohodlný, nemusíš až tolik hlídat, jak si sedneš a dobře to vypadá :D Chtěla bych se naučit nosit právě crop topy, protože já si v nich přijdu divná prostě, necítím se v nich vůbec dobře :D Ta kabelka je dokonalá, vypadá fakt luxusně! A mom jeans mám taky vždycky takhle upnutý, musela bych mít tak o dvě čísla větší nebo o patnáct kilo míň, aby byly volnější :D

    Pauline's Tiny World

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Maxišaty jsou super! Jen člověk musí sehnat nějaký hezky, aby to netahal po zemi a aby nevypadal jak almara. Já potřebuju upnutý v horní polovině a dole splývavé. Jedny takové jsem si zkoušela a nevzala. A myslím na ně už tak 3 roky😂. Asi chyba.

      No jo. Boky :D. Ale tak co. Větší číslo mi bude odstávat v pase a s 15 kg míň bychom vypadaly hrozně. Hlavně, že to sedí na zadku!

      Vymazat
  9. Tyhle džíny miluju. Slušej ti! Jedny mám doma taky, ale na rozdíl od zbytku populace mi nejsou vůbec pohodlný :D
    Máš perfektní vlasy.
    Yane

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jee, moc děkuju🌸. Nejsou, jo? Ty jo, a jakto? Já jsem ráda, že je na sobě nemám úplně nacpaný, protože se člověk tolik nepotí a to je fajn.

      A za vlasy taky moc děkuji🌸

      Vymazat
  10. Přesně tento styl kabelek mám hrozně ráda! Vybrala jsi skvěle a i k celému tvému outfitu skvěle padne! :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jooo, jsou super. Já velký kabelky zas tak moc nemusím 😅. A moc díky!

      Vymazat
  11. Skvělá kombinace! A fotky jsou parádní, i když tě nikdo nefotí :)
    Kombinace se mi moc líbí, kalhoty i top jsou parádní a máš můj obdiv, já bych s odhaleným bříškem nikam nevyšla, ale je to asi proto, že se na to moc necítím a radši si vezmu nějaká oversize :D
    Kabelka moc dobrá. Taky mám jednu malou z Manga a naprostá spokojenost :)
    Já během teplého počsí nejraději nosím tílko s volnými letními kalhotami nebo sukně a šaty. Vždycky spíš podle nálady :))
    Inspiration by Linda

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jeee, moc díky, Lindo😍.

      A Lindiii, vždyť jsi štíhlá, klidně můžeš vyrazit s odhaleným bříškem. Zrovna ty se toho nemusíš bát.

      A tílka jsou super, jen u mě musí být cropnutá. Jsem s tím fakt postižená😂. A sukně a šaty schvalujuu😍

      Vymazat
  12. Já osobně mám moc ráda malé kabelky. Dám do toho jen ty nejdůležitější věci a je to. :D Též mám i tu mini kabelku, kam se mi vejde jen telefon a doklady, ale někdy to bohatě stačí. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo, mám to stejně. Já s sebou moc věcí netaham, takže takhle jsem vždy nejvíc spokojená. Velký kabelky strašně překáží😁.

      Vymazat
  13. Moc ti to sluší! <3 Já jsem se dloouho učila nosit croptopy, protože mi vždycky přišlo, že s mým břichem si to přece nemůžu dovolit. Dnes už jsem asi víc vyrovnaná a pochopila jsem, že takový ten dolní špíček na břiše máme trošku všichni a nemá cenu se kvůli němu pařit v dlouhém triku. S čím ale problém stále mám jsou boyfriend jeans, které prostě vynosit neumím. Nemám ráda moje silnější stehna, takže se snažím nosit spíše skinny džíny, díky kterým mám pocit, že mi v téhle problematické oblasti nepřidají tři kila navíc. :D Ale chápu, že je to jen v mé hlavě.

    Tereza's journal

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsi moc hodná, Terko. Holky holky. Vy se pořád musíte srážet, to je hrozný s váma😁. A jojo, dolní špíček mají ženy kvůli tomu, aby se ochránil případný plod. To je hodně zajímavý! Je naprosto přírozený ho mít.

      Hele, ty ale přece nemáš silnější stehna, kde jsi to vzala :D. To já bych už musela mít nadváhu, pokud ty máš silný stehna 😂😂. Máš právě štíhlý nohy, tak mě neštvi, Terko :D!

      A já mam skinny taky ráda, ale zase v létě jsou lepší ty trochu volnější. Takže ničeho se neboj, jsi štíhlounká!

      Vymazat
  14. Mně se teda nejvíc líbí tvoje vlasy :D A ten crop top! :) Ale celkově ti to dost sedí :)

    Gabux | Poslední článek

    OdpovědětVymazat
  15. Krásný outfit! Jenom mi připomněl, jak zoufale potřebuju jít taky nakupovat. Ne, že by se mi chtělo, ale vážně už z nutnosti :D :D Mimochodem, krásné tetování :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Haha, hele, jen běž. Teď jsou všude slevy 😁. A moc děkuji, mám ho od nejšikovnější https://www.instagram.com/tetovanipraha/

      Vymazat
  16. Já jsem klasická ženská a chci plochý břicho :D Akorát si myslím, že nikdy nebudu mít sebevědomí na croptopy, mě se to na mě prostě nikdy nelíbí :/ Ta kabelka je boží! Taky jsem teď nedávno jednu malou bílou koupila a je prostě super - hodí se naprosto ke všemu :)

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo, plochý břicho je prostě skvělý. Ale nesmí se to přehánět! A hele, když se ti to nelíbí, tak proč to nosit :). Ať si lidé nosí to, co jim sedí :).

      To se ti vůbec nedivím, je fakt variabilní :)

      Vymazat
  17. Nádherná kabelka a moc ti to sluší, ty vlasy! Jako pecka, to je první co mě hned zaujalo :D :). Michaela Blog || Instagram

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jeee, děkujuu, Míšo. Jojo, vlasy jsou takové mé poznávací znamení 😂. Myslím, že každý začíná "Verča má červený vlasy a je sprostá...".

      Vymazat
  18. Tyhle džíny ti neskutečně sluší!! 😍 A já cropropy nenosim, protože nemám plochy břicho , takže patřím mezi ty ženský, co chtějí mít plochy břicho.. ono to pak v každém oblečení vypadá líp no. ,🤣😍 Takže tak. Každopádně mě tyhle kalhoty vůbec nesluší. A jinak kabelka je boží! 😊♥️

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ooo, děkuji ti, Míšo. Jsi moc hodná. Jinak zrovna ty plochý břicho určitě máš, protože jsi štíhlá a nikde na fotkách ani náznak bříška nevidím. Jen si myslíš, že nemáš:D! Nesmíš být tak kritická, vždyť je to škoda.

      Jinak moc děkuji za pochvalu❤

      Vymazat
  19. Moc hezký outfit, líbí se mi ten top, působí elegantně, žensky, ale zaroven i trosku provokativne. S kabelkou ladi paradne

    Melissa Hartford
    www.melissahartford.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jeee, děkuju😍. Takový oblečení mám nejradši. Provokativní a ženský :)!

      Vymazat
  20. Veľmi krásny outfit. Keď si ich fotila u kamarátky tak prečo nepožiadaš ju o to aby ťa vyfotila? A tie vlasy máš neskutočne krásne.

    TEHOTENSKÉ ÚTRAPY ALEBO ČO NEZNÁŠAM NA TEHOTENSTVE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc moc děkuji. Hele, protože jí s tím nechci otravovat. Navíc tohle mam vyfocený za 3 minuty :). A než tě nafotí někdo jiný tak, jak si představuješ... To není vždy jednoduchý. Ale jinak si s focením občas pomáháme :)!

      Vymazat

Děkuju za každý komentář♥. Moc si jich vážím💪. Na každý se snažím odpovídat🌸.