Paletky od Colourpop 🎨 | Yes, please | Dream St. | KOSMETIKA

23.1.22

Ahoj, děvčata.

Na kosmetické články občas kašlu, protože mi nepřijdou dostatečně zajímavý a důležitý. Přitom já je miluju! Ráda si je čtu, koukám na fotky a nechám se inspirovat. A hrozně mě mrzí, že jich nemám víc (přitom vlastním obrovský množství šminek).

Zkusím se v tom zlepšit 😊.

Dneska vám přináším dvě paletky od značky Colourpop. Není to recenze, spíš takové představení. Nekoupila jsem je nové, ale od slečny, co už je nechtěla. Každá stála 200 Kč, což je naprosto krásná cena. 

YES, PLEASE

Colourpop Yes please palette recenze

Tohle je moc hezká veselá paletka, se kterou si vyhraje skoro každý. Je viditelně do teplých barev, ani jeden odstín není studený. I přesto si myslím, že lze vynosit přes den i noc. 

Lesklé odstíny jsou úžasné a na oku vypadají naprosto skvěle. Dohromady je pro mě paletka naprosto super a krásně podtrhává mé šedomodré oči.


Podívejte se na odstín Butter Cake! Není úžasný? Taky se vám moc líbil na instagramu!

Dream St. X Kathleen Lights

Colourpop Dream St. Kathleen Lights palette recenze

O trochu odvážnější je paletka Dream St., která vznikla ve spolupráci s youtuberkou Kathleen Lights. Je trochu odvážnější než Yes, please, protože tam najdete výrazný matný a lesklý zelený stín. Taky tu v pravém sloupečku vykukuje hezký šarlatový stín.

Je tu i moc pěkný stříbrný lesklý stín. Ačkoliv působí studeným dojmem, kupodivu je na pleti vlastně spíše teplý. Fakt je to podivný teplý stříbrný hybrid. Těžko popsat, ale až budu fotit swatche, uvidíte samy.

Počáteční hodnocení

Nechci prozrazovat finální verdikt, ale zatím jsem paletky zkusila tak 2-3x a jsem moc spokojená. Tak 3 odstíny jsou v paletkách skoro identické, což mě nevadí, protože jsou použitelný a aspoň je mám víckrát 😀. 

Myslím, že sednou začátečnicím i pokročilým, a uspokojí nakonec úúúplně všechny. Pokusím se sehnat i další kousky (a vypadá to dobře, jedna česká slečna z USA mi rezervuje 3 další), abych to zde zaplavila recenzemi. A ještě mi jdou paletky z Beauty Bay! Celkem 5 😂. Pak ještě sada štětců a cleansing balm. 

Tak snad to tady zase začnu trochu víc plnit i dekorativkou. Jsem kosmetikou posedlá už snad 15 let a chci se o vše podělit. Jinak jsou mi ty věci vlastně k ničemu. Nebo jsou, ale ráda bych pomohla třeba i vám.

To je pro dnešek vše🎀. Dejte mi vědět, jak se vám paletky líbí, a která by vám sedla víc. Dále mě zajímá, jaký odstín je podle vás nej a jaký byste nevyužily. A máte nějakou oblíbenou paletku od této nebo jiné značky🌷?

You Might Also Like

20 komentářů

  1. Paletky jsou krásné, využitelné! Taky mám teď novou sbírku, ta radost z nich je neskutečná!😁


    Style of Ejmi | <a href="http://www.instagram.com/styleofejmi/„>Instagram</a>

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj, značku Colourpop znám jenom takto z internetu, kdysi jsem přemýšlela o jejich Smoke show paletce nebo tak nějak. No než jsem se rozkoukala už nikde nebyla. Letos jsem ale stínovou sbírku pěkně rozšířila, tak mám nejbližších minimálně pět let mám vystaráno.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem od nich právě taky nic neměla, tak jsem ráda, že teď jo :D. Já svoji sbírku rozšiřuju, i když bych neměla, ale je to závislost 🤣. Doufám, že ti stíny budou dobře sloužit.

      Vymazat
  3. Tak tuto značku vůbec neznám, ale paletky vypadají krásně, pokud tam je použitelný odstín víckrát, tak to mi také nevadí, ono vždy se ty nejpoužívanější brzy vyplácají a pak mi leží paletky se stíny, které nepoužívám. :D
    Hodnocení na paletku zní moc hezky, tak se po ní možná také poohlédnu. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Neznáš? Ty jo, a přitom je takový dost oblíbená. Ale je pravda, že ne moc v ČR. Tady není tolik známá, ale v USA a UK jsou teda fakt hodně milovaný.

      Krásně se blendí, takže určitě doporučuju😍

      Vymazat
  4. Značku sice nepoznám, ale paletky mají nádherné odstíny. Trochu více se mi líbí ta druhá. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ta druhá je taky moc super, hlavně když chceš udělat trochu výraznější líčení :)!

      Vymazat
  5. O téhle značce slyším poprvé. Paletky ale vypadají skvěle, hodně pigmentovaně. Byla bych pro ukázku využití stínů přímo na očích. Vždy na IG totiž obdivuju, jaké stíny si dokážeš vykouzlit! ❤️

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, Luci 🥰. A určitě bych chtěla nějaké líčení nafotit 🥰! Konečně 🤣. U toho i tu paletku pořádně zhodnotím😎!

      Vymazat
  6. Vypadá to hezky! A moc se těším na další kosmetické (paletkové) recenze! 😊

    Blogerka Klárka

    OdpovědětVymazat
  7. Kde si narazila na slečnu, co ti prodá paletky za 200,-? :D nějaká známá nebo máš přímo třeba tip, kde to hledat? Vím, že nějakou kosmetiku dávají i na Vinted, ale tam tomu popravdě moc nevěřím. Paletka je boží, ta druhá obzvlášť, to už jsem ti psala na instagramu. ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Čauky, heleď většinou je kupuju přes kosmetické skupiny nebo i na Vinted :). Takže přes nikoho známého bohužel ne :D. Takže se většinou nemusíš bát, obvykle holky fotí i batchcody, takže by to mělo být ok :).

      Vymazat
  8. Ty jsou krásný! Já dostala od kolegyně paletku a strašně mě mrzí, že ji nevyužívám :/ Neumím si moc líčit stíny...teda asi bych to zvládla, ale nevím nevím. Stíny jsem si nikdy nemalovala. Přitom to vypadá tak pěkně! :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je velká škoda. Aspoň doma by člověk mohl trochu experimentovat :). Třeba jen barevnou linkou pod očima, to je easy a přitom hravý a moc pěkný :). Stačí si vybrat barvu jako oči a hned to vypadá hezky a upraveně :).

      Vymazat
  9. Barvičky se mi více líbí u té druhé paletky, ale jenom ty neutrální. Nejsem na výrazné líčení :) Tak se budu těšit na další kosmetické články, třeba mi také začne odpočet, kdy se stanu milovníkem dekorativky :D :D

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
  10. Přesně takové odstíny mám nejraději! Moc krásná paletka. :))

    OdpovědětVymazat

Děkuju za každý komentář♥. Moc si jich vážím💪. Na každý se snažím odpovídat🌸.